Concentratie Verbinding

De Concentratie Verbinding helpt je om je meer op een kosmische dag wijze te concentreren.

De Concentratie Verbinding leert je om beter te voelen wat prioriteit heeft en wat minder belangrijk is. Door deze Verbinding blijf je daardoor beter overzicht over je werk behouden.
Je zit er niet meer zo midden in, maar kunt er beter vanuit het geheel naar kijken, vanuit een overzicht.

Door de Concentratie Verbinding opent je derde oog zich verder. Je kunt daardoor ook een prettig licht gevoel in je hoofd ervaren, alsof er meer frisse lucht in je hersenen komt.
Het gevolg hiervan is meer helderheid in je hoofd en een verbeterd geheugen. De Concentratie Verbinding kan daardoor tot verdiepte inzichten leiden.

Door de Concentratie Verbinding ontstaat er zo een meer moeiteloze vorm van concentreren.

Voor wie?

De Concentratie Verbinding is voor iedereen een zinvolle Verbinding.
Je gaat door deze Verbinding anders om met de druk van je werk of studie en kunt dan tegelijkertijd beter in de flow van het leven blijven.

Concentratie Verbinding voor een bedrijf

De Concentratie Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Concentratie Verbinding bevordert het geconcentreerd werken in een bedrijf wat de resultaten ten goede komt.

Let op: De Concentratie Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Concentratie Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding.
Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Concentratie Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze zowel voor de directie als de werknemers alleen voor de werkzaamheden voor het bedrijf, dus niet in het privé leven.

De kosten bedragen € 150,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers.
Voor elke werknemer meer wordt € 30,- in rekening gebracht.

De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Als je een eenmanszaak hebt, is de persoonlijke Concentratie Verbinding voldoende, aangevuld met de Neutralisatie Verbinding bedrijf of de Neutralisatie Verbinding werk als je (ook) buitenshuis werkt.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Concentratie Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Concentratie Verbinding bedraagt € 140,-.


Ervaringen


Antwoorden werden zo helder

‘Gisteren had ik voor 24 uur de Concentratie Verbinding op proef aangevraagd.
Antwoorden die al op de achtergrond sluimerden werden zo helder 'zichtbaar' dat ik het bijna niet geloofde, maar nu wel zeker weet dat het zo is.
Ik vroeg mij af hoe het mogelijk was dat ik daar gewoon langs, overheen en naast geleefd heb.’
Wil O, Gouda


Eindelijk bij de kern gekomen

‘Er is zeker een verdieping van inzichten. Ik ben eindelijk bij de kern van mijn woede gekomen en heb dat mogen doorleven.
Ik snap nu waarom ik niet gehoord en gezien werd. En waarom mijn grenzen niet gerespecteerd werden terwijl ik ze zo duidelijk aangaf.

Ik durfde het eerst nog niet helemaal te geloven, maar gisteravond toen mijn dochter gedrag vertoonde waarbij ik normaal gesproken boos word, probeerde ik niet om rustig te blijven, maar voelde ik dat ik rustig zou blijven. Dit heeft zich vandaag al een paar keer herhaald.

Ik kan er nu voor haar zijn zoals ik dat al zo lang graag wil. Dat zal voor haar ook even wennen zijn.’