Blijven steken in een ontwikkeling

Iedereen loopt wel eens vast in een ontwikkeling in zijn leven. Een verkoudheid of griep, maar ook  je 'vlak' of down voelen, duiden er vaak op dat je bent vastgelopen in je ontwikkeling.

Het hele leven is één grote ontwikkeling. Vastlopen in een ontwikkeling heeft dus lang niet altijd te maken met de ontwikkelingen die één van onze behandelingen op gang heeft gebracht.

Onbewuste angsten zijn altijd de achterliggende reden van vastlopen in je ontwikkeling.

Met behulp van de onderstaande afbeeldingen van het Aquarius Labyrint en de Spiral of Life kun je jezelf vaak helpen om jouw ontwikkeling weer op gang te brengen.
Het positieve effect daarvan is meestal vrijwel direct voelbaar.

Ben je diepgaand vastgelopen, dan werken deze afbeeldingen onvoldoende sterk. Met de Herstart behandeling kun je nooit meer vastlopen in je ontwikkeling.

1

Downloaden afbeeldingen

Om jezelf te kunnen helpen om jouw ontwikkeling weer op gang te brengen heb je een afdruk nodig van het Aquarius Labyrint en de Spiral of Life.
Je kunt de afbeeldingen downloaden in jpg formaat door op de afbeeldingen te klikken.

Plastificeren

Als je de afbeeldingen van het Aquarius Labyrint en de Spiral of Life vaker wilt kunnen gebruiken voor jezelf en/of andere gezinsleden, dan kun je de afbeeldingen het beste laten plastificeren.

Hoe gebruik je de afbeeldingen?

Je kunt jezelf helpen om weer in ontwikkeling te komen door de de afbeeldingen van het Aquarius Labyrint en de Spiral of Life tegelijkertijd tegen je derde chakra, de zonnevlecht aan te houden.
Je doet dat ongeveer één minuut.

De zonnevlecht zit bij de meeste mensen net onder het borstbeen, in het kuiltje daaronder.
Bij sommige mensen zit de zonnevlecht duidelijk lager, namelijk iets boven de navel.

Als je beide afbeeldingen op A4 afdrukt, dan kun je ze zo op je buik leggen dat beide punten waar de zonnevlecht kan zitten, door de afbeeldingen bedekt worden.
Waar jouw zonnevlecht exact zit, maakt dan dus niet uit.

Of je nu de voor- of achterzijde van de afbeeldingen naar je zonnevlecht toe richt, de werking van de afbeeldingen blijft hetzelfde.

Geen directe verbetering

Als je geen vrijwel directe verbetering voelt, zend dan een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl met de vraag of het Aquarius Labyrint en de Spiral of Life jouw ontwikkeling weer op gang gebracht hebben of dat je nog altijd bent blijven steken in je ontwikkeling. Vermeld dan wel in je e-mail hoe vaak en hoeveel dagen je de afbeeldingen al gebruikt hebt.

Mocht je toch nog zijn blijven steken in je ontwikkeling, dan helpen wij je om alsnog om de ontwikkeling weer op gang te brengen. Dat is een kosteloze service.

Maximaal éénmaal per dag

Gebruik de combinatie van beide afbeeldingen maximaal éénmaal per dag, gedurende één minuut.

Niet permanent gebruiken

Het is niet de bedoeling om de combinatie van het Aquarius Labyrint en de Spiral of Life permanent te gebruiken door bijvoorbeeld beide afbeeldingen onder je matras te leggen.

Je raakt dan gewend aan de energie van deze combinatie. Dan helpt die je niet meer als je bent blijven steken in een ontwikkeling.

Het is wel mogelijk om alleen het Aquarius Labyrint onder je matras te leggen.
Je kunt het Aquarius Labyrint zo vaak en zo lang als je wilt gebruiken, om jezelf beter te aarden en in een dieper contact met je voelen te komen.

Niet voor andere doeleinden

De combinatie van beide afbeeldingen mag uitsluitend gebruikt worden als je in een ontwikkeling bent vastgelopen. Het is niet de bedoeling deze combinatie voor andere doeleinden te gebruiken.

Upgrade

Op 16 juni 2015 hebben we de gecombineerde werking van beide afbeeldingen een upgrade mogen geven. Deze combinatie werkt sindsdien anderhalf maal zo sterk als voorheen.

Verschil tussen blijven steken in je ontwikkeling en door ontwikkelingen gaan

Als je door diepe ontwikkelingen gaat, kunnen er oude gevoelens van pijn, verdriet of verlatenheid omhoog komen, waardoor je je tijdelijk naar kunt voelen, terwijl je wel goed in stroming bent.

Hoe kun je voor jezelf nagaan of je door een diepe ontwikkeling gaat of juist bent vastgelopen in je ontwikkeling?

Als je vastgelopen bent in een ontwikkeling, voel je je continu niet prettig, terwijl als je door ontwikkelingen gaat je je het ene moment prima kunt voelen en het andere moment het moeilijk kunt hebben.

Als je door ontwikkelingen gaat, voel je je dus veel wisselender dan wanneer je bent vastgelopen in je ontwikkeling.

Lees meer: Uitwerking van de behandeling

Aanvullende informatie

Wil je meer weten over de achtergrond van het Aquarius Labyrint lees dan:
Aquarius Labyrint
Werking Aquarius Labyrint
De werking van de vlakken in het Aquarius Labyrint
Het ontstaan van het Aquarius Labyrint


De Spiral of Life is de kosmische dag versie van de bekende Flower of Life.

De aanleiding om de Spiral of Life geleid te tekenen, is beschreven in het boek Spiritueel Intelligente Materie, pagina 139-142 van de derde druk.