Partnerprofiel van
Immy Oly

  Immy Oly
Dr.van Peltlaan 60
1861 KD Bergen(NH)
Wending, advies, begeleiding en ondersteuning bij ontwikkelen in lijn met het Wholism Project
Wending Woonbiologie, (w)holistische bescherming tegen omgevingsstraling
072-8801045
immy_oly@hotmail.com
www.wendingwoonbiologie.nl

Specialiteiten


Met het Wholism Project is voor elk probleem een positieve uitweg mogelijk en dat ervaar ik steeds weer. De ontwikkelingen, processen en transmutaties geven inzichten en lossen uiteindelijk onverwerkte problemen op. Dit maakt het leven zeer de moeite waard!

Wat kan ik je bieden?

Met de behandelingen en Verbindingen kun je je ontwikkelen naar een leven in de kosmische dag.
Wil je daar graag meer over horen, dan licht ik één en ander met plezier toe, beantwoord vragen en/of geef ik advies en begeleiding. Dat kan via de telefoon of na afspraak in mijn praktijk.

Vanuit mijn werk als woonbiologe kan ik de omgevingsstraling in je huis of bedrijf vaststellen en ook waar deze straling vandaan komt. 

Met enige regelmaat organiseer ik ook de Thema-avond over de Neutralisatie Verbindingen.

Kies je voor de Neutralisatie Verbindingen, dan kan ik op verzoek samen met jou de bestelling plaatsen of namens jou deze bestelling doen.

Ik kan je ook meer vertellen over de mogelijkheden om met Verbindingen van het Wholism Project je gezondheid te bevorderen.


Wending Woonbiologie heeft tevens een aantal producten die je kunt huren om er een update naar een Verbinding mee te doen. Zo kun je een Verbinding aanzienlijk goedkoper aanschaffen.

Op verzoek kan ik als intermediair tussen jou en Bas en Maria optreden voor het verkrijgen van hun advies over behandelingen die voor jou probleemoplossend zullen werken.

Na een behandeling van Bas en Maria kun je, naast de begeleiding die zij je geven, je belevingen op je ontwikkelingspad met me delen en extra ondersteuning van me krijgen in een persoonlijk consult, telefonisch of in mijn praktijk.

Je helpen het zelf te doen is daarbij uitgangspunt. Bij het ervaren van zwaarte verlichten we je pad, door samen te transmuteren wat op dat moment aan de orde is en getransmuteerd kan worden, ook met de Niveau Transmutatiegave. Cliënten hebben na zo’n persoonlijk consult het gevoel verder te kunnen.

Mijn ervaringen met het Wholism Project

Toen het Project in 1997 op mijn pad kwam, sprak het me direct aan door de liefde en zorg voor moeder Aarde en al haar bewoners. Ik volgde cursussen en workshops en leerde zo werken met de neutralisatie producten die ontwikkeld waren.

Mooi was en is hoe mensen vaak reageren op de informatie over de neutralisatie producten:
Dit wil ik! Velen schaften de producten en sinds 2011 de Neutralisatie Verbindingen aan vanuit hun dieper voelen.

Om meer bekendheid aan het Project en de werking van de producten te geven gaf ik vanaf 2000 een aantal workshops met informatie over het Aquarius Tijdperk en het neutraliseren van straling.

De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling had veel impact op mij nadat ik die in 2006 had ontvangen.
Door een Transmutatie Channeling van Bas en Maria ben ik in 2010 genezen van een auto-immuun ziekte en begreep ik dat mijn weg die met het Wholism Project is.

Het voelt als een voorrecht om deze ontwikkelingsweg te kunnen gaan en daarbij te weten dat dit ook je omgeving en deze prachtige planeet ten goede komt!
Het is heel erg fijn te ervaren hoe je door naar binnen te gaan en je te laten leiden door je ziel, essentiële veranderingen in jezelf teweeg kunt brengen door te accepteren en te transmuteren.

Ik verheug en verwonder me elke keer opnieuw als er weer een nieuwe mogelijkheid geïntroduceerd wordt die Bas en Maria door het steeds verder intreden van de kosmische dag samen met het Hogere hebben mogen ontwikkelen. Zo krijgen we weer een nieuwe kans om verder te helen en te ontwikkelen, kunnen we steeds meer worden wie we in wezen zijn en kunnen we met de Hulp Verbindingen ook mensen op Aarde helpen die we niet persoonlijk kennen.

Leven en werken met alles wat me door het Wholism Project ter beschikking staat, is mijn passie. 

Wil je je ook ontwikkelen en jezelf helen met het Project, dan bied ik je met heel veel plezier en liefde aan je daarbij terzijde te staan!

 

Lees ook het Partner Portret van Immy