Nieuwe stralingsbronnen

Door de introductie van onder andere mobiele telefonie is de hoeveelheid omgevingsstraling enorm toegenomen. Tussen 1990 en 2004 is de hoeveelheid omgevingsstraling toegenomen met ongeveer een factor één miljoen.

Volgens de literatuur is de stralingsachtergrond in 2011 ongeveer 10 miljoen maal zo hoog als de verwaarloosbaar kleine natuurlijke stralingsachtergrond.

Nieuwe stralingsbronnen

Door de toepassing van nieuwe technologieën worden er regelmatig nieuwe stralingsbronnen geïntroduceerd. Deze nieuwe stralingsbronnen zijn over het algemeen nog krachtiger dan de reeds bestaande stralingsbronnen.

De kwantiteit en de kwaliteit van de nieuwe straling kan daarom verschillen van reeds bestaande stralingsbronnen.

Alle Neutralisatie Verbindingen hebben het vermogen om zelfstandig een programmering toe te voegen om nieuwe stralingsvormen te neutraliseren.
Lukt dat een enkele keer niet, dan voegen wij, Bas en Marieke, de juiste programmering toe om deze nieuwe stralingsvorm te neutraliseren.

Laat ons het daarom weten als jouw Neutralisatie Verbinding altijd goed heeft gewerkt en ineens niet meer optimaal lijkt te werken. We kunnen dan de juiste programmering aan alle Neutralisatie Verbindingen toevoegen om de nieuwe stralingsvorm te neutraliseren.

Je helpt zo niet alleen jezelf, maar ook alle andere gebruikers van de verschillende Neutralisatie Verbindingen.