Ontspanning Verbinding

De Ontspanning Verbinding is een weldadige Verbinding, die tot in elke cel te voelen is.
Door de Ontspanning Verbinding kom je dieper in je eigen zijn en voelt alles zachter en ronder in je systeem, minder hoekig. 
Je bent dieper met je voelen verbonden, waardoor je minder in het denken schiet.

Deze Verbinding helpt je zo om in overgave te blijven, waardoor je gemakkelijker door ontwikkelingen kunt gaan. Je slaapt ook duidelijk beter door deze Verbinding.
Door de Ontspanning Verbinding is het alsof je in een omhullende en gezellige ruimte komt en die ruimte ben jij zelf.

De Ontspanning Verbinding laat de zonnevlecht, het derde chakra op een kosmische dag wijze functioneren en daardoor ontstaat dit weldadige gevoel.

Beter verbonden met jezelf

De Ontspanning Verbinding verbindt je met de kosmische dag wijze van ‘zijn’. Dit is een staat van zijn waarin je je gemakkelijker overgeeft aan de stroom van het leven.


De essentie van de werking van de Ontspanning Verbinding is dat je beter met jezelf verbonden blijft. Deze diepere verankering in jezelf geeft je een gevoel van rust en een veilige basis, waardoor je beter in overgave door ontwikkelingen kunt gaan.

Minder in het denken vluchten


Je vlucht daardoor minder in het denken op het moment dat je (onbewust) bang bent voor gevoelens die omhoog komen. Op de momenten waarop je toch in het denken schiet, blijf je tegelijkertijd op een ontspannen manier beter in contact met jezelf.

Je vlucht dan dus niet meer op zo’n manier in het denken dat je jezelf als het ware tijdelijk ‘vergeet’, het contact met jezelf ‘verliest’. De angst voor gevoelens heeft je minder in z’n greep, bestuurt je duidelijk minder. Ook hierdoor kun je meer in overgave door ontwikkelingen gaan.

Minder in de greep van de angst


Als je een problematiek hebt waarin je relatief veel angst ervaart, zorgt de Ontspanning Verbinding ervoor dat jouw angst minder met jou op de loop gaat.
Je kunt dan nog wel angst voelen, maar die houdt je niet meer in de greep, waardoor je vlak na het voelen van een angst weer in ontspanning kunt gaan.

Als angst een deel van jouw problematiek vormt, is het wel raadzaam om de oorzaak van jouw angst tegelijkertijd ook op te lossen met een behandeling. De Ontspanning Verbinding werkt ondersteunend, maar lost de oorzaak van jouw diepe angst niet op.

Als je ons, Bas en Maria, een e-mail stuurt waarin je jouw problematiek beschrijft, samen met een recente foto waar je gezicht duidelijk op staat, voelen wij in welke behandeling jou hiermee het beste kan helpen.

Betere nachtrust

Vanuit de diepere verankering in jezelf waardoor je makkelijker in overgave kunt gaan, rust je
‘s nachts ook beter uit. Je slaapt duidelijk dieper en wordt beter uitgerust wakker.

Meer ontspanning en plezier in het werk

De Ontspanning Verbinding geeft je een diepere verankering in jezelf.

Door deze betere verankering voel je je minder versnipperd in je werk en kun je beter prioriteiten stellen. De Ontspanning Verbinding helpt je zo om op een ontspannen en geconcentreerde manier te werken.
Door een betere nachtrust heb je ook meer energie om te werken.

De Ontspanning Verbinding is daarom een goede ondersteuning in stressvolle situaties, zoals een drukke baan, een druk huishouden, examens of een verhuizing.

Innerlijke prioriteiten

Als je het druk hebt, heb je eigenlijk altijd een ‘lijstje’ met taken die binnen een gestelde tijd af moeten zijn. Vóór de Ontspanning Verbinding voelt dit lijstje duidelijk anders aan dan na deze Verbinding.Vóór de Ontspanning Verbinding bekijk je je takenlijstje met het gevoel van: ‘Wat is er veel te doen, wat moet ik veel afmaken'. De noodzaak voelt dan van buitenaf te komen, het is voor je gevoel een druk die jou van buitenaf wordt opgelegd.

Na de Ontspanning Verbinding voel je van binnenuit waar je eerst aan wilt werken. Je stelt jezelf dus centraal en voelt van binnenuit wat prioriteit heeft en werkt daar geconcentreerd aan, zonder gevoel van versnippering.

Door de diepere verankering in jezelf komt de inspiratie en de keuze om ergens aan te werken meer vanuit jezelf, dit geeft een gevoel van vrijheid en zelfstandigheid.

Bedplassen

De Ontspanning Verbinding kan ook de oplossing vormen voor kinderen die bedplassen. Bedplassen heeft vaak als achtergrond dat overdag teveel spanning wordt vastgehouden, waardoor het kind te weinig plast. Tijdens het slapen ontspant die zich en laat de plas los die hij overdag niet heeft kunnen loslaten.

Al het vocht in ons lichaam staat voor het voelen. Als je het zo ziet, verwerkt een kind dat bedplast overdag z’n gevoelens onvoldoende en doet hij dat tijdens z’n slaap, waardoor die tegelijkertijd z’n plas los kan laten.

Er kunnen voor bedplassen ook diepere oorzaken zijn die bijvoorbeeld met een Transmutatie Channeling opgelost kunnen worden.

Dieren

De Ontspanning Verbinding is ook heel geschikt voor dieren, zeker als ze nerveus zijn.
Voor dieren wordt de helft van de waarde van de Ontspanning Verbinding gerekend.

Essentie van de Ontspanning Verbinding

In essentie verbindt de Ontspanning Verbinding je dieper met jezelf, met je gevoel, je essentie en 'zijn'.
Vanuit deze kern voel je, maak je contact, denk je en doe je je werk. Je leeft dus meer vanuit eenheid en heelheid, zonder versnippering, zonder je uit elkaar getrokken te voelen. Alles voelt op een niet conflicterende wijze verbonden met elkaar.
De Ontspanning Verbinding verbindt je zo met de kosmische dag wijze van zijn.

Voor wie?

De Ontspanning Verbinding is eigenlijk voor iedereen een weldadige Verbinding. Voor mensen die moeilijk door ontwikkelingen gaan is het bijna een ‘must’.
De Ontspanning Verbinding is ook een uitstekende Verbinding voor dieren, zeker als ze nerveus van aard zijn.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Ontspanning Verbinding

Traject

De Ontspanning Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Ontspanning Verbinding bedraagt € 140,-.