Aquarius Labyrint

Op de foto staat het Aquarius Labyrint dat wij hebben laten aanleggen voor de voordeur van ons huis in Portugal. 

Het Aquarius Labyrint vormt een verbinding tussen Hemel en Aarde en werkt door deze verbinding onder andere transmuterend en aardend. Lees meer over de werking van het Aquarius Labyrint.


Downloaden foto Aquarius Labyrint

Je kunt de bovenstaande afbeelding downloaden in jpg formaat door op de afbeelding te klikken.

Kosmische dag labyrint

Dit Aquarius Labyrint onderscheidt zich in zijn vorm van de meest gebruikelijke labyrinten doordat het twee in-/uitgangen heeft in plaats van één. Dit lijkt een niet erg groot verschil, maar als je naar de symboliek van het labyrint kijkt is het een wezenlijk verschil.

Het labyrint staat symbool voor de weg naar binnen. In een gebruikelijk labyrint kom je, als je deze weg naar binnen bent gegaan, uiteindelijk weer op hetzelfde punt uit. Bij het Aquarius Labyrint is dit anders. Als je een weg naar binnen neemt, kom je bij een andere uitgang uit.
Dat geeft een ontwikkelingsmogelijkheid aan.


Dit symboliseert ook een verschil tussen het tijdperk waar we vandaan komen en dat waar we naartoe gaan. In het tijdperk waar we vandaan komen kreeg je een verdieping door de weg naar binnen te gaan, maar was het onmogelijk om veel van je innerlijke ballast, afkomstig van je onverwerkte verleden, te verwerken.

Doordat we van een kosmische nacht naar een kosmische dag evolueren, kunnen we nu licht over ons donker - ons onverwerkte verleden - laten schijnen, waardoor het donker verdwijnt, transformeert.
Door de aparte in- en uitgang symboliseert het Aquarius Labyrint deze ontwikkelings- en transformatiemogelijkheid.


Een ervaring


Bas, onze hond, wil ook doorvoelen

Onze hond, Bas, Jordy zijn Labrador Retriever, ging gisterenavond ook doorvoelen.
Hij deed uit zichzelf toen Jordy bezig was met doorvoelen ook zijn voorpoten op het labyrint.

Meta, B, Amersfoort