Ervaringen met de Loskoppel behandeling

Door de Loskoppel behandeling voelen mensen zich lichter, omdat processen zoveel lichter verlopen als de emoties losgekoppeld zijn van de pijn.

Heb er veel profijt van

‘Ik heb er veel profijt van vanaf het begin, kan veel beter vooruit en zeer opvallend is dat ik 1-1,5 uur vroeger wakker ben dan voorheen.’
 

Ondraaglijke pijn dragelijk geworden

‘Mijn vriendin heeft veel profijt van de Loskoppel behandeling, de eerst bijna ondraaglijke pijn is dragelijk geworden, ze heeft nog verdriet maar het verscheurt haar niet meer.’
 

Een heel bijzondere gewaarwording

‘Ik heb vanavond de Loskoppel behandeling gekregen.
Ik had voor het ontvangen een steen in mijn buik maar die is nu verdwenen. En ik heb soort van kriebeltjes door mijn hele lichaam nu, alsof al mijn lichaamscellen bewegen en tintelen. Heel fijn maar apart gevoel.

Als ik door mijn huis loop is het net of ik op watjes loop en ik voel mij lichter.
 
Toen ik de behandeling ontving lag ik op de grond en had pijn in mijn rug doordat ik op een yoga matje lag.
Nadat ik de behandeling ontving voelde ik mij lichter en verdween de pijn in mijn rug. Net alsof ik minder hard in de grond werd gedrukt:)

Het is al met al nogal een heel bijzondere gewaarwording en ik heb de behandeling nog maar net ontvangen 2,5 uur geleden!
Ik geloof dat ik nog even moet wennen aan hoe ik mij voel maar het voelt wel fijn, het voelt heel licht:)’
Meta B, Amersfoort

Blij met de Loskoppel behandeling

‘Ik wil even laten weten dat ik blij ben met de Loskoppel behandeling.

Ik voel me steviger in mijn lichaam zitten, het voelt rustiger en zachter.
Ook voel ik me vrijer, positiever en heb meer energie, zin om dingen te ondernemen. Ik heb minder pijnklachten.

Bedankt, echt heel fijn.’
Thea R, Tilburg
 

Voelt super

‘De Loskoppel behandeling voelt super.
Ben weer thuis bij mezelf en ik voel me heel compleet.
Mijn gedachten gaan niet meer alle kanten op, heerlijk!’
Ria N, Werkendam
 

Voel lichter en vrijer

‘Er voelt een verlichting als een verlossing van een zwaarte.
Een zwaarte die meteen na het ontvangen van de Loskoppel behandeling van mij afgevallen is.

Vanmiddag heb ik een opvallend diepgaand gesprek met mijn dochter gehad zonder dat de zwaarte en diepte in/van emoties voelbaar waren.

Mijn man was meteen al opgelucht na de behandeling. Mijn andere dochter heb ik nog niet gesproken, maar reageert voelbaar lichter via de app.

Vandaag viel mij telkens weer opnieuw op dat ik mij lichter en vrijer voel en  dat ik niet meer zwaar op mijn denken/proces/probleem reageer.
En dit is nog maar dag 1’
Wil O, Gouda
 

Voel me zóveel lichter

‘Bedankt voor deze fijne behandeling :~)
Wat mij opviel toen ik gisteren in bed lag en nu weer is dat ik mij zóveel lichter voel. Zowel het gevoel dat ik ballast kwijt ben, dat inderdaad als een slepen of zeulen voelde, maar ook het gevoel dat mijn innerlijke licht vrij kan schijnen.
Het gevoel dat je hebt als mensen zeggen dat je straalt, maar dan op een heel rustige manier, als een zacht en ontspannen stralen.

Ik voel mij ook veel meer ontspannen, een gevoel alsof je je hoofd koel houdt, wat er ook gebeurt, alsof je niet van je stuk te brengen bent en soepel kunt meebewegen met wat er gebeurt.
Ik voel me weer onbevangen en ‘dartel’ (ik heb geen beter woord) van binnen :~)’
Nadia L, Amersfoort


Ervaar het verwerkingsproces, maar dan zonder de emotie

‘Terwijl ik de Loskoppel behandeling nog maar net heb ontvangen, 5 dagen geleden, lijk ik al heel veel verschil te ervaren in hoe ik gevoelens verwerk.

Het voelt opvallend lichter.
Alsof ik letterlijk bij voorbaat al los ben van de emotie terwijl ik de pijn nog mag verwerken. Ik ervaar het verwerkingsproces. Maar dan zonder de emotie. Althans; de emotie is er wel maar ik ervaar hem totaal anders. Los van de pijn.

Grappig haha, deze behandeling heet ook niet voor niks Loskoppel. Zo voelt het voor mij echt. Los van de identificatie met de emotie. Waardoor de pijn ook totaal anders ervaren wordt.
Heel mooi! En fijn

Er zijn nu zoveel mogelijkheden om lichter en makkelijker door ontwikkelingen heen te gaan. Ik voel me een geluksvogel dat ik hier gebruik van mag maken. Dank!’
Diana vdH, Boskoop


Meegesleept door mijn emoties

‘De uitwerking van de Loskoppel behandeling op proef heb ik niet bewust meegemaakt omdat ik zaterdag aan het klussen was in mijn huis en ben het helemaal vergeten dat ie nog bezig was.

Achteraf bleek net na de uitwerking van de 24u ik echt meegesleept te worden door mijn emoties. Ik stortte een soort van in, niet zo fijn.’

Het ging dus heel goed tijdens de 24 uur proef en daarna voelde deze vrouw zich weer meer zoals vóór de proef.