Partnerprofiel van
Bas Mélotte

  Bas Mélotte
'De Bevlindering', praktijk om dieper met je voelen in contact te komen
'Mélotte bedrijfsharmonisatie', voor kosmische dag bedrijfsadvies en implementatie
Landschrijversveld 614
5403 EM Uden
06-12995244
basmelotte@gmail.com

Specialiteiten

  • Kosmische dag bedrijfsvoering
  • Ontdekken van innerlijke drijfveren
  • Werken vanuit innerlijke drijfveren
  • Het leven innerlijk in vervulling laten gaan
  • Nieuw leven aangaan
  • Dieper leren voelen en vanuit daaruit leren leven
  • Geleide energiebehandeling met de Niveau Transmutatiegave

Aangaan wat het leven ons aanbiedt

We durven soms niet in het diepe te springen, angst te overwinnen en ons over te geven aan dat wat zich aandient. 
Ik help je graag met aangaan wat het leven jou te bieden heeft. Ik help je om weerstand te overwinnen terwijl jij een stukje nieuw leven aan gaat.

Door dieper met je voelen in contact te komen en van daaruit te leren leven, ontdek je nieuw leven vanuit diepere lagen in jezelf. Je vindt zo jezelf stukje voor stukje opnieuw uit waardoor er van binnenuit een nieuw mens ontstaat.

Door meer en meer van binnenuit in contact te komen met de kern van je bestaan, ontstaat een nieuwe toekomst die met je hart is verbonden. Er ontstaat een leven dat ons innerlijk in vervulling brengt en dat is waar ik me in mijn werk op richt.

Werkwijze

Ik werk met het thema dat zich aandient. Daarom is er geen voorbereiding nodig.
Die voorbereiding is er al, altijd en overal. Je komt in ontwikkeling door je met je diepere voelen te richten op het thema dat zich aandient. Het thema raakt je daardoor en de manier waarop laat je over je heen komen.

Je deelt alleen datgene wat je wilt delen. Je doorleeft het diepere voelen dat zich aandient. Dat brengt je in contact met de stroom van het leven. Het brengt je in ontwikkeling.

Vanuit het diepere voelen ga je je weg naar binnen en onthul je vanuit jezelf nieuw leven. Dit gebeurt door liefdevol je angst tegemoet te treden en je bewust te richten op wat je daarbij voelt.

Mijn ervaring met Wholism Project

Begin 2009 kwam ik met het Wholism Project in aanraking doordat ik iets zocht dat mij energetisch kon beschermen tegen de straling van m'n laptop en telefoon. 
Ik had daar fysiek zo'n last van dat ik gerust gesteld wilde worden en dat gebeurde door Benzoliet, de product voorloper van de Neutralisatie Verbindingen, te gebruiken in verschillende vormen.

Wij, m'n vriendin en ik, reageerden heel positief op Benzoliet en Ozaliet, de product voorloper van de Vitalisatie Verbinding, en na de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling besloot ik om op mijn eigen manier met het Wholism Project mee te ontwikkelen.

Mijn ervaringen met het Wholism Project zijn heel divers. Ze brengen het nieuwe leven dat in het teken staat van de kosmische dag. We zijn met elkaar opnieuw betekenis aan ons leven aan het geven. Er zijn nieuwe mogelijkheden die we samen ontdekken en integreren in ons leven.
Het Wholism Project heeft mijn leven totaal veranderd. Het heeft me geïnspireerd om de kosmische dag naar het bedrijfsleven te brengen en om een eigen praktijk op te starten waarin ik mensen de kosmische dag in begeleid.

Als je je aangetrokken voelt tot de kosmische dag en het Wholism Project dan help ik je graag met ontdekken wat dat voor jou betekent. Je kunt vrijblijvend via e-mail of telefonisch contact met me opnemen om vragen te stellen over hoe je jouw leven innerlijk in vervulling brengt.