Anti-Bederf Verbinding

De Anti-Bederf Verbinding dient ter voorkoming van schimmels, rot en broei in kuilvoer en andere veevoeders.

De biologische afbraak die plaatsvindt in de kuil is het gevolg van het teruglopen van de levensenergie in het kuilgras en veevoer. In combinatie met zuurstof en de juiste temperatuur ontstaan er schimmels die rot en broei veroorzaken.

Hoe hoger de levensenergie, hoe minder kans op schimmels. Door de Anti-Bederf Verbinding wordt het energieniveau van het kuilgras versterkt en schimmelvorming voorkomen.
Het gebruik van schimmelbestrijders kan daardoor worden verminderd of zelf stopgezet.

Voor langere houdbaarheid van fruit en groenten (in koelcellen e.d) wordt de Neutralisatie Verbinding bedrijf aanbevolen.
In een driejarige proef met Ozaliet en Benzoliet is gebleken dat fruitrot hierdoor met 80% kan verminderen. Omdat Verbindingen twee keer zo sterk werken als onze producten, zou de vermindering van fruitrot door een Neutralisatie Verbinding zelfs meer dan 80% kunnen zijn.

Aanvragen

Je kunt de Anti-Bederf Verbinding aanvragen via onze webwinkel.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Marieke door een e-mail te sturen naar basmarieke@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Anti-Bederf Verbinding nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Anti-Bederf Verbinding

€ 0,25 per m2 met een minimum van € 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.
In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingen veld bij de bestelling van een Verbinding in de webwinkel.

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmarieke@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bestelnummer of factuurnummer.

Ervaring met een voorloper van de Anti-Bederf Verbinding

‘Sinds een jaar gebruik ik nu de Agroliet Combi-Line op de kuilhopen.
Voorheen moest ik vaak een halve meter warme en verdorven kuil (gras en maïs) van de kuilhoop afhalen en weggooien. Sinds ik de slang gebruik is er alleen verdorven en warme kuil als er water bij de muur is ingelopen of het plastic lek is. Nu heb ik bijna geen voer meer wat ik weg moet gooien.

Op de voermengwagen zit ook een slang. Deze stuurt de bacteriën en schimmels in het voer zodat het niet warm wordt en het vee het voer beter kan benutten. Mijn voeradviseur kan dit door middel van kinesiologie testen.’
Een zeer tevreden klant in Denemarken