De Bezem behandeling

Als je alle beïnvloeding behandelingen ontvangen hebt die jij nodig hebt, dan kan het in enkele gevallen voorkomen dat je toch nog last hebt van een zeldzame vorm van beïnvloeding die onder geen van onze beïnvloeding behandelingen valt.

Het gaat hier om bijvoorbeeld vormen van beïnvloeding waar je in vorige levens op een andere planeet waar andere spelregels dan hier op Aarde gelden, last hebt gehad. Zo’n beïnvloeding kan over levens heen werken.
De Bezem behandeling lost zulke ‘exotische’ en zeldzame vormen van beïnvloeding op.

Als je last hebt van een ‘exotische’ vorm van beïnvloeding, dan ontvang je de Bezem behandeling automatisch samen met de laatste beïnvloeding behandeling die voor jou van toepassing is.

De Bezem behandeling is een service die niet in rekening wordt gebracht.

Met terugwerkende kracht

Heb je alle beïnvloeding behandelingen die voor jou van toepassing waren al ontvangen voordat de Bezem behandeling geïntroduceerd was, dan ontvang je de Bezem behandeling alsnog volledig automatisch, voorzover je die nodig hebt.
Je ontvangt daar dus geen bevestiging e-mail van.

Niet vragen

Omdat de Bezem behandeling een kosteloze service is die je automatisch ontvangt samen met de laatste beïnvloeding behandeling die voor jou van toepassing is, gaan wij, Bas en Marieke, niet uitzoeken of je deze behandeling nodig hebt.

Ook zoeken we niet uit of je deze behandeling wel of niet ontvangen hebt.

Ontwikkeling Bezem behandeling

Elke vorm van beïnvloeding die in geen van de beïnvloeding behandelingen beschreven staat en waar we ervaring mee hebben opgedaan door die stap voor stap voor een cliënt op te lossen, is in de Bezem behandeling opgenomen.

Komen we bij jou - na de ontvangst van de Bezem behandeling - een vorm van beïnvloeding tegen die nog niet in de Bezem behandeling is opgenomen, dan lossen we die als service stap voor stap op. 
Het enige wat hierbij van belang is, is dat je met ons via e-mail blijft communiceren totdat deze specifieke vorm van beïnvloeding helemaal is opgelost.

Voorbeelden van zeldzame beïnvloedingen

Vormen van beïnvloeding die in de Bezem behandeling zijn opgenomen, zijn vaak afkomstig van vorige levens op andere planeten.

Buitenaardse beïnvloedingen
Voorbeelden van buitenaardse beïnvloeding zijn onder andere:
 

  • een man die altijd werd tegengewerkt, het liep altijd mis 

     
  • een vrouw beschreef zelf haar beïnvloeding als volgt: ‘Ik word al jaren heel regelmatig op een haartje na aangereden op de fiets. Soms drie keer per week. En echt niet omdat ik gevaarlijk fiets, niet oplet, of dat ik lastig te zien ben. Altijd heel open en duidelijk. Verder mankeert aan bijna alles wat ik koop wel iets. Gordijnen, kasten, stoelen, blenders, ga zo maar door.’


Zeldzame Aardse beïnvloedingen
Er zijn er ook voorbeelden van beïnvloeding die hun oorsprong op Aarde hebben, maar die zo zeldzaam voorkomen, dat het geen zin heeft daarvoor een aparte beïnvloeding behandeling te introduceren. Zo kan het gaan om beïnvloedingen die in oeroude tijdperken werden toegepast.

Voorbeelden van Aardse beïnvloeding zijn onder andere:
 

  • een vrouw die als het ware energetisch leeggezogen werd door haar vriend, hij maakte een soort zombie van haar

     
  • een vader gaf tijdens de geboorte van een meisjes baby een overtuiging aan haar mee, dat zij als vrouw geen succes mocht hebben in haar leven

Voor wie?

Heb je de Bezem behandeling nodig, dan ontvang je deze behandeling automatisch samen met de laatste beïnvloeding behandeling die voor jou van toepassing is.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Je ontvangt deze Bezem behandeling automatisch - voor zover je die nodig hebt - op het moment dat je de laatste beïnvloeding behandeling ontvangt die voor jou van toepassing is.

Om de Bezem behandeling te ontvangen, moet je dus in ieder geval (ook) de Familieband behandeling en de Begrensde identiteit behandeling ontvangen hebben. Dit zijn twee beïnvloeding behandelingen die iedereen nodig heeft.

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling niet 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Bezem behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Bezem behandeling is drie maanden.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.


Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.


Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Marieke, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

De Bezem behandeling ontvang je automatisch samen met de laatste beïnvloeding behandeling die jij nodig hebt. Je kunt deze behandeling dus niet aanvragen.

Kosten

De Bezem behandeling is een kosteloze service.
Je ontvangt deze behandeling automatisch - voor zover je die nodig hebt - op het moment dat je de laatste beïnvloeding behandeling ontvangt die voor jou van toepassing is.

Uitzondering:
Mocht tijdens jouw behandelingen traject duidelijk naar voren komen dat je last hebt van een zeldzame beïnvloeding die het beste zo spoedig mogelijk kan worden opgelost, dan is het mogelijk om de Bezem behandeling eerder te ontvangen.

Je betaalt dan € 120,- voor de Bezem behandeling en ontvangt € 120,- korting zodra je de laatste beïnvloeding behandeling ontvangt die voor jou van toepassing is.