Ervaringen met de
Materie Transmutatie behandeling

Je wordt duidelijk innerlijk intens blij van het effect van de Materie Transmutatie behandeling en het te volgen stappenplan.

Een heel diepe ontroering

‘Ik heb zojuist de 1e stap uitgevoerd van het stappenplan behorend bij de Materie Transmutatie behandeling.
 
Toen ik me hier op richtte, voelde ik vrijwel meteen een heel diepe ontroering van binnen, er rolden zelfs wat tranen over mijn wangen, zo blij was mijn ziel hiermee, ik hoorde het woordje Eindelijk!

Ik had mijn ogen gesloten en het klinkt misschien raar, maar ik voelde een soort van overvloeien in mijn omgeving, een versmelting van mezelf met mijn omgeving.
Het voelde alsof ik een andere vorm aannam (een beetje zoals een smeltend ijsje ook een andere vorm aanneemt) waardoor mijn omgeving en ik beter op elkaar aansloten, beter bij elkaar pasten. Een heel apart gevoel.

Ik ben er heel blij mee en als ik het nu zo navoel, voel ik nog steeds die ontroering, ik moet er gewoon van huilen.
 
Ik ben heel benieuwd hoe deze behandeling in de komende weken verder gaat uitwerken.’

Lijkt nu wel meer witgoud

‘Wow, ik doe net mijn zilveren ring om en wat ziet die er ineens anders uit! Veel voller en warmer. De kleur is ook echt veranderd, het lijkt nu wel meer witgoud.’
Nadia L, Amersfoort
 

Voel me heel erg zacht en liefdevol naar alles en iedereen

‘Op vrijdag 3 maart heb ik stap 3 van de Materie Transmutatie behandeling geactiveerd.
Het viel me dat weekend op dat ik me heel erg zacht en liefdevol voelde naar alles en iedereen.
En dat heb ik nog steeds wel. Heel bijzonder en fijn gevoel!

En het ontroerde mij toen ik daarna las (wat jullie schrijven mbt de demo behandeling voor het Hiernamaals) dat je daar echt voor kiest om een kanaal van zachtheid naar de Aarde te zijn. Heel mooi!’
Lenie H, Nijmegen.

 
Bruisende energie en heel veel liefde

‘Tijdens de ontvangst van de behandeling voelde ik heel veel frisse, soort bruisende energie door mijn hele lichaam stromen. Heel fijn dit.

Vanmorgen de eerst stap van het stappenplan geactiveerd. Daarbij voel ik vooral heel veel liefde stromen.’
Corrine G, Amsterdam
 

Contact met de Aarde

‘Wat ik echt opvallend vind is hoe makkelijk het contact met de Aarde maken is na de Materie Transmutatie behandeling.
Ik doe het altijd boven, dus eerst moest ik altijd best wel moeite doen om door de verdiepingen/vloeren heen te komen, maar nu heb ik al een goed contact als ik ga liggen, alsof ik op gras lig.’

 
Het voelt zo levendig allemaal

‘Tijdens het ontvangen van de behandeling:
Het voelde voor mij alsof mijn trilling weer verhoogd werd. De celletjes in mijn lijf leken een geweldig party te hebben waarin flink gedanst werd :)

Tijdens het toepassen van stap 1 van het stappenplan:
Dat was en is voor mij een gekke en grappige ervaring. Met mijn ogen nog gesloten ervoer ik een lichtheid in en om mij heen ontstaan.

Toen ik mijn ogen opende was het net of mijn houten tafel en banken en de kussens die erop lagen veel meer aanwezig waren.
Ze leken gevoelsmatig veel groter. Levendiger ook. Even dacht ik ben ik gekrompen? :) Tegelijkertijd voelde ik mij groot. Bijzonder.

Dit gevoel is er nog steeds.
Haha, ik kijk nog eens om mij heen terwijl ik deze mail typ. Ik zou willen dat jullie nu even met me mee konden genieten hiervan. Het is zo grappig. Het voelt zo levendig allemaal. Alsof ik in een tekenfilm beland ben waarbij de meubels en dergelijke kunnen praten.’
Diana vdH, Boskoop


Sinds jaren uitgerust en echt in mijn sas

‘Ik heb gisteren de Materie Transmutatie stap 1 van het stappenplan geactiveerd en het is werkelijk ongelooflijk wat dit teweeg brengt.
Sinds jaren kan ik weer zeggen dat ik me uitgerust voel en echt in mijn sas.

Ik ben  verbaast en kijk uit naar de andere activaties en de verdieping van deze behandeling.
Het is dus duidelijk welke invloed bepaalde materie nog onbewust heeft op ons systeem.’
Renaldo vdL, Heerlen


Voelde een grote blijdschap in mij ontstaan

‘Ongeveer een kwartier voor de behandeling voelde ik een grote blijdschap in mij ontstaan, alsof ik iemand in de verte aan zag komen die ik de afgelopen tijd had gemist en je weet dat je elkaar gaat omhelzen. Ik werd er zo blij van :~)

Tijdens de behandeling had ik het gevoel dat mijn cellen langzaam uit een soort verkramping kwamen. Een beetje alsof je in elkaar gedoken zit, dan voorzichtig rondkijkt en dan ziet dat het gevaar is geweken en je jezelf langzaam uitstrekt tot je helemaal op je gemak lekker in de zon ligt te relaxen. Heerlijk :~)’
Nadia L, Amersfoort