Mobiel Verbinding

De Mobiel Verbinding neutraliseert mobiele en draadloze apparaten die ook buiten een geneutraliseerd huis gebruikt worden, zoals gsm telefoons, notebooks en laptops.
Ook babyfoons kunnen geneutraliseerd worden met de Mobiel Verbinding. Ze zijn dan ook buitenshuis geneutraliseerd.

Alle andere apparatuur in niet geneutraliseerde ruimten kan geneutraliseerd worden met de Apparaat Verbinding.

De ‘elektromagnetische mens’

Mobiele telefoons, DECT telefoons en andere draadloze apparaten zijn niet meer uit ons leven weg te denken.

Het gemak van deze apparatuur heeft echter ook keerzijden.
Het wordt namelijk steeds duidelijker dat de elektromagnetische straling, die door deze apparaten wordt afgegeven, onze gezondheid negatief beïnvloedt.

De eigenschappen van deze velden zijn als het ware niet ‘compatibel’ met het energiesysteem van de mens. De niet-natuurlijke en verhoudingsgewijs zeer krachtige EM-velden van mobiele telefoons en dergelijke gaan door ons heen en beïnvloeden ons eigen natuurlijke elektromagnetische veld.

De mens is zelf ook elektromagnetisch van aard. Alle processen in ons lichaam worden aangestuurd door minuscule elektrische stroompjes.

Klachten

Het immuunsysteem, de meridiaanbalans en de aura worden door deze technische straling verzwakt. De gevolgen op langere termijn zijn onder andere vermoeidheid, overgevoeligheid of   hypergevoeligheid en allerlei andere klachten.

Hierbij geldt de vuistregel dat hoe dichter je de zender/ontvanger van een mobiel apparaat tegen je lichaam houdt hoe schadelijker de effecten zijn.
Eén van de meest bekende directe klachten zijn hoofdpijn en een verdoofd gevoel aan de kant van het oor waar je de mobiele telefoon tegenaan houdt.
Ook blijkt dat straling de verbinding tussen ons voelen en denken loskoppelt.

Door de kwaliteit van deze EM-velden zo te veranderen dat ze compatibel worden met het natuurlijke, organische energieveld van de mens, is het mogelijk om de schadelijke invloed te neutraliseren. Het kost het lichaam daardoor geen moeite meer om met deze velden om te gaan. Dit is het werkingsprincipe van de Mobiel Verbinding.

Resultaten

Het gebruik van mobiele apparatuur is en voelt door de Mobiel Verbinding veel minder belastend.

Wel kunnen de stroompjes die door je handen lopen als je bijvoorbeeld een mobiele telefoon vasthoudt of typt op een laptop of PC voor sommige mensen voelbaar blijven.

Dit zijn de effecten van strooivelden, die elk elektrisch apparaat heeft. Dit kwantitatieve effect is niet te veranderen. Zou dit wel kunnen dan zou het apparaat niet meer functioneren.

De negatieve invloed die dit kwantitatieve deel op ons heeft wordt wel door de Mobiel Verbinding geneutraliseerd. Met andere woorden: Het kwantitatieve deel zelf kan niet veranderd worden, maar de schadelijkheid ervan is wel geneutraliseerd.

Aantoonbaar resultaat  van neutralisatie mobiele telefoon

De werking van Portaliet, de voorloper van de Mobiel Verbinding, is onder andere aangetoond met behulp van bio-resonantie apparatuur.
Hierbij worden de meridianen doorgemeten en wordt bepaald of deze in balans zijn, gestressed zijn of juist verzwakt zijn.

Uit de vele tientallen testen die hiermee zijn gedaan, bleek dat Portaliet de verzwakkende invloed van de mobiele telefoon opheft.

Links de test met alleen een mobiele telefoon in stand-by stand. Vrijwel alle meridianen hebben te weinig energie.
Rechts na toevoeging van Portaliet; alle meridianen testen sterker en zijn in een betere balans.
De Mobiel Verbinding werkt twee keer zo krachtig als Portaliet.

Toepassingen

De Mobiel Verbinding kan gebruikt worden voor:

  • Mobiele telefoons (GSM, UMTS)
  • DECT telefoons
  • Babyfoons
  • Laptops
  • Netbooks
  • eReaders
  • Tablet PC’s, iPad
  • Alle apparaten die draadloos werken of verbonden zijn met media-netwerken


Als je meerdere mobiele apparaten wilt neutraliseren voor gebruik buitenshuis, vraag je voor ieder apparaat een aparte Mobiel Verbinding aan.

