Hulp Verbindingen


Met Hulp Verbindingen help je niet primair jezelf maar één of meerdere anderen. Het gaat altijd om mensen op Aarde die jij niet persoonlijk kent.

Zo geeft de Gelijkheid Verbinding je de unieke mogelijkheid om op energieniveau een geschenk te geven aan mensen die onderbetaald zijn geweest in het productie- en/of distributieproces van een product dat jij hebt aangeschaft of een dienst waar jij gebruik van maakt.
Dit geestelijke geschenk heeft het vermogen om tot een positieve omslag in hun levens te leiden die hen meer kansen in het leven geeft.

Met behulp van de Lichtpunt Verbinding ontvangt een persoon die extremistisch denkt of handelt, een Lichtpunt in zijn of haar systeem. Daardoor kan hij of zij stap voor stap het zwart-wit denken en extremisme gaan loslaten.
Zo kun je zonder dat je enig risico of gevaar loopt een steentje bijdragen om extremisme van binnenuit op te lossen.

Gelijkheid Verbinding

De Gelijkheid Verbinding heeft het vermogen om medemensen die bij de productie of distributie van een product betrokken zijn geweest en daarvoor onderbetaald zijn, alsnog geestelijk een vergoeding te geven, die tot een positieve omslag in hun levens kan leiden.
Deze geestelijke vergoeding wordt automatisch gegeven als je de Gelijkheid Verbinding hebt ontvangen en een ‘te goedkoop’ product aanschaft.Het gaat hierbij om alle producten waarvoor in verhouding te weinig betaald is aan:

  • de grondstoffen producent, meestal dus de boer
  • de maker of bereider van het product
  • de distributeur van het productHierbij gaat het meestal om mensen in derde wereld landen.
De Gelijkheid Verbinding zet jou als consument aan tot (onbewuste) dankbaarheid en een vorm van deemoedigheid.
Door deze innerlijke houding ontstaat er een kosmische mogelijkheid om vanuit pure zuiverheid een geschenk aan deze medemensen te geven.
Met behulp van de Gelijkheid Verbinding krijg je dus de unieke mogelijkheid om op energieniveau een geschenk te geven aan mensen die onderbetaald zijn geweest in het productie- en/of distributieproces van een product dat jij hebt aangeschaft of een dienst waar jij gebruik van maakt.
Lees meer

Lichtpunt Verbinding

De Lichtpunt Verbinding geeft je de mogelijkheid om een steentje bij te dragen om het grote probleem dat extremisme momenteel vormt, van binnenuit op te lossen zonder dat je enig risico of gevaar loopt.

Als jij een Lichtpunt Verbinding aanvraagt en vervolgens activeert, ontvangt een persoon die extremistisch denkt of handelt, een Lichtpunt in zijn of haar systeem.
Daardoor kan hij of zij stap voor stap het zwart-wit denken en extremisme gaan loslaten.
Lees meer