Eigen ruimte behandeling

De Eigen ruimte behandeling helpt je om je eigen ruimte beter in te nemen, waardoor je duidelijk beter in je eigen kracht komt te staan. Je voelt je door deze behandeling dan ook steviger verankerd in jezelf.

Je neemt je eigen ruimte beter in, omdat de Eigen ruimte behandeling de achtergronden van zwakke plekken in je aura herstelt. Daardoor wordt je aura veel steviger en ga je beter in het centrum van je eigen aura staan. Hierdoor kun je je het middelpunt van het Universum gaan voelen.

De Eigen ruimte behandeling lost zo de achtergronden op van de angst om in je eigen kracht te gaan staan.
De behandeling brengt je - op een bepaalde manier - weer terug naar hoe je oorspronkelijk geschapen bent.

Verzwakking van de aura door trauma's

Je aura en lichaam zijn zo met elkaar verbonden, dat zij op elkaar reageren.
De aura bepaalt de programmering van het lichaam. Je lichaam vormt zich dus volgens de informatie die in jouw aura is 'opgeslagen'.
Anderzijds reageert de aura er ook op als er echt iets mis is in je lichaam. Je zou dus kunnen zeggen dat aura en lichaam één geheel vormen, tijdens het leven onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De aura vormt ook jouw energetische begrenzing. Door herhaaldelijke traumatische gebeurtenissen in dit en vorige levens kunnen er zwakke plekken in je aura ontstaan. Daardoor kun je minder goed in je kracht staan en gaan mensen ook eerder over jouw grenzen.

Voorbeelden van traumatische situaties waarbij anderen over jouw grenzen kunnen gaan zijn onder andere gevangenschap, mishandeling, verkrachting, slavernij, machtsongelijkheid in huwelijken, machtsongelijkheid in werk, afhankelijkheid van anderen door geldtekort of honger etc. etc.

Zwakke plekken in je aura
Vrijwel iedereen heeft deze situaties tijdens zijn of haar levens op Aarde herhaaldelijk meegemaakt. Daardoor zijn er bij vrijwel iedereen zwakke plekken in de aura ontstaan.

Door deze zwakke plekken in je aura kun je minder goed je eigen grenzen bewaken, waardoor anderen gemakkelijker over jouw grenzen zullen gaan.

De Eigen ruimte behandeling helpt je om door de ontwikkelingen te gaan die nodig zijn om de geestelijke oorzaak van deze zwakke plekken in je aura op te lossen.

Resultaten van de Eigen ruimte behandeling

Je zult door de Eigen ruimte behandeling duidelijk beter in je eigen kracht gaan staan, waardoor je jouw grenzen beter van nature kunt aangeven. Mensen zullen daardoor veel minder snel of zelfs helemaal niet meer over jouw grenzen gaan.

Je zult daardoor bijvoorbeeld ook de moed kunnen opbrengen om relaties te verbreken die niet meer versterkend, maar alleen verzwakkend voor je zijn.

Reacties op de behandeling

Om de effecten van herhaalde traumatische gebeurtenissen op jouw aura op te kunnen lossen, leidt de Eigen ruimte behandeling je door ontwikkelingsprocessen waarin je jouw reacties op deze traumatische gebeurtenissen opnieuw doorleeft.
Dit proces zal gedeeltelijk bewust en voor een deel onbewust plaatsvinden.

Verschil Eigen ruimte behandeling en Vitalisatie Verbinding

Zowel de Eigen ruimte behandeling als de Vitalisatie Verbinding herstellen en versterken de aura. Toch is er een groot en essentieel verschil, waardoor deze behandeling en Verbinding elkaar uitstekend aanvullen.

De Eigen ruimte behandeling, is een behandeling en deze leidt je dus door ontwikkelingen om een geestelijke problematiek op te lossen.

De Vitalisatie Verbinding herstelt de grootte en functionaliteit van de aura, die door de onnatuurlijke omgevingsstraling in onze maatschappij ernstig verstoord is geraakt.

Eigen ruimte behandeling
De Eigen ruimte behandeling herstelt de geestelijke achtergronden van zwakke plekken in je aura, die door herhaalde traumatische gebeurtenissen in dit en vorige levens zijn ontstaan.

Herhaalde traumatische gebeurtenissen uit dit en vorige levens slijten als het ware in op je systeem en resulteren uiteindelijk in zwakke plekken in je aura. Je zou deze zwakke plekken in je aura tot op zekere hoogte kunnen vergelijken met beurse plekken, die je op kunt lopen door je herhaaldelijk te stoten.

De Eigen ruimte behandeling leidt je daarom door die ontwikkelingen die nodig zijn om de geestelijke oorzaken op te lossen van zwakke plekken in jouw aura.