Waarschuwing


De Mobiel Verbinding neutraliseert de energetische stralingsbelasting van gsm telefoons.

Uit onderzoek is echter gebleken dat gebruik van de mobiele telefoon nog een ander direct fysiek effect heeft: Het verhoogt de temperatuur van de hersenen. 
Deze opwarming ontstaat al na relatief korte gesprekken.

Daarom adviseren wij om, naast de Mobiel Verbinding, zoveel mogelijk gebruik te maken van een headset. Bij DECT telefoons adviseren we om deze reden de speakerstand te gebruiken.

Magneetsluiting

Veel hoesjes voor mobiele telefoons en tablets hebben tegenwoordig een magneetsluiting.

Magneten verstoren onze energiebalans als ze direct op het lichaam worden gedragen, dus als je je mobiele telefoon in je broekzak draagt, wordt je energiebalans, ook als je de Mobiel Verbinding hebt, toch enigszins verstoord.

Dit verstorende effect van een magneetsluiting wordt voorkomen door de mobiele telefoon niet meer op het lichaam te dragen, maar bijvoorbeeld mee te nemen in een tas.
Als je het hoesje echter vaak open en dicht doet, kom je toch te frequent in aanraking met de magnetische werking.

Je loopt geen enkel risico als je een hoesje aanschaft zonder magneetsluiting.

Opladen van batterijen en accu's voor apparaten die je buitenshuis gebruikt

Accu’s of batterijen die opgeladen worden met geneutraliseerde stroom blijven ook buiten het geneutraliseerde huis of bedrijf geneutraliseerd.


Laad je de accu of batterijen van een apparaat echter buitenshuis op met niet geneutraliseerde stroom, dan is het aan te raden om voor het betreffende apparaat de Apparaat Verbinding aan te vragen. 
De Apparaat Verbinding zorgt er dan voor de accu of batterijen van het apparaat ook geneutraliseerd zijn als je deze met niet geneutraliseerde stroom oplaadt.

Zo is de accu van je digitale camera als je die thuis met geneutraliseerde stroom oplaadt op dat moment ook buitenshuis geneutraliseerd, maar als je die elders oplaadt is dat niet meer het geval.
Neutraliseer je de digitale camera met de Mobiel Verbinding dan blijft de accu ook geneutraliseerd als je die oplaadt met niet geneutraliseerde stroom.

Mobiel Verbinding verhuist automatisch mee

De Mobiel Verbinding gaat automatisch over naar een nieuw toestel.
Koop je een tweede mobiele telefoon en je wilt die ook geneutraliseerd hebben dan heb je een tweede Mobiel Verbinding nodig.

Een Mobiel Verbinding kan ook overgaan naar een ander type mobiel apparaat. Als je een laptop koopt en je doet je geneutraliseerde mobiele telefoon weg dan kun je met je intentie de Mobiel Verbinding over laten gaan naar de laptop.
Mocht je je hierover onzeker voelen, zend dan een e-mail naar info@wholismproject.nl voor een gratis controle.

Het is niet mogelijk de Mobiel Verbinding zo met je intentie te besturen dat die afwisselend alle apparaten die je gebruikt neutraliseert.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Mobiel Verbinding

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Mobiel Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling’

Tijdens deze thema-avond ontvang je uitgebreide informatie over de Neutralisatie Verbindingen van het Wholism Project.

Daarnaast ontvang je tijdens deze avond de unieke mogelijkheid om de gecombineerde werking van vijf Neutralisatie Verbindingen op proef te ervaren.
Deze Combinatieproef Neutralisatie Verbindingen wordt alleen tijdens deze thema-avond gegeven. Je ervaart dan 24 uur lang hoe het zou zijn om altijd en overal beschermd te zijn tegen omgevingsstraling: thuis, op je werk en onderweg.
Lees meer: Thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling

Aanvragen

Je kunt de Mobiel Verbinding aanvragen via onze webwinkel.
Lees meer als je meerdere Verbindingen tegelijkertijd wilt aanvragen.


Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Marieke door een e-mail te sturen naar basmarieke@wholismproject.nl.

Na jouw aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Mobiel Verbinding nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Mobiel Verbinding

€ 20,- 
Als je meerdere mobiele apparaten wilt neutraliseren voor gebruik buitenshuis, vraag je voor ieder apparaat een aparte Mobiel Verbinding aan.

Geen oplossing

Voor het probleem dat in de afbeelding hieronder getoond wordt, hebben we nog geen oplossing :-)


Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.
In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingen veld bij de bestelling van een Verbinding in de webwinkel.

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmarieke@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bestelnummer of factuurnummer.