Diepere voelen behandeling

De Diepere voelen behandeling verbindt je meer met je eigen oorsprong, je Hogere afkomst, je afkomst als Lichtwezen.

De Diepere voelen behandeling helpt je zo om hoger te reiken en als je hoger kunt reiken, kun je ook dieper contact maken met je eigen systeem, dus dieper voelen.

In de kosmische nacht waren er blokkades ingebracht tussen onszelf en onze afkomst. 
Zonder deze blokkades hadden we onze opdracht in de kosmische nacht waarbij we ons steeds dieper met de materie moesten verbinden, niet kunnen volbrengen.

We moesten symbolisch onze afkomst, het Goddelijke, het Lichtwezen in ons, de rug toekeren om het donker van de kosmische nacht in te kunnen gaan.
Als we teveel met onze afkomst, onze oorsprong verbonden waren gebleven, hadden we ons niet steeds dieper met de materie kunnen verbinden.

Deze blokkades tussen ons en onze oorsprong lost de Diepere voelen behandeling op.

Vier blokkades

Er zijn vier blokkades ingebracht tussen onszelf en onze afkomst als Lichtwezen.
De Diepere voelen behandeling bestaat uit vier afstandsbehandelingen waarbij per sessie één blokkade wordt opgelost.

Uitwerking van de Diepere voelen behandeling

Je kunt jezelf op twee manieren meer een Lichtwezen voelen.

Je kunt jezelf innerlijk lichter voelen, waardoor je jezelf gemakkelijker kunt ‘lezen’. Je kunt je ook meer een instrument van je diepere voelen en intuïtie voelen. Je bent als het ware je gevoel.

Tegelijkertijd kun je je stralender voelen, alsof je zelf een Lichtwezen, een Hemels wezen bent. Je voelt daarbij ook een veel sterkere verbinding met het Hogere.

Ontwikkelingspad

Zoals alle andere behandelingen van het Wholism Project bestaat de Diepere voelen behandeling uit een afstandsbehandeling die je op een afgesproken moment ontvangt.

Tijdens de ontvangst van zo'n afstandsbehandeling ontvangt jouw systeem een 'ontwikkelingspad'. Dit is een persoonlijke 'routebeschrijving' voor de ontwikkelingen waar de behandeling jou tijdens de uitwerkingstijd van de behandeling doorheen zal leiden.
De resultaten van de behandeling volgen uit de ontwikkelingen waar je zelf doorheen gaat.

Verdiepende werking Zielenstem behandeling

De Diepere voelen behandeling en de Zielenstem behandeling werken verdiepend op elkaar.
Door beide behandelingen te ontvangen, kun je jezelf en je gevoel dieper ervaren.

Verdiepende werking Instinct behandeling

De Diepere voelen behandeling en de Instinct behandeling werken onderling versterkend.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Innerlijk contact Verbinding en de Ki-punt Verbinding werken specifiek ondersteunend op de Diepere voelen behandeling.

Voor wie?

De Diepere voelen behandeling kan op elke leeftijd ontvangen worden.

Niet iedereen mag deze behandeling ontvangen, niet iedereen kan het proces om opnieuw verbonden te worden met je oorsprong aan.

Bij ongeveer 20 procent van alle mensen zou dit proces om opnieuw verbonden te worden met je oorsprong, zoveel pijn omhoog brengen van het ooit afgesneden zijn van je oorsprong, dat ze het niet aan zouden kunnen.

Je moet dus stabiel genoeg en voldoende in jezelf verankerd zijn om deze behandeling te kunnen ontvangen.

Niveau

De Diepere voelen behandeling vindt plaats op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Je kunt de Diepere voelen behandeling ontvangen nadat je minimaal één andere behandeling van het Wholism Project ontvangen hebt.

Ons advies is om voordat je de Diepere voelen behandeling aanvraagt, tenminste eerst de voor jou benodigde Beïnvloeding behandelingen en de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling te ontvangen.

Er is geen minimum leeftijdsgrens.

Ervaringen met de Diepere voelen behandeling

Lees meer over de ervaringen met de Diepere voelen behandeling

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze behandeling van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Het is niet goed voor je systeem om zich via het effect van de afbeelding bewust te worden van de verscholen diepere voelen blokkades, terwijl deze blokkades op dat moment nog niet opgelost kunnen worden.

Je systeem mag zich pas bewust worden van de diepere voelen blokkades zodra ze ook daadwerkelijk opgelost kunnen worden, dus zodra je de Diepere voelen behandeling ontvangt.

Gratis op proef ervaren

Het is niet mogelijk om de uitwerking van deze behandeling 24 uur gratis op proef te ervaren.

Het is niet goed voor je systeem om zich door de proef bewust te worden van de verscholen diepere voelen blokkades, terwijl deze blokkades op dat moment nog niet opgelost kunnen worden.

Je systeem mag zich pas bewust worden van de diepere voelen blokkades zodra ze ook daadwerkelijk opgelost kunnen worden, dus zodra je de Diepere voelen behandeling ontvangt.

Tussentijd

Twee weken na de ontvangst van een andere behandeling van het Wholism Project mag je de Diepere voelen behandeling ontvangen. 


Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Diepere voelen behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.

De uitwerkingstijd van de Diepere voelen behandeling is 3 maanden.

Door de ontvangst van Wind behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot anderhalve maand.


De Processor behandeling, die je na de Ego-structuur behandeling kunt ontvangen, halveert de uitwerkingstijd nogmaals, zodat je in slechts een kwart van de aangegeven uitwerkingstijd door alle processen van deze behandeling heen kunt zijn.

Uitwerking van de behandeling

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.

Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt de Diepere voelen behandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl.

Bijdrage

De bijdrage voor de Diepere voelen behandeling is € 240,-.