De Vitalisatie Verbinding
De Vitalisatie Verbinding herstelt de grootte en functionaliteit van de aura, die door de onnatuurlijke omgevingsstraling in onze maatschappij sterk verstoord is geraakt.

Omdat de verkleining van de aura geen geestelijke achtergrond heeft, maar een energetische invloed van buitenaf, is het niet nodig om door ontwikkelingen te gaan om de aura op dit niveau te herstellen.
De Vitalisatie Verbinding leidt je daarom niet door ontwikkelingen om de grootte en verstoring van jouw aura te herstellen.

Om de grootte en functionaliteit van de aura blijvend te herstellen met behulp van de Vitalisatie Verbinding, is het wel essentieel om de omgevingsstraling in jouw woon- en werkomgeving volledig te neutraliseren met de hiervoor benodigde Neutralisatie Verbindingen.
Anders ben je als het ware aan het dweilen met de kraan open.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Vitalisatie Verbinding, de Ki-punt Verbinding en de Levensmoed Verbinding werken specifiek ondersteunend op de Eigen ruimte behandeling.

Voor wie?

Iedereen heeft de Eigen ruimte behandeling nodig.
Deze behandeling kan op elke leeftijd ontvangen worden, zodra de voorgaande behandelingen ontvangen zijn.
Zie het kopje ‘Volgorde’ in deze tekst.

Niveau

De Eigen ruimte behandeling werkt op het persoonlijkheidsniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Eigen ruimte behandeling kan ontvangen worden na de Onderlaag behandeling.

Mocht je toe zijn aan de Ogen Licht behandeling, dan raden we je aan om de Ogen Licht behandeling vóór de Eigen ruimte behandeling te ontvangen.

De Ogen Licht behandeling lost de innerlijke verdraaiingen op die iedereen tijdens de kosmische nacht heeft meegekregen. Deze innerlijke verdraaiingen worden sterker voelbaar in de grotere eigen ruimte die de Eigen ruimte behandeling je geeft.
Het is daarom beter om jouw innerlijke verdraaiingen eerst op te lossen met behulp van de Ogen licht behandeling vóórdat je de Eigen ruimte behandeling ontvangt.

Als je niet toe bent aan de Ogen Licht behandeling, blijft het versterkend om de Eigen ruimte behandeling te ontvangen.
Het voordeel van de grotere eigen ruimte weegt ruimschoots op tegen het duidelijker kunnen ervaren van jouw innerlijke verdraaiingen.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Let op: Dit is alleen mogelijk als je de behandeling(en) die aan deze behandeling vooraf gaan, al ontvangen hebt.
Zie het kopje ‘Volgorde’ in deze tekst.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Let op: Dit is alleen mogelijk als je de behandelingen die aan deze behandeling vooraf gaan, al ontvangen hebt.
Zie het kopje ‘Volgorde’ in deze tekst.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Eigen ruimte behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak vóór of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 

Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Eigen ruimte behandeling is 9 maanden.

Ook na de ontvangst van de Processor behandeling blijft de uitwerkingstijd 9 maanden.
De herhaalde traumatische gebeurtenissen uit dit en vorige levens die tot uiting komen als zwakke plekken in je aura, zitten zo diep in je systeem, dat het proces om die op te lossen niet sneller kan plaatsvinden.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.


Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.


Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Kosten

De prijs voor de Eigen ruimte behandeling is € 240,-


Ervaringen


Kom steeds meer in mijn kracht

‘Leve de Eigen ruimte behandeling! Het voelt alsof, een veel te strakke, halsband stap voor stap wordt weggenomen waardoor ik weer lucht krijg en steeds meer in mijn kracht kom.’


Mijn innerlijke kracht en rust nemen enorm toe

‘Wat voel ik mij ontzettend dankbaar voor jullie behandelingen en in het bijzonder voor de Eigen ruimte behandeling.

Deze behandeling pakt heel hardnekkige stukken aan die ik tot dusver nog niet kon opruimen. Het zijn diepe stukken waar ik in mijn leven met grote regelmaat mee geconfronteerd werd maar waar ik me maar niet van kon bevrijden.

De stukken voelen inderdaad als diep ingesleten zwakke plekken in mijn aura maar zodra ik er gevoelsmatig contact mee heb en de pijn eronder doorvoel dan verdwijnen ze verrassend snel en neemt mijn innerlijke kracht en rust enorm toe.

Ik dacht eigenlijk dat ik mijn energetische begrenzing al aardig voor elkaar had maar deze behandeling brengt daarin zo’n verfijning met zich mee. Prachtig. Ik durf steeds beter mijn eigen ruimte in te nemen en in mijn kracht te staan.
Het ontroert me diep…’
Dianne S, Hengelo