Beknopt Verbindingen overzicht

In dit overzicht vind je een zo kort mogelijke omschrijving van de werking van alle Verbindingen.
Zie voor een uitgebreid overzicht het Verbindingen overzicht


Naast elke omschrijving staat het bij de Verbinding behorende pictogram.
Elk pictogram is zo geactiveerd dat je de betreffende Verbinding kunt voelen door naar het pictogram te kijken of het aan te raken met je vingers.


Verbindingen Coördinator

De Verbindingen Coördinator zorgt ervoor dat al jouw Verbindingen op elk moment en in elke situatie in de voor jou optimale onderlinge balans, in de optimale compositie, samenwerken.

De Verbindingen Coördinator kun je niet eerst voelen via de afbeelding 'Eerst voelen dan beslissen' en dus ook niet via een pictogram. Om deze reden heeft de Verbindingen Coördinator ook geen pictogram.
Lees meer: Verbindingen Coördinator

 

Je huis en omgeving

Neutralisatie Verbinding huis

De Neutralisatie Verbinding huis beschermt alle bewoners tegen alle vormen van omgevingsstraling. Zo wordt je huis tot een ontspannende, fijne woonplek, waar je rust en geborgenheid ervaart.
Bovendien beschermt deze Verbinding je buitenshuis op plaatsen die je zelf niet kunt of mag neutraliseren, bijvoorbeeld in winkels of het openbaar vervoer.
Versterkend

Verhuist mee

Neutralisatie Verbinding bedrijf

De Neutralisatie Verbinding bedrijf neutraliseert alle omgevingsstraling in het bedrijfsgebouw, waardoor een optimaal werkklimaat ontstaat. 

Het resultaat is minder ziekteverzuim, betere communicatie en concentratie, waardoor de bedrijfsresultaten kunnen verbeteren.
Deze Verbinding beschermt de werknemers ook tijdens hun werkzaamheden buiten het bedrijfsgebouw.
Versterkend
Verhuist mee

Neutralisatie Verbinding werk

De Neutralisatie Verbinding werk beschermt je op je werk tegen omgevingsstraling. 

Je raakt minder snel vermoeid en blijft beter geconcentreerd en helder.
Ook je collega’s profiteren mee binnen een oppervlakte van 10 x 10 m.
Versterkend
Verhuist mee

Neutralisatie Verbinding auto

Door de Neutralisatie Verbinding auto wordt rijden minder vermoeiend en blijf je als bestuurder meer ontspannen, oplettend en geconcentreerd.
Ervaringen tonen ook aan dat je auto minder brandstof verbruikt.
De sterk verzwakkende hoogspanning in hybride auto’s wordt ook geneutraliseerd.
Versterkend

Verhuist mee

Neutralisatie Verbinding caravan/tent

De Neutralisatie Verbinding caravan/tent maakt jouw verblijf in je caravan of tent nog meer ontspannend voor jezelf en je medevakantiegangers. Deze Verbinding beschermt iedereen in de caravan of tent tegen alle vormen van omgevingsstraling. 


Versterkend

Verhuist mee

Neutralisatie Verbinding natuur en landbouw

De Neutralisatie Verbinding natuur en landbouw beschermt plant en dier tegen verzwakkende omgevingsstraling, waardoor ze gezonder en beter in balans blijven.
Versterkend

Mobiel Verbinding

De Mobiel Verbinding neutraliseert de straling van een mobiel apparaat zoals een mobiele telefoon of laptop, zodat je deze ook onderweg, buiten een geneutraliseerd huis veilig* kunt gebruiken.
Versterkend

Verhuist mee
 

** We raden aan een mobiele telefoon altijd met een headset te gebruiken, om opwarming van de hersenen te voorkomen.

Apparaat Verbinding

De Apparaat Verbinding neutraliseert de electromagnetische straling van een huishoudelijk, medisch of industrieel apparaat in een niet-geneutraliseerde ruimte.
Neutralisatie van medische apparatuur vermindert de schadelijke bijwerkingen.

Versterkend
Verhuist mee

Water Optimalisatie Verbinding

De Water Optimalisatie Verbinding vitaliseert en optimaliseert het kraanwater, waardoor het water heerlijk smaakt. 

