Partnerprofiel van
Nadia Lucassen

 

Nadia Lucassen
Omhels je hart
Amsterdamseweg 43A

3812 RP  Amersfoort

06-15297465

nadia@omhelsjehart.nu
www.omhelsjehart.nu

Specialiteiten

Werkwijze


Ik werk altijd in interactie met het lichaam. Ik gebruik het zelfgenezend vermogen van het lichaam als leidraad.
Het lichaam weet precies wat er op een bepaald moment nodig is. Het zal bijvoorbeeld nooit méér spanning loslaten dan goed is voor je. Als je weet waar je op moet letten, vertelt je lichaam je heel veel. Via verschillende methoden en technieken nodig ik het lichaam uit om onbewuste spanning en de emoties die daarin vastzitten los te laten. Samen gaan we op zoek wat het beste bij jou past, wat het beste voor jou voelt. We luisteren naar je lichaam, zodat je jouw lichaamsbewustzijn en het contact met jouw diepere voelen steeds verder vergroot.

Hierdoor ga je de signalen van je lichaam steeds beter begrijpen en wordt het steeds makkelijker om de voor jou juiste keuzes te maken.

Mijn ervaring met het Wholism Project


In het jaar 2000 heb ik de Benzoliet en Ozaliet producten aangeschaft, de voorlopers van de huidige Verbindingen. Ik was hier erg blij mee, vooral vanwege de prettige sfeer die daardoor in huis ontstond.In 2013 ging ik op zoek naar een manier om ook mijn praktijk te neutraliseren en kwam ik natuurlijk weer bij het Wholism Project uit. Ik heb toen meteen de Neutralisatie Verbindingen aangeschaft voor zowel thuis als op de praktijk. Sindsdien is mijn leven en ook mijn ontwikkeling, in een versnelling gekomen. Het lijkt wel alsof het licht aanging. Zoveel dingen die ik ergens wel wist, maar niet duidelijk waren, zijn sindsdien naar boven gekomen. 

Ik ben me fysiek veel sterker gaan voelen en ik ben nóg meer met mezelf in contact gekomen. En dat merk ik ook zeker in mijn werk als therapeut, de behandelingen zijn nu veel effectiever geworden.

Wat kan ik je bieden
?

Heb je een klacht, een vraag, of een dilemma? Sta je op een kruispunt in je leven? Loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan? Wil je je beter kunnen ontspannen en beter met je lichaam en je gevoel in contact staan?


Samen sporen we op wat jou in de weg zit om je doel te bereiken. Hoe groot of klein je doel ook is. Iedere keer is het weer anders, want iedereen heeft zijn eigen achtergronden én zijn eigen oplossingen. 

Samen met jou kijk ik hoe jij het beste met de signalen van jouw lichaam en diepere voelen kunt omgaan. Op die manier ontstaat er meer vitaliteit en veerkracht en heb je het heft in eigen hand.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan doen? Dan kun je contact opnemen voor meer informatie, of het maken van een afspraak.
 

Ik werk volledig in lijn met het Wholism Project, waardoor je mijn behandeling(en) kunt ontvangen binnen de integratietijd van de behandelingen die je van het Wholism Project ontvangt. De uitwerking en intensiteit van mijn behandeling wordt hier automatisch op aangepast.


Ik kijk er naar uit een stukje mee te lopen op jouw innerlijke reis, want ook voor mij is het iedere keer weer een avontuur.