Ervaringen met de Verbindingen

De Verbindingen kunnen je niet alleen veel veiliger, geborgener laten voelen, maar kunnen je ook helpen om zo snel en goed mogelijk door hele aangrijpende en diepgaande gebeurtenissen heen te komen.

Veel fijner en ontspannener in mijn eigen huis

'Sinds ik een aantal Verbindingen heb, voel ik me veel fijner en ontspannener in mijn eigen huis. Veilig.'
 

Verbindingen op maximaal

'Zoals jullie al weten is de verkering van mijn dochter vorige week zondag afgebroken, waar ze echt helemaal stuk van was. Natuurlijk hebben we haar zoveel mogelijk op dat moment getroost.

Eén dag hierna realiseerde ik me opeens overdag dat ik met haar nog heel bewust haar Verbindingen kon inzetten en op maximaal zetten, dat hadden we nog niet gedaan.

Welnu, ze kwam thuis van stage die dag erna en ze was echt helemaal gebroken en erg emotioneel. Ik nam haar in mijn armen en troostte haar uiteraard weer, haar hele lichaam trilde, ze was helemaal op.

Toen gingen we samen, elkaar vasthoudend al haar Verbindingen, één voor één op maximaal zetten, met name uiteraard haar Balans Herstel Verbinding, haar Kracht Verbinding en Vitalisatie Verbinding.

En als bij toverslag werd ze meteen rustiger, ik voelde de spanning uit haar lichaam wegstromen, het trillen hield op en ze kwam bijna meteen weer in een soort van balans en meer in haar eigen kracht.
Ze voelde dit zelf ook heel duidelijk.

De rest van de week heeft ze zich hier al bewonderenswaardig doorheen geslagen.
Ik weet zeker dat de Verbindingen hierin een heel groot aandeel hebben/hebben gehad.'