Oefening voor je hersenen

Met de ‘oefening voor de hersenen’ kun je je hersenen beter laten functioneren. Deze oefening is heel eenvoudig en kost weinig tijd.

De ‘oefening voor de hersenen’ kan alleen voor jou werken nadat je daarvoor een impuls van het Wholism Project hebt ontvangen.

Oefening voor je hersenen

Je beklopt voor deze oefening je hartchakra, tegelijkertijd met je wijsvinger en je middelvinger.

Je begint met een cirkel rechtsom (met de klok mee) rond je hartchakra te bekloppen.
Deze cirkel heeft een diameter van ongeveer 20 cm.

Als je twijfelt welke richting dat is, stel je dan maar een klok voor op je borst, waarvan de wijzerplaat naar voren toe zichtbaar is.

Daarna maak je deze cirkel - alsmaar met beide vingers kloppend - spiraalsgewijs steeds kleiner, tot je in het centrum van de cirkel bent aangekomen.
Van de buitenste ring tot het middelpunt kleine klopjes makend, doe je ongeveer in 20 seconden.

Je beklopt je hartchakra op deze manier driemaal achter elkaar spiraalsgewijs. Driemaal van de buitenste cirkel tot het centrum. In het totaal duurt deze oefening dus ongeveer 1 minuut.

Hoe vaak?
Deze oefening van ongeveer 1 minuut doe je elke dag één keer. Het maakt daarbij niet uit of je die ’s morgens, ’s middags of ’s avonds doet.

Het is daarbij wel belangrijk dat je de oefening elke dag op ongeveer dezelfde tijd doet, dus of ’s morgens, of ’s middags of ’s avonds.
De tussentijd tussen twee oefeningen is dan elke keer ongeveer 24 uur.

Hoe hard klop je?
Je klopt zo hard dat je het gevoel hebt dat er op je borst geklopt wordt.

Het kloppen moet dus harder zijn dan het gevoel dat puur aanraken geeft en het moet niet zo hard zijn dat het irritant of licht pijnlijk wordt.

Verbinding tussen het voelen en de werking van de hersenen

Door de klopjes rond en op het hartchakra, in combinatie met de energetische impuls die je hiervoor ontvangt, maak je kanalen tussen het voelen (je hartchakra) en het denken (je hoofd) weer 'open'.

Kanalen die dichtgeslibd waren, gaan dus met behulp van deze eenvoudige oefening weer open.

De oefening voor je hersenen verbindt het denken meer met je systeem en het voelen.
Je kunt daardoor tot intelligentere ideeën en oplossingen komen.

Resultaten

Je kunt je door deze simpele oefening helderder en lichter gaan voelen in je hoofd.

Je kunt ook vrolijker worden door deze oefening.

Hoe lang?

Deze oefening kan nooit kwaad. Je kunt daarom net zolang doorgaan, om deze oefening elke dag éénmaal te doen, als je wilt.
Doe de oefening echter nooit meer dan één keer per dag en ook nooit langer dan in totaal één minuut per dag.

Heb je het gevoel dat er door deze oefening geen verdere verbetering optreedt, dan kun je voor onbepaalde tijd stoppen met deze oefening en die weer oppakken als je het gevoel hebt dat deze oefening je opnieuw kan helpen.

Aanvragen

Je kunt de impuls voor de ‘Oefening voor je hersenen’ aanvragen door een e-mail te sturen aan Bas en Marieke: basmarieke@wholismproject.nl.Stuur ons ook - als wij die nog niet hebben - een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De ‘Oefening voor je hersenen’ werkt alleen als je daarvoor een impuls hebt ontvangen.
Deze impuls kost € 80,-