Partnerprofiel van
Dini Veldman

  Dini Veldman

Praktijk 'Leven
'
Hellendoornseweg 75a

8105 ST Luttenberg

0572-301595

diniveldman4@gmail.com

Specialiteiten

Werkwijze


Als je voor een afspraak bij mij in de praktijk komt gaan we eerst in een gesprekje kennis maken. Verwachtingen over en weer worden uitgesproken. Mijn ervaring is dat geen mens en geen probleem hetzelfde is. Dus ook geen behandeling of advies is hetzelfde. Elke keer is het maatwerk.

Wil je je ontwikkelen en diep gaan, dan kan dat. Wil je bijvoorbeeld alleen maar van die vervelende lastige knie af dan gaan we daarnaar kijken. Wel kijk ik altijd naar de diepere oorzaak van je probleem. Het is aan jou of je daar wat mee wilt doen.

Wil je je woning neutraliseren, dan kun je een Benzoliet Octaëder ‘lenen’ bij mij. Deze voorloper van de Verbindingen is een mooi middel om ‘vrijblijvend’ de energie te ervaren. Je kunt daarna op grond van die ervaring bijvoorbeeld beslissen om de Neutralisatie Verbinding huis aan te schaffen.

Mijn ervaring met het Wholism Project
Wat maakt voor mij het Wholism Project zo bijzonder? Het is voor zover ik weet het enige Project dat werkelijk helpend is voor zowel, mens, dier, als plant dus voor onze hele mooie Aarde.

Dit alles ook nog eens met respect voor de vrije wil van alles. De energie past zich aan, aan dat wat goed is voor de gebruiker.

Mijn eerste ervaring met wat nu heet Neutralisatie Verbinding huis, gaf zoveel rust en licht in onze woning, dat ik al snel meer wilde weten. De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling gaf een vaste grond onder mijn voeten.

Voeg daarbij de Kracht Verbinding, die inderdaad kracht door overgave geeft. Als je niet hoeft te strijden, maar vanuit overgave aan ‘dat wat is’ kunt deelnemen aan het leven zoals het zich aandient, komt er rust in je leven.


Dit zijn wel mijn voornaamste ervaringen. Soms is ontwikkelen zwaar en niet gemakkelijk, maar in mijn opinie zeker de moeite waard.

Aan jou dus de vraag. Wil jij echt aan het werk om je problemen aan te pakken, dan wil ik er graag voor je zijn. Alleen een telefoongesprek kan al oplossend werken door de mogelijkheid om ook op afstand sommige oorzaken te transmuteren.

Je mag me ook mailen of bellen om een afspraak te maken. Dit kan altijd vrijblijvend, ik vertel graag over wat ik in samenwerking met het Wholism Project je te bieden heb.
Wil je alleen een relaxte massage ben je ook welkom.


Lees ook het Partner Portret over Dini