In combinatie met de Neutralisatie Verbinding huis optimaliseert de Water Optimalisatie Verbinding ook alle andere vloeistoffen in je huis en tuin en zelfs in je lichaam, wat onder andere merkbaar is aan je huid.
Verhuist mee

 

Spirit Verbindingen

Man/Vrouw Verbinding

De Man/Vrouw Verbinding brengt evenwicht tussen de mannelijke en vrouwelijke energieën in jezelf en je huis.
Deze Verbinding helpt ook om onze vrouwelijke aspecten tot hun recht te laten komen in onze meer mannelijk ingestelde maatschappij.
Verhuist mee

Licht Verbinding

De Licht Verbinding verhoogt je innerlijke Lichtkracht.
De helderheid van bewustzijn neemt daardoor toe en je vermogen om zuiver waar te nemen wordt groter.
De Licht Verbinding optimaliseert de subtiele energiestromen in huis, waardoor het toepassen van Feng Shui niet meer nodig is.
Verhuist mee

Lichtwezen Verbinding

De Lichtwezen Verbinding maakt een verbinding met hogere dimensies die twee kanten op werkt. Het versterkt je heldere vermogens en maakt het gemakkelijker voor Lichtwezens om af te dalen naar de Aarde.
Verhuist mee

Spiraal Verbinding

De Spiraal Verbinding overkoepelt de drie Spirit Verbindingen en verdubbelt daarmee de werkzaamheid van elk van deze drie Verbindingen.

De Spiraal Verbinding verbindt jou daarnaast sterker met jouw spirit of geest, zodat je je meer  bewust wordt van je geest. Je zult daardoor beter op je geest afgestemd gaan leven en je beter laten leiden door je geest.

 

Aura Verbindingen

Vitalisatie Verbinding

De Vitalisatie Verbinding herstelt je natuurlijke energiebalans en ondersteunt je persoonlijke ontwikkeling. Je raakt meer in jezelf verankerd en wordt helderder, intuïtiever, gevoeliger en krachtiger.
De Vitalisatie Verbinding herstelt de grootte van je aura, waardoor deze beter kan functioneren. Hierdoor voel je je krachtiger en beter in balans. Je weerstand vergroot, waardoor je minder snel ziek wordt.

Kracht Verbinding

De Kracht Verbinding brengt je in je kracht door overgave. Daardoor ga je gemakkelijker en sneller door ontwikkelingen.
Met de Kracht Verbinding kun je (ook achteraf) de schadelijke bijwerkingen van medicijnen en vaccinaties neutraliseren.

Balans Herstel Verbinding

De Balans Herstel Verbinding herstelt je innerlijke balans en helpt je om na een angst en paniekreactie weer zo snel mogelijk naar de rust van je eigen gevoel te gaan.
Deze Verbinding leidt je naar de rust van het oog van de storm, waar hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden zijn. Hierdoor kun je je eigen kalmte weer ervaren en sneller herstellen.

Voedingsstoffen Verbinding

De Voedingsstoffen Verbinding voorziet je altijd van alle voedingsstoffen die je nodig hebt, ook bij eetstoornissen of bij kieskeurig eetgedrag.
Deze Verbinding is dus een voordelig energetisch voedingsstoffen supplement.
De Voedingsstoffen Verbinding lost ook de innerlijke oorzaken van eventuele voedingsstoffen tekorten op.

Frequentie Verbinding

De Frequentie Verbinding past de frequentie van voeding aan aan jouw eigen trillingsniveau.
Voeding wordt smakelijker en beter verteerbaar.

Oorsprong Verbinding

De Oorsprong Verbinding overkoepelt de vijf Aura Verbindingen en verdubbelt daarmee de werkzaamheid van elk van deze vijf Verbindingen.

De Oorsprong Verbinding verbindt jou daarnaast sterker met jouw kosmische oorsprong, met het Hogere doel waarvoor je geschapen bent. Het Hogere doel waarvoor je geschapen bent, is in wezen jouw kosmische opdracht.


Chakra Verbindingen

Ki-punt Verbinding

De Ki-punt Verbinding verbindt je gemakkelijker, meer van nature met je eigen ki-punt, jouw krachtpunt.

Het ki-punt vormt het diepste aspect van je eerste chakra of stuitchakra, dat ook vaak kortweg je aarding wordt genoemd.

Als je goed verbonden bent met je ki-punt, sta je in je eigen kracht en maak je optimaal verbinding met de Aarde en je diepere voelen.

Creatiekracht Verbinding

De Creatiekracht Verbinding die het tweede chakra een kosmische dag programmering geeft, is alleen bedoeld voor vrouwen.

