Workshop Transmuteren

Transmuteren is een fantastische mogelijkheid van de kosmische dag om je onverwerkte verleden op te lossen, maar ook om bijvoorbeeld bijwerkingen van medicijnen te neutraliseren.

Als je een behandeling, Transmutatie Channeling, Vitalisatie Verbinding of Kracht Verbinding van het Wholism Project ontvangt, ontvang je automatisch ook de Transmutatiegave, waardoor je direct kunt gaan transmuteren.

Hoewel transmuteren eigenlijk heel eenvoudig werkt, blijkt er veel behoefte te bestaan aan extra uitleg en het samen oefenen van de vele mogelijkheden die transmuteren je biedt.

In de Workshop Transmuteren leer je dit bijzondere instrument begrijpen en gebruiken zodat je jezelf en je naasten onder andere kunt helpen bij het oplossen van je onverwerkte verleden.

Voor wie

De workshop is zowel geschikt als eerste kennismaking met het Wholism Project, als voor mensen die een of meerdere behandelingen van het Project ontvangen hebben en beter willen begrijpen wat je allemaal met de Transmutatiegave kunt doen.

Als je nog geen behandeling of Transmutatie Channeling van het Project ontvangen hebt, ontvang je de Transmutatiegave tijdens de workshop via de Transmutatiegave impuls.

Hand-out

Bij deelname aan de Workshop Transmuteren ontvang je een hand-out (handleiding), waarin je na de workshop alle toepassingen, tips en achtergrondinformatie over het transmuteren kunt nalezen.

Op het voorblad van de hand-out staat een afdruk van het Aquarius Labyrint, dat een transmuterende en aardende werking heeft. Achterin de hand-out worden de toepassingen beschreven van dit extra ‘transmutatie instrument’.

De hand-out is een praktisch naslagwerk, waardoor je transmuteren steeds meer in je dagelijks leven kunt gaan toepassen.

Door Wholistic Partners

De Workshop Transmuteren wordt gegeven door de volgende therapeuten die als Wholistic Partner samenwerken met het Wholism Project:
 


De workshop kan gegeven worden in de praktijkruimte van de betreffende Wholistic Partner of elders in Nederland, op uitnodiging van een andere Partner of cliënt van het Wholism Project.

Workshop ‘op uitnodiging’

Als je een workshop-gever uitnodigt voor een Workshop Transmuteren bij jou thuis of in jouw praktijk, is het minimum aantal deelnemers 8 en het maximum aantal 10.

Je kunt hiervoor contact opnemen met een van de workshopgevers.

De geplande workshop kan ook op deze pagina op de site vermeld worden, zodat er ook mensen ‘van buitenaf’ kunnen deelnemen. Als je dit wilt kun je dat met de workshop-gever bespreken.
 

Geplande data Workshop Transmuteren

 

Datum Plaats Tijd Workshop-gever Informatie en aanmelding Prijs Workshop*

20-10-'18 Gouda 10.00-12.00 uur Wil Oostdam wil.oostdam@telfort.nl
€ 40,-
** De prijzen in dit overzicht zijn exclusief de eventuele Transmutatiegave impuls.
*** Je kunt je aanmelden via deze website.

Transmutatiegave

In deze workshop leer je transmuteren met behulp van de Transmutatiegave van het Wholism Project.

Je ontvangt de Transmutatiegave automatisch bij een behandeling, Transmutatie Channeling, Vitalisatie Verbinding of Kracht Verbinding van het Wholism Project, exclusief behandelingen voor bedrijven met meerdere werknemers, zoals bijvoorbeeld de Kosmische dag Bedrijfsvoering behandeling.

Bij de overige Verbindingen, die je online kunt aanvragen, ontvang je geen transmutatiegave.

Transmutatiegave impuls

Als je nog geen behandeling of Transmutatie Channeling van het Wholism Project ontvangen hebt, ontvang je deze gave via de Transmutatiegave impuls, tijdens de workshop.

De Transmutatiegave impuls is speciaal voor de Workshop Transmuteren in het leven geroepen en wordt alleen gegeven tijdens deze workshop.

Prijs Workshop 


 • Workshop in de eigen praktijk van de workshop-gever:
  € 40,- per persoon, inclusief hand-out (handleiding)


   
 • Workshop ‘op locatie’, elders in het land:
  € 50,- per persoon, inclusief hand-out.
  Dit is inclusief € 10,- bijdrage in de reiskosten en reistijd van de workshop-gever.

 

 • Workshop ‘op locatie’, in België:
  € 55,- per persoon, inclusief hand-out.
  Dit is inclusief € 15,- bijdrage in de reiskosten en reistijd van de workshop-gever.

Prijs Transmutatiegave impuls

€ 25,- per persoon.

Als je al een behandeling of Transmutatie Channeling van het Wholism Project hebt ontvangen, heb je daarmee automatisch ook de Transmutatiegave ontvangen en betaal je dus alleen voor de workshop.

Aanmelding

Aanmelding en betaling van de workshop en de eventuele Transmutatiegave impuls gaan via de workshop-gever. Je vindt de contactgegevens op deze pagina, onder het kopje ‘Door Wholistic Partners’

 

Een ervaring
 

Transmuteren moet je leren!

‘Ik heb de workshop als een grote verdieping ervaren van mogelijkheden die ik al had waar ik veel meer uit kan halen. Dat blijkt duidelijk uit het makkelijker aan kunnen gaan van de ontwikkelingen die voor me liggen door meer te transmuteren.
Een fantastisch instrument en transmuteren moet je leren!’
Bas M, Uden