Partnerprofiel van
Wil Oostdam

  Wil Oostdam-Arends
Jan van Riebeecklaan 55
2803 WS Gouda
Praktijk voor begeleiding en advies naar zelf bewust ontwikkelen
0182 570266
wil.oostdam@telfort.nl

Mijn specialiteiten

Werkwijze

Tijdens een consult ga ik samen met cliënt in gesprek en komen we zo bij diepere lagen van een probleem of (fysieke) klacht. In de energie die op dat moment ontstaat, kunnen onverwerkte pijn en emoties opgelost worden zodat de (fysieke) klacht of blokkade ook kan oplossen.
 
Ook wanneer iemand niet bij zijn/haar gevoel kan komen of tegen een gesprek opziet, kan een Transmutatie behandeling op de behandeltafel uitkomst bieden.
Door mijn handen op een (pijn)plek te leggen kan inzicht in het onderliggende probleem naar boven komen, zodat deze verwerkt en opgelost kan worden en er zo weer ruimte komt voor nieuwe ideeën.

Workshop Transmuteren

Naast mijn werk als kosmische dag therapeut geef ik ook de Workshop Transmuteren waarin je transmuteren, het oplossen van onverwerkt verleden, zelf leert toepassen.

Mijn ervaring met het Wholism Project

In 2008 heb ik de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling ontvangen. In de ontwikkelingen die volgden kon ik vanaf dat moment zelf transmuteren en had zo steeds minder hulp van buitenaf nodig om mijn (dertig) jaren lang durende rugpijn te verwerken en op te lossen.

Ook de Relatie Reset gave heeft er voor gezorgd dat ik een veel betere relatie heb met bijna iedereen die mij lief is en ik zou bijna zeggen ook die mij niet lief was.
 
Ik ben enthousiast en het heeft mij veel gebracht. Wellicht is een behandeling, Verbinding (voor 24 uur op proef, kosteloos) of consult ook iets voor jou.