Alleen vrouwen hadden in de kosmische nacht een blokkade op het tweede chakra, dat wil zeggen een blokkade op hun vrouwelijke scheppingskracht en sexualiteit.
Ook meisjes die nu - aan het begin van de kosmische dag - geboren worden, hebben nog altijd deze blokkade in het tweede chakra.

Ontspanning Verbinding

De Ontspanning Verbinding is een weldadige Verbinding, die tot in elke cel te voelen is.
Je bent dieper met jezelf en je voelen verbonden, waardoor je minder ‘in het denken schiet’.
Je slaapt dieper en wordt beter uitgerust wakker.
Tijdens het werk helpt de Ontspanning Verbinding om op een geconcentreerde en ontspannen manier te werken.

Aangrijpingspunten Verbinding

De Aangrijpingspunten Verbinding geeft het middenrif chakra een kosmische dag werking. Het middenrif chakra helpt je om je gevoelens te aarden, waardoor je ze beter kunt verwerken.
Als je bepaalde gevoelens onvoldoende verwerkt hebt, ontstaan er aangrijpingspunten in jezelf waardoor je in contact met anderen onvoldoende bij jezelf kunt blijven.
De Aangrijpingspunten Verbinding lost bestaande aangrijpingspunten op en helpt je om je gevoelens beter te aarden en te verwerken.

Innerlijke Vereniging Verbinding

Door de Innerlijke Vereniging Verbinding ga je duidelijker voelen dat het mannelijke of het vrouwelijke alleen niet compleet zijn. Je ziet de beperktheid van enerzijds het mannelijke en anderzijds het vrouwelijke en voelt dat ze pas compleet zijn in een vereniging.
Daarnaast ga je als het ware de 'blinde vlekken' van jouw innerlijke man en jouw innerlijke vrouw herkennen.

Interpretatie Verbinding

De Interpretatie Verbinding helpt je om alle signalen en indrukken die je systeem gevoelsmatig ontvangt, juist te interpreteren. Zo kun je met behulp van de Interpretatie Verbinding onder andere veel beter de juiste beslissingen nemen.
Door de Interpretatie Verbinding ontvangt het thymuschakra een kosmische dag werking.
Hierdoor kun je de gevoelens die het thymuschakra voor jou kanaliseert en aan je doorgeeft, zuiverder ontvangen en dus ook beter interpreteren.

Organisatie Verbinding

De Organisatie Verbinding herstelt de Goddelijke ordening in ons. De mens kan zo weer de uitvoerder worden van de Goddelijke ordening op Aarde. Het resultaat daarvan is een innerlijke ordening in verbinding met het Hogere en dus volledig in balans.

Omdat ons creatievermogen een afspiegeling is van onze innerlijke ordening, creëren we vervolgens een ordening in onze omgeving die ook volledig in balans is.

Levensdromen Verbinding

De Levensdromen Verbinding geeft je droomchakra een kosmische dag werking.
Je droomchakra is het chakra dat je de mogelijkheid geeft om je levensdromen te realiseren.

Als je dat goed doet, kun je zelfs je brood verdienen met het realiseren van je levensdromen.


Innerlijk contact Verbinding

Door de Innerlijk contact Verbinding krijg je een verdiept contact met je eigen lichaam, waardoor je lichaamsbewustzijn zich vergroot. Je bent als het ware meer aanwezig in jezelf en je lichaam en maakt daardoor beter contact met je eigen systeem en gevoelens.

Concentratie Verbinding

Door de Concentratie Verbinding opent je derde oog zich verder, waardoor je je meer op een kosmische dag wijze gaat concentreren. Het gevolg hiervan is meer helderheid in je hoofd en een verbeterd geheugen.
Je leert ook om beter te voelen wat prioriteit heeft en wat minder belangrijk is. Daardoor blijf je beter overzicht over je werk behouden.
.

.

Succes Verbinding

Door de Succes Verbinding gaat je kruinchakra verder open en meer volgens de spelregels van de kosmische dag werken. Het contact met je Hogere leiding verdiept zich daardoor.
Deze Hogere leiding hoef je niet bewust te ervaren, je kunt die ervaren als een innerlijk vuur. Dit innerlijke vuur is aanwezig onafhankelijk van het doel dat je wilt bereiken.

Spel Verbinding

De Spel Verbinding geeft het kosmische vrouw chakra een kosmische dag werking.
Deze Verbinding doorbreekt de rechtlijnigheid van het mannelijke principe, dat in de kosmische nacht overheerst heeft. Met behulp van de Spel Verbinding kun je het leven als minder serieus en zwaar ervaren, meer als een (levens)spel.
De Spel Verbinding verrijkt de beleving van het leven.

