Levensstart behandeling

Over het meest belangrijke moment van ons leven, onze verwekking, is vrijwel niets bekend, terwijl het ons leven diepgaand kan beïnvloeden.

Er zijn twee ons bekende redenen die het moment van het verwekken negatief kunnen beïnvloeden:

  • Als het verwekkingsmoment niet volledig in liefde en harmonie is verlopen, wordt deze disharmonie overgedragen aan het vruchtje. Ouders hoeven zich niet altijd bewust te zijn geweest van deze disharmonie.
  • Alcohol of drugs gebruik kan een disharmonie veroorzaken in het systeem van de ouders. Deze disharmonie wordt vervolgens tijdens het verwekkingsmoment overgedragen aan het vruchtje.


Als het verwekkingsmoment niet in volledige harmonie is verlopen heeft dat diepgaande gevolgen, die de Levensstart behandeling kan oplossen.

Het belang van het verwekkingsmoment

Dit moment werkt zo diep door, omdat het het enige moment in ons leven is dat er een directe verbinding is tussen al onze niveaus. Het is namelijk alleen mogelijk om te scheppen als alle niveaus van het scheppingsniveau tot aan het zielenniveau met elkaar verbonden zijn.
 
Het is belangrijk dat het verwekkingsmoment in liefde en harmonie verloopt, anders kan dit het hele verdere verloop van je leven beïnvloeden.


Als er sprake was van een disharmonie tijdens jouw verwekkingsmoment, dan blijft deze disharmonie aanwezig in de verbinding met jouw scheppingsplan, waardoor jouw scheppingsplan zich tijdens dit leven niet zuiver kan uitdrukken.
De disharmonie van het verwekkingsmoment blijft zich zo manifesteren in je verdere leven.

De Levensstart behandeling heeft het vermogen deze disharmonie in de verbinding met je scheppingsplan weer te herstellen, zodat er weer harmonie in je leven kan ontstaan.

Oorzaken disharmonie

Disharmonie tijdens het verwekkingsmoment kan heel verschillende oorzaken hebben:
 

  • Drank of drugsgebruik veroorzaakt een disharmonie in het systeem van (één van) de ouders. Deze disharmonie heeft een invloed op de verdere vorming van het vruchtje.
  • Onuitgesproken, onderdrukte of tegenstrijdige gevoelens van de ouders tijdens of voor het verwekkingsmoment, bijvoorbeeld na een ruzie. Deze gevoelens veroorzaken een gevoelsmatige disharmonie, die overgedragen wordt aan het vruchtje.
  • Zeer diepgaande ervaringen uit vorige levens, die volkomen onbewust in je doorwerken, kunnen een oorzaak vormen van innerlijke disharmonie tijdens het verwekkingsmoment. De oorzaak van deze disharmonie is dan een ‘vreemd’ stuk uit een eigen vorig leven.*
  • Bij misbruik of verkrachting.

 

***** Als jou in een vorig leven iets is overkomen dat een hele diepe indruk op je heeft gemaakt en je wilt jezelf daartegen beschermen in volgende levens, dan kun je jezelf vanuit dat vorige leven een ‘waarschuwing’ meegeven voor volgende levens. 

Deze ‘waarschuwing’ gedraagt zich dan in een volgend leven als een ‘vreemd’ stuk in jou, het hoort niet bij dat volgende leven en werkt daarom remmend op je ontwikkeling.
Zo’n waarschuwing kan bijvoorbeeld in jou doorwerken als een onbewust innerlijk ‘verbod’, een grens waar je beter niet overheen kunt gaan. Dit kan je doen en laten sterk beïnvloeden.

De Vreemde stukken behandeling helpt je om deze ‘vreemde stukken’ uit vorige levens die in dit leven niet verwerkbaar en ondersteunend voor jou zijn, weer terug te geven aan de oorspronkelijke incarnatie.

Lees meer: Vreemde stukken behandeling

Onbewust niveau

De disharmonie tijdens het verwekkingsmoment kan plaatsvinden op een volkomen onbewust niveau, waardoor je je als ouders niet bewust van bent van deze disharmonie.

Beginverergering behandeling

De Beginverergering behandeling vermindert alle verergeringsreacties die kunnen optreden bij alle:

en

van het Wholism Project.

Er kunnen nog wel onverwerkte gevoelens naar boven komen, maar die voelen veel neutraler, die houden jou niet meer in hun greep. Je kunt er als het ware op afstand naar kijken.

De Beginverergering behandeling is dus een aanrader voor iedereen die gebruik maakt van de mogelijkheden van het Wholism Project.

Als er veel bij jou loskomt door de Wholistische bewegingsoefeningen, voelt dat na de ontvangst van de Beginverergering behandeling duidelijk veel lichter. Het wordt dan nog plezieriger om deze oefeningen te doen.

Lees meer: Beginverergering behandeling

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Levensstart behandeling

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 

De integratietijd van de Levensstart behandeling is drie maanden.
Ons advies is daarom om na de ontvangst van deze behandeling drie maanden geen andere diepgaande energetische behandelingen te ontvangen.

Tijdens de Integratietijd van deze behandeling is het wel mogelijk om behandelingen 'zonder integratietijd' te ontvangen. Dit zijn behandelingen die op zo'n specifiek gebied werken, dat zij de integratie van andere behandelingen niet verstoren.
De tekst Behandelingen zonder integratietijd geeft een overzicht van alle behandelingen die je vlak vóór of na een andere behandeling kunt ontvangen.

Daarnaast mogen na een maand een aantal Transmutatie Channelingen ontvangen worden. Transmutatie Channelingen zijn diepgaande behandelingen, maar omdat ze over één specifiek onderwerp gaan, verstoren ze de integratie van de voorgaande behandeling niet.
 

De uitzonderingen zijn de Scheppingsplan Transmutatie Channelingen en de Familie Scheppingsplan Transmutatie Channeling, de Familie Transmutatie Channelingen, de (Deel) Relatie Transmutatie Channelingen op persoonlijkheidsniveau en de Ouderrelatie Transmutatie Channeling. Deze mogen pas ontvangen worden als de integratietijd van de voorgaande behandeling voorbij is.
 


Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 

De uitwerkingstijd van de Levensstart behandeling is negen maanden.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandeling

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen


Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl
Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

€ 60,-