Loskoppel behandeling

In de kosmische nacht was geestelijke pijn aan emoties gekoppeld, om ons extra te verzwaren.
Tijdens de kosmische dag mogen we pijn neutraler beleven, los van emoties.

De Loskoppel behandeling maakt het mogelijk om geestelijke pijn los te koppelen van emoties, waardoor het veel gemakkelijker wordt om pijn te verwerken.

Als geestelijke pijn niet meer verbonden is met emoties, ga je met een neutraal en open gevoel door de pijn heen. Je kunt daardoor pijn veel sneller en gemakkelijker verwerken. De pijn blijft niet meer haken aan emoties, die pijn juist intenser maken en daardoor moeilijker om te verwerken.

Door het loskoppelen van pijn en emoties, ben je minder bang voor pijn, waardoor je gemakkelijker door ontwikkelingen en verwerkingsprocessen gaat.

Met behulp van de Loskoppel behandeling kun je drie tot vier keer zo snel door een proces gaan. De uitwerkingstijd van behandelingen verandert daardoor echter niet.

Geen sleepnet meer

Als er emoties aan pijn gekoppeld zijn, dan ontstaat er als het ware een soort sleepnet.
In deze vergelijking is de pijn één draad van dit sleepnet en vormen de emoties het net rond deze draad.

Door de Loskoppel behandeling hoef je dit 'emotie sleepnet' niet meer voort te slepen en kun je dus veel sneller door ontwikkelingen gaan.

Je gaat daardoor drie tot vier keer zo snel door elke ontwikkeling van een behandeling heen. Dat verandert de uitwerkingstijd - de tijd die nodig is om alle ontwikkelingen van een behandeling zich in jou te laten ‘ontvouwen’ - niet.

Pijn wordt 'gekanaliseerd'

Je zou kunnen zeggen dat de Loskoppel behandeling de pijn 'kanaliseert'.

Door het loskoppelen van pijn en emoties voel je pijn op een andere wijze in jouw systeem.
Het voelt daardoor niet meer alsof je midden in een ruimte met pijn staat, maar je voelt de pijn als het ware 'gekanaliseerd' door je systeem gaan.

Je bent dan niet meer 'in de pijn', maar de pijn is een deel in jou, dat door jou heen gaat en ook weer oplost.

Minder ‘drama'

Na de ontvangst van de Loskoppel behandeling verwerk je geestelijke pijn anders, je ervaart deze pijn ook anders.
Pijn wordt minder herkenbaar als pijn en ook minder doordringend. Omdat de emoties losgekoppeld zijn, ervaar je ook minder 'drama'.

Pijn wordt meer ervaren als een neutrale energie.
Wat je verwerkt, wordt daardoor minder meeslepend, maar lijkt ook wat minder herkenbaar.

Ondersteunende Verbindingen

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Kracht Verbinding en de Innerlijk contact Verbinding werken specifiek ondersteunend op de Loskoppel behandeling.

Echte aanrader

De Loskoppel behandeling raden we met klem aan bij behandelingen met zeer diepe en pijnlijke processen, zoals de Verloren tweelinghelft behandeling.

Voor wie?

Iedereen heeft de Loskoppel behandeling nodig.

Niveau

Deze behandeling vindt plaats op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Deze behandeling kan als eerste behandeling ontvangen worden.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Loskoppel behandeling.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Loskoppel behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Loskoppel behandeling is 3 maanden.

Door de ontvangst van Processor behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot anderhalve maand. De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.


Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.


Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Loskoppel behandeling is €120,-