Ontspanning Verbinding

De Ontspanning Verbinding is een weldadige Verbinding, die tot in elke cel te voelen is.
Door de Ontspanning Verbinding kom je dieper in je eigen zijn en voelt alles zachter en ronder in je systeem, minder hoekig. 
Je bent dieper met je voelen verbonden, waardoor je minder in het denken schiet.

Deze Verbinding helpt je zo om in overgave te blijven, waardoor je gemakkelijker door ontwikkelingen kunt gaan. Je slaapt ook duidelijk beter door deze Verbinding.
Door de Ontspanning Verbinding is het alsof je in een omhullende en gezellige ruimte komt en die ruimte ben jij zelf.

De Ontspanning Verbinding laat de zonnevlecht, het derde chakra op een kosmische dag wijze functioneren en daardoor ontstaat dit weldadige gevoel.

Beter verbonden met jezelf

De Ontspanning Verbinding verbindt je met de kosmische dag wijze van ‘zijn’. Dit is een staat van zijn waarin je je gemakkelijker overgeeft aan de stroom van het leven.


De essentie van de werking van de Ontspanning Verbinding is dat je beter met jezelf verbonden blijft. Deze diepere verankering in jezelf geeft je een gevoel van rust en een veilige basis, waardoor je beter in overgave door ontwikkelingen kunt gaan.

Minder in het denken vluchten


Je vlucht daardoor minder in het denken op het moment dat je (onbewust) bang bent voor gevoelens die omhoog komen. Op de momenten waarop je toch in het denken schiet, blijf je tegelijkertijd op een ontspannen manier beter in contact met jezelf.

Je vlucht dan dus niet meer op zo’n manier in het denken dat je jezelf als het ware tijdelijk ‘vergeet’, het contact met jezelf ‘verliest’. De angst voor gevoelens heeft je minder in z’n greep, bestuurt je duidelijk minder. Ook hierdoor kun je meer in overgave door ontwikkelingen gaan.

Minder in de greep van de angst


Als je een problematiek hebt waarin je relatief veel angst ervaart, zorgt de Ontspanning Verbinding ervoor dat jouw angst minder met jou op de loop gaat.
Je kunt dan nog wel angst voelen, maar die houdt je niet meer in de greep, waardoor je vlak na het voelen van een angst weer in ontspanning kunt gaan.

Als angst een deel van jouw problematiek vormt, is het wel raadzaam om de oorzaak van jouw angst tegelijkertijd ook op te lossen met een behandeling. De Ontspanning Verbinding werkt ondersteunend, maar lost de oorzaak van jouw diepe angst niet op.

Als je ons, Bas en Maria, een e-mail stuurt waarin je jouw problematiek beschrijft, samen met een recente foto waar je gezicht duidelijk op staat, voelen wij in welke behandeling jou hiermee het beste kan helpen.

Betere nachtrust

Vanuit de diepere verankering in jezelf waardoor je makkelijker in overgave kunt gaan, rust je
‘s nachts ook beter uit. Je slaapt duidelijk dieper en wordt beter uitgerust wakker.

Meer ontspanning en plezier in het werk

De Ontspanning Verbinding geeft je een diepere verankering in jezelf.

Door deze betere verankering voel je je minder versnipperd in je werk en kun je beter prioriteiten stellen. De Ontspanning Verbinding helpt je zo om op een ontspannen en geconcentreerde manier te werken.
Door een betere nachtrust heb je ook meer energie om te werken.

De Ontspanning Verbinding is daarom een goede ondersteuning in stressvolle situaties, zoals een drukke baan, een druk huishouden, examens of een verhuizing.

Innerlijke prioriteiten

Als je het druk hebt, heb je eigenlijk altijd een ‘lijstje’ met taken die binnen een gestelde tijd af moeten zijn. Vóór de Ontspanning Verbinding voelt dit lijstje duidelijk anders aan dan na deze Verbinding.Vóór de Ontspanning Verbinding bekijk je je takenlijstje met het gevoel van: ‘Wat is er veel te doen, wat moet ik veel afmaken'. De noodzaak voelt dan van buitenaf te komen, het is voor je gevoel een druk die jou van buitenaf wordt opgelegd.

Na de Ontspanning Verbinding voel je van binnenuit waar je eerst aan wilt werken. Je stelt jezelf dus centraal en voelt van binnenuit wat prioriteit heeft en werkt daar geconcentreerd aan, zonder gevoel van versnippering.

Door de diepere verankering in jezelf komt de inspiratie en de keuze om ergens aan te werken meer vanuit jezelf, dit geeft een gevoel van vrijheid en zelfstandigheid.

Bedplassen

De Ontspanning Verbinding kan ook de oplossing vormen voor kinderen die bedplassen. Bedplassen heeft vaak als achtergrond dat overdag teveel spanning wordt vastgehouden, waardoor het kind te weinig plast. Tijdens het slapen ontspant die zich en laat de plas los die hij overdag niet heeft kunnen loslaten.

Al het vocht in ons lichaam staat voor het voelen. Als je het zo ziet, verwerkt een kind dat bedplast overdag z’n gevoelens onvoldoende en doet hij dat tijdens z’n slaap, waardoor die tegelijkertijd z’n plas los kan laten.

Er kunnen voor bedplassen ook diepere oorzaken zijn die bijvoorbeeld met een Transmutatie Channeling opgelost kunnen worden.

Dieren

De Ontspanning Verbinding is ook heel geschikt voor dieren, zeker als ze nerveus zijn.
Voor dieren wordt de helft van de prijs van de Ontspanning Verbinding gerekend.

Essentie van de Ontspanning Verbinding

In essentie verbindt de Ontspanning Verbinding je dieper met jezelf, met je gevoel, je essentie en 'zijn'.
Vanuit deze kern voel je, maak je contact, denk je en doe je je werk. Je leeft dus meer vanuit eenheid en heelheid, zonder versnippering, zonder je uit elkaar getrokken te voelen. Alles voelt op een niet conflicterende wijze verbonden met elkaar.
De Ontspanning Verbinding verbindt je zo met de kosmische dag wijze van zijn.

Voor wie?

De Ontspanning Verbinding is eigenlijk voor iedereen een weldadige Verbinding. Voor mensen die moeilijk door ontwikkelingen gaan is het bijna een ‘must’.
De Ontspanning Verbinding is ook een uitstekende Verbinding voor dieren, zeker als ze nerveus van aard zijn.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
 Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Ontspanning Verbinding

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

 

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Ontspanning Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Ontspanning Verbinding online aanvragen.

Lees meer als je meerdere Verbindingen tegelijkertijd wilt aanvragen.
Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.


Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Ontspanning Verbinding nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.


Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen. 

Prijs Ontspanning Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-
.
Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of factuurnummer.