Partnerprofiel van
Thea Ruigrok

  Thea Ruigrok
Cor Wortelstraat 12
5025 WR Tilburg
06-41516969
ruigrok_twy@hotmail.com

Mijn specialiteiten

  • Helende gesprekken

  • Energetische behandeling met de energie van het Wholism Project

  • Ervaringsdeskundige Wholism Project

Mijn ervaring met het Wholism Project

Door nare ervaringen in het verleden ben ik in 2004 getroffen door een periode van constante paniek. Deze periode heeft geduurd tot en met 2012.

In die periode was mijn leven werkelijk een hel en heb ik op allerlei manieren, denk aan therapieën en medicatie, geprobeerd om van deze klacht af te komen. Helaas hielp niets. Het leek erop dat ik mijn klacht moest leren accepteren en ermee moest leren leven.


In 2011 kwam ik echter op de site van het Wholism Project. Dit is het begin van een gestage, maar enorme verandering in mijn leven. Ik kan werkelijk zeggen dat het mijn leven totaal heeft veranderd in zeer positieve zin. Mijn paniekklachten zijn zo goed als weg.

Wat kan ik je bieden

Door wat het mij allemaal heeft gebracht, praat ik graag over het Wholism Project. Het is een heel bijzonder project.

Je mag me hier altijd over bellen en/of mailen. Als je wilt, kunnen we ook afspreken. We zouden bijvoorbeeld samen een wandeling in het bos kunnen maken met of zonder mijn hond Mika. Het kan, het hoeft niet. Kijk maar waar jij je het fijnste bij voelt.

Door alle positieve veranderingen die het Wholism Project mij heeft gebracht, ben ik mij aan het toeleggen op het geven van behandelingen en/of consulten.
Ik werk dan met de energie van het Wholism Project. Ook hier geldt: het kan, het hoeft niet.

Je bent van harte welkom!