Verdoezel behandeling

De Verdoezel behandeling helpt bij chronische jeukklachten, huidschimmel en darmschimmel. Je kunt deze behandeling ook nodig hebben zonder één van deze drie klachten.

De geestelijke achtergrond van chronische jeukklachten, huidschimmel en darmschimmel is het verdoezelen van bepaalde gevoelens. Je hoeft je er op geen enkele manier bewust van te zijn dat je gevoelens verdoezelt, dat vindt volkomen onbewust en heel geraffineerd plaats.

Bij verdoezelen plak je als het ware een mooi plaatje over een gevoel heen, dat jij als negatief ervaart of beschouwt. Als je dat doet, geloof jezelf volkomen in het mooie plaatje dat je over jouw gevoel heen hebt geplakt, het mooie plaatje voelt dan voor jou als  jouw werkelijkheid.

Het oorspronkelijke gevoel wordt daarbij verdrongen naar de rand van je systeem en uit zich daar als jeuk, huidschimmel of darmschimmel.

De Verdoezel behandeling helpt je om stap voor stap het oorspronkelijke, verdoezelde gevoel te accepteren als de werkelijkheid.

Chronische jeukklachten

Chronische jeukklachten kunnen zo sterk zijn dat ze echt een kwelling vormen. Je kunt daarbij over je hele lichaam jeuk hebben.
De jeukklachten kunnen zo heftig en allesoverheersend zijn dat je er slaapstoornissen van hebt of dat het bijna ‘gekmakend’ wordt.

Niets helpt echt tegen deze jeukklachten. Al krab je jezelf tot bloeden toe, of neem je een zo heet mogelijke douche, het helpt meestal maar heel even.

Ook bij heel ernstige jeukklachten hoeft er aan de huid zelf niets te zien te zijn.

De Verdoezel behandeling kan de jeuk laten verdwijnen als je alle, vaak diepgaande, processen aangaat, die deze behandeling op gang kan brengen.

Huidschimmel

Chronische jeukklachten kunnen gepaard gaan met huidschimmels.

Huidschimmels hebben als voedingsbodem de huid.
Huidschimmels zijn zo hardnekkig omdat ze zich heel gemakkelijk kunnen aanpassen aan veranderende leefomstandigheden, in hun geval een veranderende voedingsbodem.

Door jouw oorspronkelijke gevoel te verdringen naar de rand van je systeem, verandert de voedingsbodem van de huid zo dat schimmels een kans krijgen om daar te gaan groeien.

De Verdoezel behandeling is in staat om huidschimmels op den duur te laten verdwijnen. 
Het is daarbij wel belangrijk om je te realiseren dat huidschimmels net zo hardnekkig zijn als het verdoezelen zelf waarbij je een mooi plaatje over een gevoel plakt, dat jij als negatief ervaart.

Darmschimmel

De Verdoezel behandeling helpt om darmschimmel op te lossen.

Onze darmen zijn - net als de huid - een deel van onze buitenwereld. Onze darmen hebben immers via de mond en de anus een ‘open’ verbinding met de buitenwereld. Je neemt via je mond en je maagdarmkanaal ook voedingsmiddelen en dranken uit de buitenwereld in je op.

Als je last hebt van darmschimmel, druk je gevoelens naar de 'buitenwereld' in het darmkanaal.
Het darmkanaal vertegenwoordigt de voor jou ‘onzichtbare buitenwereld’, een buitenwereld die aan jouw bewustzijn onttrokken is.

Door gevoelens in jouw darmen naar buiten toe te verdringen, maak je ze ook nog eens onzichtbaar, omdat je jouw darmwand niet kunt zien, terwijl je jouw huid wel kunt zien.

Als je last hebt van darmschimmel, komt dat dus ook door het verdoezelen van gevoelens.
De Verdoezel behandeling helpt je om deze verdoezelde gevoelens op te lossen en ook de werkelijkheid die achter deze gevoelens zit te accepteren.

Ook zonder jeuk de Verdoezel behandeling

Het is mogelijk dat je de Verdoezel behandeling nodig hebt, terwijl je geen jeuk of schimmelklachten hebt.

Het verdoezelen van gevoelens door een mooi plaatje te plakken op een gevoel waarmee je het moeilijk vindt om te leven, hoeft niet altijd te resulteren in jeuk- of schimmelklachten. Dat gebeurt pas als je frequent gevoelens verdoezelt.

Einddoel-demo

Het is aan te raden om de Einddoel-demo regelmatig toe te passen gedurende de uitwerkingstijd van de Verdoezel behandeling of net zo lang als de jeuk- of schimmelklachten aanhouden.
Je kunt daarvoor éénmaal per drie dagen de Einddoel-demo toepassen.

Met behulp van de Einddoel-demo kun je ontwikkelingen die je niet aangaat omdat je de werkelijkheid zo moeilijk vindt te accepteren, alsnog aangaan.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Neutralisatie Verbinding huis en werk, de Vitalisatie Verbinding, de Innerlijk contact Verbinding en de Levensmoed Verbinding ondersteunen de Verdoezel behandeling specifiek.

Voor wie?

5% van alle mensen heeft de Verdoezel behandeling nodig vanwege jeukklachten, huidschimmel of darmschimmel.
1% van alle mensen heeft de Verdoezel behandeling nodig terwijl hij of zij de bovengenoemde klachten niet heeft.

Als je jeuk- of schimmelklachten hebt, maakt het niet uit wat de oorzaak van deze klachten is. 
De Verdoezel behandeling helpt je om elke oorzaak van jeuk- of schimmelklachten op te lossen.

Dieren kunnen de Verdoezel behandeling ook nodig hebben.

Niveau

De Verdoezel behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Deze behandeling kan als eerste behandeling ontvangen worden.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Verdoezel behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Verdoezel behandeling is 3 maanden.

Door de ontvangst van Processor behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot anderhalve maand. De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.


Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.


Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Verdoezel behandeling is € 120,-