Levensstart behandeling

Over het meest belangrijke moment van ons leven, onze verwekking, is vrijwel niets bekend, terwijl het ons leven diepgaand kan beïnvloeden.

Er zijn twee ons bekende redenen die het moment van het verwekken negatief kunnen beïnvloeden:

  • Als het verwekkingsmoment niet volledig in liefde en harmonie is verlopen, wordt deze disharmonie overgedragen aan het vruchtje. Ouders hoeven zich niet altijd bewust te zijn geweest van deze disharmonie.
  • Alcohol of drugs gebruik kan een disharmonie veroorzaken in het systeem van de ouders. Deze disharmonie wordt vervolgens tijdens het verwekkingsmoment overgedragen aan het vruchtje.


Als het verwekkingsmoment niet in volledige harmonie is verlopen heeft dat diepgaande gevolgen, die de Levensstart behandeling kan oplossen.

Het belang van het verwekkingsmoment

Dit moment werkt zo diep door, omdat het het enige moment in ons leven is dat er een directe verbinding is tussen al onze niveaus. Het is namelijk alleen mogelijk om te scheppen als alle niveaus van het scheppingsniveau tot aan het zielenniveau met elkaar verbonden zijn.
 
Het is belangrijk dat het verwekkingsmoment in liefde en harmonie verloopt, anders kan dit het hele verdere verloop van je leven beïnvloeden.


Als er sprake was van een disharmonie tijdens jouw verwekkingsmoment, dan blijft deze disharmonie aanwezig in de verbinding met jouw scheppingsplan, waardoor jouw scheppingsplan zich tijdens dit leven niet zuiver kan uitdrukken.
De disharmonie van het verwekkingsmoment blijft zich zo manifesteren in je verdere leven.

De Levensstart behandeling heeft het vermogen deze disharmonie in de verbinding met je scheppingsplan weer te herstellen, zodat er weer harmonie in je leven kan ontstaan.

Oorzaken disharmonie

Disharmonie tijdens het verwekkingsmoment kan heel verschillende oorzaken hebben:
 

  • Drank of drugsgebruik veroorzaakt een disharmonie in het systeem van (één van) de ouders. Deze disharmonie heeft een invloed op de verdere vorming van het vruchtje.
  • Onuitgesproken, onderdrukte of tegenstrijdige gevoelens van de ouders tijdens of voor het verwekkingsmoment, bijvoorbeeld na een ruzie. Deze gevoelens veroorzaken een gevoelsmatige disharmonie, die overgedragen wordt aan het vruchtje.
  • Zeer diepgaande ervaringen uit vorige levens, die volkomen onbewust in je doorwerken, kunnen een oorzaak vormen van innerlijke disharmonie tijdens het verwekkingsmoment. De oorzaak van deze disharmonie is dan een ‘vreemd’ stuk uit een eigen vorig leven.
  • Bij misbruik of verkrachting.

Onbewust niveau

De disharmonie tijdens het verwekkingsmoment kan plaatsvinden op een volkomen onbewust niveau, waardoor je je als ouders niet bewust van bent van deze disharmonie.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Levensstart behandeling

Traject

De Levensstart behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Levensstart behandeling bedraagt € 70,-.