Verbindingen Coördinator

De Verbindingen Coördinator zorgt ervoor dat al jouw Verbindingen op elk moment en in elke situatie in de voor jou optimale onderlinge balans, in de optimale compositie, samenwerken.

Door al jouw Verbindingen op elk moment in de voor jou ideale compositie te laten werken, versterkt en optimaliseert de Verbindingen Coördinator de werking van jouw Verbindingen.

Afhankelijk van jouw ontwikkeling en de situatie waarin je je bevindt, zal de Verbindingen Coördinator de werking van bepaalde Verbindingen meer naar voren halen en andere Verbindingen meer naar de achtergrond laten gaan.

De Verbindingen Coördinator stelt op elk moment de voor jou ideale compositie van de werking van jouw Verbindingen samen, net als een componist die met alle beschikbare tonen en instrumenten een muziekstuk samenstelt waarin de instrumenten afwisselend meer of minder nadruk krijgen en in een wisselend tempo en volume te horen zijn.

Het totaaloverzicht

De Verbindingen Coördinator heeft het totaaloverzicht over al jouw Verbindingen. Dat kan een individuele Verbinding niet hebben.

Elke individuele Verbinding werkt wel volledig interactief met jouw systeem en zal daarom altijd in de voor jou optimale sterkte functioneren.
De intelligentie van een individuele Verbinding heeft echter niet het totaaloverzicht om alle Verbindingen in een ideale compositie te laten samenwerken.

Door de Verbindingen Coördinator zullen de Verbindingen onderling in de ideale compositie werken die precies past bij jouw ontwikkeling en situatie van elk moment.

Een persoonlijke 'nieuwe' Verbinding

De Verbindingen Coördinator laat jouw Verbindingen op zo’n unieke manier samenwerken, dat je het gevoel kunt krijgen dat je een nieuwe, nog niet bestaande Verbinding hebt ontvangen, die je helemaal precies nodig hebt.

De Verbindingen Coördinator maakt van de Verbindingen die je al ontvangen hebt een compositie die voor iedereen uniek is. Het samenspel van de Verbindingen is daarbij zo uniek dat het niet te achterhalen is om welke Verbindingen het gaat. Zo'n persoonlijke compositie, helemaal op maat voor jou samengesteld, kan een uniek en weldadig effect geven.

Het is dus niet het effect van één specifieke Verbinding dat je voelt, maar een volledig nieuw effect, dat je nooit eerder gevoeld had, alsof je een onbekende Verbinding ontvangen hebt.

Een goede kok kan met een aantal bestaande ingrediënten talloze unieke gerechten maken, die - hoewel zij met dezelfde ingrediënten bereid zijn - toch volkomen verschillend zijn.
Zo kan de Verbindingen Coördinator unieke composities maken van jouw bestaande Verbindingen, waardoor je volkomen nieuwe effecten van jouw Verbindingen kunt gaan ervaren, die helemaal op maat voor jou zijn samengesteld.

Het volume knopje

De Verbindingen Coördinator maakt het gebruik van het volume knopje overbodig en zelfs niet wenselijk.
Met het ‘volume knopje’ wordt bedoeld dat je Verbindingen met je intentie harder en zachter kunt laten werken.

De volgende vergelijking maakt duidelijk waarom het volume knopje overbodig wordt.
Als een dirigent (de Verbindingen Coördinator) een orkest leidt, ga je niet de violist (één van jouw Verbindingen) aansporen om wat sneller of langzamer te spelen. Mocht dat nodig zijn, dan laat je dat uiteraard over aan de dirigent.

Ook zonder Verbindingen Coördinator is het gebruik van het volumeknopje eigenlijk niet nodig, omdat elke Verbinding volledig interactief werkt met jouw systeem.

Het blijft uiteraard wel mogelijk om je op een specifieke Verbinding te richten, door je bewust voor de werking van de Verbinding open te stellen.

Ontgiftigingsverschijnselen

Na de ontvangst van de Verbindingen Coördinator kun je tijdelijk (lichte) ontgiftigingsverschijnselen krijgen, omdat de werking van de unieke compositie van jouw Verbindingen heel krachtig kan zijn.

Dat is een teken van een diepgaande reiniging van jouw systeem en daarom duidelijk een positief teken.
Dit geeft ook aan dat je door de Verbindingen Coördinator duidelijk meer profijt hebt van jouw Verbindingen.

Ook coördinatie voor andere gezinsleden of medebewoners

De Verbindingen Coördinator coördineert ook de werking van de Verbindingen uit de categorieën Je huis en omgeving en de Spirit Verbindingen die mogelijkerwijs door een ander gezinslid of medebewoner zijn aangevraagd.

Als een ander gezinslid of medebewoner één of meerdere Verbindingen voor jullie gezamenlijke woonhuis heeft aangevraagd, werken deze Verbindingen, zolang jullie samen in één huis wonen, ook voor jou.
De Verbindingen Coördinator zal de werking van deze Verbindingen daarom ook - voor jou persoonlijk - coördineren.

Voor wie?

De Verbindingen Coördinator zal coördinerend werken als je minimaal twee Verbindingen hebt ontvangen.

Verbindingen Coördinator voor een bedrijf

De Verbindingen Coördinator kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of de bevoegde directie plaatsvinden.

De Verbindingen Coördinator zal de werking van alle Verbindingen die voor het bedrijf zijn aangevraagd coördineren. Deze coördinatie vindt plaats op bedrijfsniveau. De neuzen van alle werknemers worden daardoor nog sterker dezelfde kant uitgericht, wat de slagkracht van het bedrijf ten goede komt.

Let op: De Verbindingen Coördinator heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Verbindingen Coördinator werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Verbindingen Coördinator voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 150,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 30,- in rekening gebracht.

De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Verbindingen Coördinator

Traject

De Verbindingen Coördinator maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de bedraagt Verbindingen Coördinator bedraagt € 140,-.