Ervaringen met de
Neutralisatie Verbinding bedrijf

De Neutralisatie Verbinding bedrijf zorgt niet alleen voor een betere werksfeer, maar is samen met de Verwezenlijk de Berijfsdoelstelling behandeling de hoeksteen om een bedrijf om te vormen naar een kosmische dag bedrijfsvoering.

Een kosmische dag bedrijfsvoering heeft niet alleen een positieve invloed op de onderlinge interne en externe relaties, maar zorgt ook voor betere financiële resultaten.

Meer ontspannen

Met betrekking tot de Neutralisatie Verbinding bedrijf merk ik dat er een veel vriendelijkere uitstraling uitgaat van het gedeelte van het gebouw dat ons bedrijf huisvest.
Verder zijn de collega's meer ontspannen.
 

ICT bedrijf

Bas Mélotte, een Project Partner van het Wholism Project, heeft momenteel een functie in het management team van een ICT bedrijf en is het bedrijf succesvol aan het omvormen naar een bedrijf dat volgens de kosmische dag richtlijnen functioneert.

Dat vergt een volkomen andere vorm van omgaan met de medewerkers, een vorm waarbij medewerkers meer innerlijk gemotiveerd raken, meer met eigen initiatieven komen en meer verantwoordelijkheid gaan nemen voor hun werk.


Door de koppeling van persoonlijke ontwikkeling en het ‘gezamenlijke’ doel van een bedrijf gaan de bedrijfsresultaten omhoog en voelen werknemers zich meer betrokken en meer ‘zichzelf’.


Lees meer: Kosmische dag bedrijfsvoering