Partnerprofiel van
Dianne Spoolder

 

Dianne Spoolder
Met zachte kracht
Potsweg 15 b
7523 CA Enschede
06-10496450
dianne@metzachtekracht.nu
www.metzachtekracht.nu

Specialiteiten

  • heldere en directe communicatie
  • herkennen van spiegels
  • spiritualiteit integreren in het dagelijkse leven
  • energetisch behandelen met de energie van het Wholism Project
  • ervaring met veel behandelingen en Verbindingen van het Wholism Project

Wat kan ik je bieden

Tijdens een Wholistic consult werk ik volledig in lijn met het Wholism Project. 

We gaan samen naar de kern van je probleem waarbij het niet uitmaakt of het een fysieke, mentale, emotionele of spirituele hulpvraag betreft.
Op een heldere, positieve en lichte manier kan ik je, zonder oordeel, door lastige stukken loodsen waardoor je al direct heling kunt ervaren.

Werkwijze

Op een heldere en liefdevolle manier begeleid ik je van je hoofd naar je hart. Van denken naar voelen, zodat je weer in contact kunt komen met onverwerkte emoties en blokkades die we transmuteren waardoor je energie weer beter kan gaan stromen. Dat geeft dan al direct een gevoel van opluchting en verruiming.

In het gesprek dat we samen voeren, help ik je om de spiegels te zien die het leven je aanreikt en geef ik je een steuntje in de rug om er ook daadwerkelijk in te durven kijken.

Ik kan je helpen om je beter te aarden, waardoor je meer 'bodem onder de voeten' krijgt en je letterlijk en figuurlijk steviger in je schoenen komt te staan en ik geef je een energetische behandeling met de energie van het Wholism Project.

Mocht je al behandelingen en/of Verbindingen van het Wholism Project ontvangen, dan kan ik je daarover adviseren uit eigen ervaring en uit de ervaringen van mijn overige gezinsleden.
Omdat de behandelingen die ik geef volledig in lijn zijn met het Wholism Project, verstoren ze de behandelingen van het Wholism Project niet en hoef je ook geen rekening te houden met de integratietijden.

Het is mijn streven om je op een positieve manier weer bij je eigen kracht te brengen, zodat je de eigen verantwoordelijkheid voor je leven niet meer als zwaar maar juist als een uitdaging kunt gaan ervaren.

Mijn ervaring met het Wholism Project

Nadat ik al enkele jaren heel gericht bezig was om mijn onverwerkte 'rotzooi' op te ruimen, kreeg ik op een onverwacht moment een briefje in handen met daarop de naam van het Wholism Project geschreven.

Ik had nog nooit van deze naam gehoord maar toen ik daar met dat briefje in mijn handen stond, wist ik dat ik  'goud' in mijn handen had. Eenmaal thuis heb ik toen direct de site opgezocht en voelde ik aan alles dat dit me heel veel zou gaan brengen. Dat bleek meer dan waar te zijn.

Mijn aandacht ging in eerste instantie naar de Kracht Verbinding en die heb ik toen op proef aangevraagd. De naam bleek de lading goed te dekken. Wow, wat kwam deze Verbinding krachtig binnen. Ik was gelijk verkocht.

Na een gesprek met Bas en Maria heb ik toen besloten om aan de Ontwikkelingsbehandelingen te beginnen en vanaf toen ging het opruimen in een sneltreinvaart. 

Vanuit een sterke innerlijke drive om me te ontwikkelen, heb ik inmiddels al vele behandelingen en Verbindingen mogen ontvangen en ook mijn overige gezinsleden zijn volop in ontwikkeling.

Zelfgenezing
Al op jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in zelfgenezing maar ik zocht het eigenlijk alleen in de hoek van de voeding en dat bleek niet voldoende te zijn. 


Gaandeweg ging ik ervaren dat opruimen de echte sleutel is tot zelfgenezing. 
Tot nu toe ben ik door het opruimen van mijn onverwerkte rommel inmiddels genezen van astma, al mijn allergieën, 2 frozen shoulders (links en rechts) en verschillende kleinere lichamelijke klachten. 

Er is een zware last van mijn schouders gevallen en ik ga een stuk lichter door het leven.

Ondanks de behandelingen en Verbindingen van het Wholism Project is er nog steeds meer dan genoeg wat je zelf moet doen. Je blijft verantwoordelijk voor je eigen leven en je eigen vorderingen op dit pad maar persoonlijk voelt het voor mij nooit als 'zwaar'.


Ik doe de dingen graag op mijn eigen manier en voel me na iedere overwinning van een angst of het opruimen van een blokkade gegroeid in innerlijke rust, ruimte en niet te vergeten in gezond zelfvertrouwen.

Het Wholism Project is het compleetste en zuiverste spirituele Project dat ik ken gecombineerd met een professionele aardse aanpak waarbij ook de humor niet vergeten wordt.
Het Project sluit heel goed aan bij hoe ik zelf in het leven sta en dat is dan ook voor mij de reden dat ik me als Partner aan het Project verbonden heb.

Ben jij benieuwd naar een behandeling of Verbinding van het Wholism Project of wil je van mij een Wholistic consult ontvangen dan kun je me bellen of mailen voor informatie of het maken van een afspraak.
Je bent van harte welkom!