Ervaringen met de
Mobiel Verbinding

De ervaringen met de Mobiel Verbinding geven aan dat mensen meer stilte ervaren en zich dieper met zichzelf verbonden voelen na activatie van deze Verbinding.

Liever kwijt dan rijk

‘Bert had al jaren een mobiele telefoon die hij liever kwijt dan rijk was en had steeds minder behoefte om deze te gebruiken .

Totdat hij een andere telefoon kreeg en er een lichtje ging branden om te kijken hoe het zat met de Mobiel Verbinding voor die telefoon.
Het bleek dat er nooit een Mobiel Verbinding voor zijn oude telefoon was aangevraagd en dat zelfs ongemerkt het bijbehorende telefoonnummer
verlopen was.

Voor de nieuwe telefoon hebben we een Mobiel Verbinding aangevraagd en deze telefoon is nu met veel plezier gewoon in gebruik.

Nooit aan gedacht dat het aan het ontbreken van de Mobiel Verbinding zou kunnen liggen waardoor er meer weerstand ontstaan was tegen het gebruik van de telefoon.’
Wil O, Gouda
 

Als een wonder zo stil

'Wat maakt het erg veel verschil of je de telefoon bij je draagt met een Portaliet muntje, de voorloper van de Mobiel Verbinding erop of met de Mobiel Verbinding zelf.

Ik ervaar het als een wonder zo stil en niet meer verbonden met alle ruis om me heen. Ik vergeet nu soms gewoon om het ding uit mijn broekzak te halen als ik thuiskom.'
Dini V, Luttenberg
 

Dieper in mijzelf komen

‘Tijdens mijn avondwandeling heb in de Mobiel Verbinding geactiveerd. Op het moment dat ik dat deed voelde ik mezelf duidelijk dieper in mijzelf komen, een bepaalde spanning nam af, een soort ontlading.

Weer een mooie ervaring. Ik gebruik mijn mobiel niet veel maar toch fijn dat ik daar nu tegen beschermd ben.’
Anita vU, Oss


Direct weer  beschermd en ‘energiek’

‘Tijdens een dagje uit liep ik met een nieuwe I-pad in mijn tas en voelde mij niet helemaal op mijn gemak en kon dit eerst niet plaatsen. De eerste uren voelde ik mij zo leeg en eng worden dat ik naar huis had willen gaan en toen werd mij duidelijk dat we hiervoor geen Mobiel Verbinding hadden.

Ik kon voor 24 uur op proef een Mobiel Verbinding aanvragen en voelde mij vrijwel direct weer  beschermd en ‘energiek’.’
Wil O, Gouda

 

Lees meer: Mobiel Verbinding