Bestemming Verbinding

De Bestemming Verbinding geeft het kosmische man chakra een kosmische dag werking.
Het kosmische man chakra heeft de functie om richting aan te geven in je leven en je systeem tot activiteit, verandering en beweging aan te zetten.
De Bestemming Verbinding helpt je om beter je leven aan te gaan en om je eigen unieke weg te vinden.

Connectie Verbinding

De Connectie Verbinding overkoepelt de dertien Chakra Verbindingen en verdubbelt daarmee de werkzaamheid van elk van deze dertien Chakra Verbindingen.

Een andere functie van de Connectie Verbinding is dat het tweede chakra van mannen door deze overkoepelende Verbinding een kosmische dag programmering krijgt. Mannen komen daardoor beter in hun mannelijkheid te staan, mannelijkheid in z’n zuivere en oorspronkelijke vorm.Talent Verbindingen

Levensmoed Verbinding

De Levensmoed Verbinding doet exact wat de naam van deze Verbinding al aangeeft.
Deze Verbinding helpt je om het leven met meer moed aan te gaan.

Levensmoed is primair de innerlijke moed om jezelf aan te gaan. De Levensmoed Verbinding helpt je om de angst voor jouw onbekende innerlijk aan te gaan.

Oprechtheid Verbinding

De Oprechtheid Verbinding helpt je om te uiten wat je voelt. Deze Verbinding helpt je om te zijn wie je werkelijk bent, om zoveel mogelijk recht door zee te zijn.

Oprecht zijn is ook van essentieel belang als je geleid wilt worden. Je kunt pas geleid worden als je volkomen oprecht bent naar jezelf en anderen toe.

Magnetron Verbinding

De Magnetron Verbinding lost de zeer schadelijke werking op die voedingsmiddelen op het menselijk systeem hebben, als ze in de magnetron zijn opgewarmd.

Deze zeer schadelijke werking ontstaat door het exploderen van alle cellen in levensmiddelen onder invloed van de magnetron. De natuurlijke ordening wordt hierdoor vernietigd, waardoor de oorspronkelijke blauwdruk van het leven wordt beschadigd.

Tijd Verbinding

Met behulp van de Tijd Verbinding leer je beter met tijd omgaan.

Je krijgt door deze Verbinding een verdiepte feeling met tijd, je krijgt tijd als het ware in je vingers en leert tijd beter beheersen. Tijd wordt meer een instrument, waardoor je ook beter met tijdsdruk leert om te gaan.

Je krijgt door de Tijd Verbinding ook een krachtiger verbinding met het tijdloze. De volkomen stilte in jezelf, verankerd in een diepe verbinding met het Hogere.

Versleutel Verbinding

Vanwege het gevaar van hacking wordt informatie op computers en smartphones steeds vaker gecodeerd, versleuteld opgeslagen.

Als je daar gevoelig voor bent, voelt een computer, laptop of smartphone, waarvan de informatie gecodeerd is opgeslagen, onprettig.

De Versleutel Verbinding lost deze problematiek op. De energie van apparatuur met gecodeerde informatie gaat zelfs warm en prettig aanvoelen voor jou.

Zelfbesturing Verbinding

De Zelfbesturing Verbinding helpt je om meer structuur in je leven aan te brengen en om je beter te focussen. Je kunt daardoor jouw doelen, voor zover deze realistisch zijn en op jouw pad passen, beter bereiken.

Met behulp van de Zelfbesturing Verbinding kun je jezelf ook gemakkelijker losmaken uit patronen, uit oude gewoonten.

De Zelfbesturing Verbinding geeft je het gevoel dat je achter het stuur zit van je eigen persoonlijke voertuig. Jij bent de kapitein, je hebt het roer in handen.

Gevoelswereld Verbinding

De Gevoelswereld Verbinding is een Verbinding voor zowel mannen als vrouwen.

De Gevoelswereld Verbinding helpt je om het leven meer vanuit je gevoel, vanuit je hart aan te gaan. Het is daarom een Verbinding die essentieel is om het leven in de kosmische dag op de juiste wijze aan te gaan.

X Verbinding

De X Verbinding, spreek uit als Kruis Verbinding, zorgt ervoor dat je innerlijke vrouw zich volkomen gelijkwaardig gaat voelen aan je innerlijke man.

