Ervaringen met de Ogen Licht behandeling

In één van de ervaringen wordt de werking van de Ogen Licht behandeling zo kernachtig uitgedrukt, dat we dat niet kunnen verbeteren: ‘Intens verbonden met mezelf en met alles om mij heen, verandert mijn kijk op de wereld en lijkt de wereld om mij heen te veranderen.’

Een geschenk uit de hemel

‘Ook ik ben super enthousiast over de Ogen Licht behandeling.

Alhoewel ik nog niet door de gehele uitwerkingstijd ben, voel ik al zoveel verandering. Vooral dat de oogkleppen zijn weggevallen en dat er zoveel helderheid is. Om dingen te zien zoals ze zijn.

Soms heel fijn en soms pijnlijk. Maar altijd met een zachtheid én een wegwijzer: het zou je helpen die kant uit te gaan. En dat alles krijg je zonder door moeilijke processen te hoeven gaan.

Het emotioneert me te voelen hoe gebukt ik door het leven ben gegaan onder de verdraaiingen en hoe wonderlijk het is dat de Ogen Licht behandeling in recordsnelheid me alles gebracht heeft wat het zegt te doen.

Een geschenk uit de hemel en van jullie :-)’
 

Nu begin ik mezelf te zien, waarderen en koesteren

‘Ik vind het wonderbaarlijk hoeveel verandering er binnen een paar weken kan plaatsvinden.

Alles is veel helderder. Ik snap waarom ik bepaalde gedachten over mezelf heb. Waar ik eerder een naar gevoel kon hebben, besef ik nu waar het door komt en daardoor kan ik het oplossen/loslaten. Het is net alsof ik oogkleppen op had en mijn blik nu veel ruimtelijker en lichter is. Een verademing.

Zoveel inzichten, realisaties en acceptatie. Zoveel aan mijzelf en mijn leven voelde niet goed en zou allemaal moeten veranderen. Nu begin ik mezelf te zien, waarderen en koesteren voor wie ik ben.’


Mijn kijk op de wereld verandert

‘Tot nu toe valt mij op dat ..

  • mijzelf minder of meer voelen dan een ander, is opgelost
  • dat er veel dieper contact is met mezelf en zo dus ook met een ander
  • mijn projectie op de buitenwereld bijna ongemerkt aan het oplossen is
  • de wereld om mij heen een stuk aangenamer voelt, terwijl ik weet dat deze nog hetzelfde is .... alhoewel ... :~)


Als ik hierover nadenk is het best ingrijpend, maar wanneer ik het zo voel dan verlopen de veranderingen zo soepel en gaan deze bijna ongemerkt in elkaar over. Het voelt als een heel fijne en intieme periode.

Intens verbonden met mezelf en met alles om mij heen, verandert mijn kijk op de wereld en lijkt de wereld om mij heen te veranderen. Een prachtig samenspel tussen binnen en buiten.
Ik voel mij bevoorrecht dat ik hiervan kan genieten.’
Wil O, Gouda


Heel fijne helderheid

Ik ervaar tevens een heel fijne  helderheid in mij, dankzij de ontwikkeling van de Ogen Licht behandeling.
Annet vT, Uitgeest

 

Lees meer: Ogen Licht behandeling