Partnerprofiel van
Lenie Heuven

  Lenie Heuven

Praktijk voor Bewustwording en Gezondheid
  Waldeck Pyrmontlaan 31
6571 AW Berg en Dal

06-11165162

informatie@praktijkheuven.nl

www.praktijkheuven.nl

Specialiteiten

  • Begeleiding
 
  • naar een groter lichaamsbewustzijn en een beter contact met het (diepere) voelen
  • bij hooggevoeligheid
  • bij allerlei vormen van rouw en afscheid nemen
  • bij verloren tweelinghelft problematiek
  • bij stress, vermoeidheid, burn-out

Wat kan ik je bieden


Loopt je leven niet zoals je graag zou willen? Kom je er niet uit of lukt het je niet in je eentje? Dan kan ik ondersteuning bieden om het contact met jezelf te herstellen en weer terug in je eigen kracht te komen.

Ik werk vanuit de vraag waarmee je komt. Of het nu lichamelijke klachten, emotionele klachten of andere problemen zijn die jou belemmeren om te doen wat je wil doen, het zijn signalen die je aandacht nodig hebben.

Samen gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van je klachten. In deze samenwerking begeleid ik je op je innerlijke reis, waarbij je inzicht krijgt in hoe je jezelf, vaak onbewust, vastzet. Door al je innerlijke reacties en gevoelens bestaansrecht te geven, ze niet te beoordelen, kun je ze verwerken en loslaten.
Hoe meer onverwerkte stukken je in je leven onder ogen ziet en verwerkt, hoe opgeruimder je je voelt en hoe beter de (levens)energie weer kan doorstromen. Daardoor kom je meer in je eigen kracht. 

Je zult je vitaler gaan voelen en meer in contact komen met je intuïtie, waardoor je makkelijker de antwoorden in jezelf vindt en steeds meer op jezelf durft te vertrouwen.

Als tijdelijke reisgezel bied ik je een veilige ruimte waarbinnen ik je vanuit onvoorwaardelijke liefde zonder oordeel begeleid. Door jou oplossingen aan te reiken vanuit de nieuwe energie, de kosmische dag energie, kun je sneller bij de kern komen.

Mijn ervaring met het Wholism Project
Eind 2013 kwam ik op de site van het Wholism Project terecht. Ik was op zoek naar een betere bescherming tegen de straling van mijn laptop en mobiele telefoon. Na aanschaf van de Neutralisatie Verbinding huis had ik meteen al zoveel meer energie en voelde ik meer rust in mijn lichaam en in ons huis, dat ik alle Verbindingen met betrekking tot neutralisatie meteen heb aangeschaft. Daarna volgden nog vele Verbindingen en behandelingen.

Ik voel me steviger, een stuk vitaler en heb meer rust in mijn lijf en leven gekregen. Het leven is lichter geworden, ik doe de dingen meer vanuit zachtheid en plezier dan vanuit moeten en mijzelf onder druk zetten. Ik heb oude angsten nu werkelijk kunnen oplossen. Voorheen had ik al vaak hieraan gewerkt, maar omdat ik nooit bij de kern was gekomen, kwamen ze na verloop van tijd toch altijd weer terug. 

Doordat de behandelingen van het Wholism Project ook op ‘hogere’ niveaus werken, heb ik ervaren dat problemen echt opgelost kunnen worden. Dit maakt voor mij het Wholism Project heel bijzonder. En ook de transmuterende werking van de kosmische dag energie, waardoor bijvoorbeeld het energetisch vuil niet meer verplaatst, maar daadwerkelijk opgeruimd wordt, vind ik nog steeds een opluchting!

Ik wil niet de indruk wekken dat het allemaal vanzelf gaat. Soms gaan de ontwikkelingen diep en ontdek je stukken van jezelf die je liever niet aangaat. Maar het fijne is dat je bij de kern kunt komen, en je problemen echt kunt oplossen. Als je dat wilt. Want jij bepaalt helemaal zelf hoeveel je uit een behandeling haalt.

Contact

Wil je meer weten? Ik vertel je met plezier over de mogelijkheden van de kosmische dag en over de Verbindingen en behandelingen van het Wholism Project.

Ben je benieuwd naar wat ik als therapeut voor je kan doen? Neem dan contact met me op of maak een afspraak. Ik loop graag een stukje met je mee op je levenspad.