De X Verbinding verandert verder de programmering van het vrouwelijk geslacht in een kosmische dag programmering.

Een derde belangrijke functie van de X Verbinding is het vermogen om de ontwikkeling remmende werking van tampons, maandverband en inlegkruisjes op te lossen, te neutraliseren.Gelijkheid Verbinding

Gelijkheid Verbinding

De Gelijkheid Verbinding heeft het vermogen om medemensen die bij de productie of distributie van een product betrokken zijn geweest en daarvoor onderbetaald zijn, alsnog geestelijk een vergoeding te geven, die tot een positieve omslag in hun levens kan leiden.

Deze geestelijke vergoeding wordt automatisch gegeven als je de Gelijkheid Verbinding hebt ontvangen en een ‘te goedkoop’ product aanschaft.Doel Verbindingen

Resultaat Verbinding

Met de Resultaat Verbinding kun je de doelstelling van een project zo goed mogelijk bereiken.

De Resultaat Verbinding kan dus ingezet worden voor allerlei verschillende doelen die je wilt bereiken, met andere woorden om allerlei verschillende ‘projecten’ gemakkelijker te realiseren.

Helderheid Verbinding

Met de Helderheid Verbinding kun je meer inspiratie krijgen om jouw eigen creatie(s) zo goed mogelijk overeen te laten komen met jouw intentie.

De Helderheid Verbinding kan dus ingezet worden om allerlei eigen geestelijke creaties zo goed en zo geïnspireerd mogelijk te laten worden.

Harmonie Verbinding

De Harmonie Verbinding kan je helpen om de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke zo harmonieus mogelijk te laten zijn binnen het project waarvoor je de Harmonie Verbinding hebt aangevraagd.

Als de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke zo harmonieus mogelijk is, zal de sfeer beter worden en zullen de eventuele resultaten beter in balans zijn.


 

Bodem, Plant en Dier

Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie

Je kunt jouw lievelingsplekje in de natuur neutraliseren met behulp van de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie. Je beschermt zo de bomen, planten en dieren op deze plek met deze Verbinding tegen de verzwakkende omgevingsstraling.
Versterkend

Neutralisatie Verbinding bijenkast

De Neutralisatie Verbinding bijenkast beschermt de kast en het bijenvolk tegen omgevingsstraling en werkt versterkend op het immuunsysteem.
Daarnaast worden bestrijdingsmiddelen en schadelijke stoffen geneutraliseerd, zowel in de honing als in het bijenvolk zelf.
Versterkend

Dier Verbinding

De Dier Verbinding verbetert de gezondheid van het dier, het dier wordt zelfstandiger, blijer en uit zich meer.
Ook het voer van het dier wordt bij inname in een hogere trilling gebracht waardoor het beter opgenomen wordt.

Bodem Vitalisatie Verbinding


De Bodem Vitalisatie Verbinding is bedoeld voor tuinen, landbouwgrond en bos om de bodemgesteldheid optimaal te maken.
Planten, bomen en gewassen groeien en bloeien daardoor beter.
Door de grond onder je huis ook de Bodem Vitalisatie Verbinding te geven, werkt dat versterkend op de werking van de overige Verbindingen, omdat deze dan nog dieper kunnen aarden.

Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie

Je kunt de plantengroei van jouw lievelingsplekje in de natuur optimaliseren met behulp van de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie.
De Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie is een blijvende Verbinding om de microbiologische gesteldheid van de bodem optimaal te maken, waardoor voedingsstoffen in de bodem beter beschikbaar worden voor planten en bomen.

Anti Bederf Verbinding


De Anti-Bederf Verbinding dient ter voorkoming van schimmels, rot en broei in kuilvoer en andere veevoeders.

 

Versterkend


Door de transmuterende werking van deze Neutralisatie Verbinding verzwakt omgevingsstraling je niet meer, maar gaat versterkend en ontwikkelingsbevorderend werken.

Verhuist mee

De Verbinding verhuist automatisch mee als de eigenaar van de Verbinding naar een ander huis verhuist, ander werk krijgt of een andere auto, caravan, tent, mobiele telefoon of apparaat aanschaft. De eigenaar van de Verbinding is degene die de Verbinding in zijn of haar profiel heeft staan.
Als een bedrijf naar een ander gebouw verhuist, verhuist de Neutralisatie Verbinding bedrijf mee naar de nieuwe locatie.

 

Pictogrammen downloaden

Pictogrammen overzicht
Pictogrammen los