Transmuteren

Transmuteren is één van de bijzondere mogelijkheden van de kosmische dag, het tijdperk dat steeds verder z’n intrede doet.

Omdat het Wholism Project als doel heeft om mens, dier, plant en onze prachtige Aarde te helpen bij de overgang van de kosmische nacht naar de kosmische dag, speelt transmuteren in het Wholism Project een grote rol.

De werking van zowel de behandelingen als de Verbindingen van het Wholism Project zijn gebaseerd op het principe van transmuteren.
 

Onderstaand vind je vier inleidingen van artikelen over transmuteren met de links naar de volledige artikelen.

Transmutatiegave

Als je een behandeling, Transmutatie Channeling, Vitalisatie Verbinding of Kracht Verbinding van het Wholism Project hebt gekregen, ontvang je automatisch de gave om te transmuteren op zielenniveau.

Transmuteren is een prachtig instrument om pijn, angsten, emoties en woede die je in jezelf tegenkomt op te lossen.

Lees verder

Transmuteren in de praktijk

Als je een behandeling of Transmutatie Channeling, de Vitalisatie Verbinding of de Kracht Verbinding van het Wholism Project ontvangt, ontvang je daarbij ook de Transmutatiegave.
Met deze Transmutatiegave kun je transmuteren op zielenniveau.

Waarvoor kun je transmuteren gebruiken, hoe pas je de Transmutatiegave toe en wat zijn de effecten van een transmutatie?
De antwoorden op deze vragen kun je hieronder lezen.
Verder vind je allerlei praktische voorbeelden van hoe je met transmuteren om kunt gaan.

Lees verder

Workshop Transmuteren

Transmuteren is een fantastische mogelijkheid van de kosmische dag om je onverwerkte verleden op te lossen, maar ook om bijvoorbeeld bijwerkingen van medicijnen te neutraliseren.

Als je een behandeling, Transmutatie Channeling, Vitalisatie Verbinding of Kracht Verbinding van het Wholism Project ontvangt, ontvang je automatisch ook de Transmutatiegave, waardoor je direct kunt gaan transmuteren.

Hoewel transmuteren eigenlijk heel eenvoudig werkt, blijkt er veel behoefte te bestaan aan extra uitleg en het samen oefenen van de vele mogelijkheden die transmuteren je biedt.

In de Workshop Transmuteren leer je dit bijzondere instrument begrijpen en gebruiken zodat je jezelf en je naasten onder andere kunt helpen bij het oplossen van je onverwerkte verleden.

Lees verder

Transformeren en transmuteren

Iedereen komt in z’n leven (innerlijke) problemen tegen, dat is onvermijdelijk. Je kunt echter op verschillende manieren met deze problemen omgaan.

Meestal hebben we geleerd om onze problemen weg te drukken. Heb je hoofdpijn dan neem je een pijnstiller.
Dat lost de achterliggende oorzaak van het probleem uiteraard niet op. Integendeel het blijft opgeslagen in je systeem en werkt als een ruis, als een ballast in ons energiesysteem, totdat het ooit verwerkt en naar het licht, naar bewustzijn wordt gebracht.

Lees verder

Wanneer doorvoelen en wanneer transmuteren?

Wanneer kun je een symptoom alleen oplossen door de achterliggende onverwerkte gevoelens te doorvoelen en wanneer is een symptoom oplosbaar met behulp van transmuteren?

Lees verder

Voorbeelden van het doorvoelen of transmuteren van symptomen

In het artikel Fysieke en geestelijke pijn oplossen wordt beschreven hoe je bepaalde symptomen kunt oplossen door de achtergrond van het symptoom volledig te doorvoelen of door de gevoelens achter het symptoom te transmuteren.

In de onderstaande tekst vind je een aantal voorbeelden van:

  • symptomen die het beste doorvoeld kunnen worden
  • symptomen die het beste getransmuteerd kunnen worden

Lees verder