Eigen ruimte behandeling

De Eigen ruimte behandeling helpt je om je eigen ruimte beter in te nemen, waardoor je duidelijk beter in je eigen kracht komt te staan. Je voelt je door deze behandeling dan ook steviger verankerd in jezelf.

Je neemt je eigen ruimte beter in, omdat de Eigen ruimte behandeling de achtergronden van zwakke plekken in je aura herstelt. Daardoor wordt je aura veel steviger en ga je beter in het centrum van je eigen aura staan. Hierdoor kun je je het middelpunt van het Universum gaan voelen.

De Eigen ruimte behandeling lost zo de achtergronden op van de angst om in je eigen kracht te gaan staan.
De behandeling brengt je - op een bepaalde manier - weer terug naar hoe je oorspronkelijk geschapen bent.

Verzwakking van de aura door trauma's

Je aura en lichaam zijn zo met elkaar verbonden, dat zij op elkaar reageren.
De aura bepaalt de programmering van het lichaam. Je lichaam vormt zich dus volgens de informatie die in jouw aura is 'opgeslagen'.
Anderzijds reageert de aura er ook op als er echt iets mis is in je lichaam. Je zou dus kunnen zeggen dat aura en lichaam één geheel vormen, tijdens het leven onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De aura vormt ook jouw energetische begrenzing. Door herhaaldelijke traumatische gebeurtenissen in dit en vorige levens kunnen er zwakke plekken in je aura ontstaan. Daardoor kun je minder goed in je kracht staan en gaan mensen ook eerder over jouw grenzen.

Voorbeelden van traumatische situaties waarbij anderen over jouw grenzen kunnen gaan zijn onder andere gevangenschap, mishandeling, verkrachting, slavernij, machtsongelijkheid in huwelijken, machtsongelijkheid in werk, afhankelijkheid van anderen door geldtekort of honger etc. etc.

Zwakke plekken in je aura
Vrijwel iedereen heeft deze situaties tijdens zijn of haar levens op Aarde herhaaldelijk meegemaakt. Daardoor zijn er bij vrijwel iedereen zwakke plekken in de aura ontstaan.

Door deze zwakke plekken in je aura kun je minder goed je eigen grenzen bewaken, waardoor anderen gemakkelijker over jouw grenzen zullen gaan.

De Eigen ruimte behandeling helpt je om door de ontwikkelingen te gaan die nodig zijn om de geestelijke oorzaak van deze zwakke plekken in je aura op te lossen.

Resultaten van de Eigen ruimte behandeling

Je zult door de Eigen ruimte behandeling duidelijk beter in je eigen kracht gaan staan, waardoor je jouw grenzen beter van nature kunt aangeven. Mensen zullen daardoor veel minder snel of zelfs helemaal niet meer over jouw grenzen gaan.

Je zult daardoor bijvoorbeeld ook de moed kunnen opbrengen om relaties te verbreken die niet meer versterkend, maar alleen verzwakkend voor je zijn.

Reacties op de behandeling

Om de effecten van herhaalde traumatische gebeurtenissen op jouw aura op te kunnen lossen, leidt de Eigen ruimte behandeling je door ontwikkelingsprocessen waarin je jouw reacties op deze traumatische gebeurtenissen opnieuw doorleeft.
Dit proces zal gedeeltelijk bewust en voor een deel onbewust plaatsvinden.

Voor wie?

Iedereen heeft de Eigen ruimte behandeling nodig.
Deze behandeling kan op elke leeftijd ontvangen worden, zodra de voorgaande behandelingen ontvangen zijn.
Zie het kopje ‘Volgorde’ in deze tekst.

Niveau

De Eigen ruimte behandeling werkt op het Persoonlijkheidsniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Eigen ruimte behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Eigen ruimte behandeling bedraagt € 280,-.


Ervaringen


Kom steeds meer in mijn kracht

‘Leve de Eigen ruimte behandeling! Het voelt alsof, een veel te strakke, halsband stap voor stap wordt weggenomen waardoor ik weer lucht krijg en steeds meer in mijn kracht kom.’


Mijn innerlijke kracht en rust nemen enorm toe

‘Wat voel ik mij ontzettend dankbaar voor jullie behandelingen en in het bijzonder voor de Eigen ruimte behandeling.

Deze behandeling pakt heel hardnekkige stukken aan die ik tot dusver nog niet kon opruimen. Het zijn diepe stukken waar ik in mijn leven met grote regelmaat mee geconfronteerd werd maar waar ik me maar niet van kon bevrijden.

De stukken voelen inderdaad als diep ingesleten zwakke plekken in mijn aura maar zodra ik er gevoelsmatig contact mee heb en de pijn eronder doorvoel dan verdwijnen ze verrassend snel en neemt mijn innerlijke kracht en rust enorm toe.

Ik dacht eigenlijk dat ik mijn energetische begrenzing al aardig voor elkaar had maar deze behandeling brengt daarin zo’n verfijning met zich mee. Prachtig. Ik durf steeds beter mijn eigen ruimte in te nemen en in mijn kracht te staan.
Het ontroert me diep…’
Dianne S, Hengelo