Schoonspoel behandeling

De Schoonspoel behandeling helpt je om onverwerkte gevoelens die in vetweefsel zijn opgeslagen, niet meer vast te houden, maar los te laten.

Je zou de Schoonspoel behandeling dus een reinigingskuur op energetisch en gevoelsmatig niveau kunnen noemen.

De onverwerkte gevoelens die de Schoonspoel behandeling helpt los te laten, zijn altijd onverwerkte gevoelens uit dit en vorige levens die zo pijnlijk voor je waren dat je ze niet wilde voelen. Je hebt ze daarom in vetweefsel ingekapseld.

Overgewicht kan veroorzaakt worden door onverwerkte gevoelens die in vetweefsel ingekapseld zijn. Mocht dat bij jou het geval zijn, dan kan de Schoonspoel behandeling tot gewichtsvermindering leiden.

Vastzetten van gevoelens

Onverwerkte gevoelens kunnen in verschillende lichaamsweefsels vastgezet en ‘opgeslagen’ worden:

  • ingekapseld in vetweefsel
  • vastgezet in spieren, pezen, huid en orgaanweefsel


In vetweefsel
De onverwerkte gevoelens die de Schoonspoel behandeling losmaakt, zijn altijd ingekapseld in vetweefsel.

Dit zijn onverwerkte gevoelens uit dit leven en uit vorige levens die je niet hebt willen voelen en daarom hebt ingekapseld in vetweefsel.

In spieren, pezen, huid en orgaanweefsel
Onverwerkte gevoelens die in spieren, pezen, huid en orgaanweefsel vastgezet en ‘opgeslagen’ worden, kunnen losgelaten worden met de Wholistische bewegingsoefening Basisoefening 1.
Je maakt deze gevoelens los, door in contact met je gevoel specifieke bewegingen te maken.

Gevoelens kunnen vastgezet worden in spierweefsel, pezen, huid en orgaanweefsel als je in dit leven iets meemaakt dat trauma's uit vorige levens opnieuw ‘aanraakt’ en je daar vervolgens onbewust op 'blokkeert'.

Verschillende reacties op oude trauma's
Gebeurt er in je huidige leven iets wat lijkt op het trauma uit een vorig leven, dan voelt je systeem de overeenkomst met de onverwerkte gevoelens uit het vorige leven die in vetweefsel zijn ingekapseld.

De gebeurtenis in je huidige leven roept de pijn van de gebeurtenis in het vorige leven op en voelt daardoor extra pijnlijk.

 

De associatie met het vorige leven kan tot twee reacties leiden:


  • Weigeren om te voelen: Je weigert het nieuwe pijnlijke gevoel te voelen. Door deze weigering kapsel je dit nieuwe gevoel in jouw vetweefsel in.

of

  • Blokkeren op de verwerking: Je blokkeert op de verwerking van het nieuwe pijnlijke gevoel. 
Daardoor raken deze nieuwe pijnlijke gevoelens vastgezet in spieren, pezen, huid en orgaanweefsel.
     

Schoonspoel behandeling en overgewicht

Als onverwerkte gevoelens opgeslagen worden in vetweefsel, worden daarvoor nieuwe vetcellen aangemaakt door jouw lichaam. De aanmaak van nieuwe vetcellen geeft een hongergevoel, waardoor je meer gaat eten.

Zo kom je aan door het opslaan van onverwerkte gevoelens in jouw vetweefsel.
Overgewicht kan dus veroorzaakt worden door onverwerkte gevoelens, die in jouw vetweefsel ingekapseld zijn.
 
Mocht dat bij jou het geval zijn, dan kan de Schoonspoel behandeling tot gewichtsvermindering leiden.

Ook als de Schoonspoel behandeling jouw onverwerkte gevoelens uit jouw vetweefsel losmaakt en jij die vervolgens verwerkt, dan is het nog altijd niet zeker dat je daardoor afvalt.
Overgewicht is een complex probleem, dat veel oorzaken heeft, deels bekende oorzaken en deels onbekende oorzaken.

Wij, Bas en Maria, kunnen daarom niet voorspellen of iemand wel of niet af zal vallen door de Schoonspoel behandeling. Vragen of je wel niet af zult vallen door de Schoonspoel behandeling zullen we om deze reden dan ook niet beantwoorden.

We kunnen wel voor je invoelen welke behandelingen je nodig hebt, om de achterliggende oorzaken voor jouw overgewicht op te kunnen lossen.
Ook dan blijft het afhankelijk van jouw eet- en bewegingspatroon in hoeverre je vervolgens ook op jouw gewenste gewicht kunt komen.

Aanvullende werking Schoonspoel behandeling en Basisoefening 1

De Schoonspoel behandeling helpt je om onverwerkte gevoelens die in vetweefsel zijn ingekapseld, los te maken en te verwerken.

Basisoefening 1 helpt je om onverwerkte gevoelens die in spieren, pezen, huid en orgaanweefsel zijn vastgezet, weer los te maken en te verwerken.
Dit verwerkingsproces gebeurt grotendeels (80%) onbewust, waardoor Basisoefening 1 ook heel vitaliserend voelt.

Door zowel de Schoonspoel behandeling te ontvangen als Basisoefening 1 te (gaan) doen, kunnen alle ingekapselde en vastgezette onverwerkte gevoelens weer loskomen uit jouw systeem. Dit voelt bevrijdend en vitaliserend.

Aanvullende werking Schoonspoel behandeling en Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling

De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling helpt je om onverwerkte gevoelens uit dit en vorige levens te verwerken.

Dit onverwerkt verleden belet je volledig in het ‘nu' te zijn. Het vraagt continu je aandacht en trekt je daarmee het verleden in. Het bestuurt je op deze wijze en maakt het zodoende moeilijker je opdracht(en) in het leven te vervullen.

Als onverwerkte gevoelens opgeslagen zijn in vetweefsel, zijn ze zo goed ingekapseld dat ze daardoor niet verwerkbaar zijn met behulp van de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling.

De Schoonspoel behandeling helpt je om deze onverwerkte gevoelens los te maken uit jouw vetweefsel. Het vetweefsel kan daarna ‘verdwijnen’, omdat het dan z’n functie verliest om deze gevoelens in te kapselen.

Het is dan wel essentieel dat je de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling al ontvangen hebt, zodat je de loskomende gevoelens alsnog goed kunt verwerken.

Zou je de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling nog niet hebben ontvangen, dan zou je deze onverwerkte, losgekomen gevoelens niet volledig kunnen verwerken.
Je zou daardoor de neiging kunnen ontwikkelen om te veel te gaan eten, om deze onverwerkte gevoelens opnieuw in vetweefsel in te kapselen.

Aanvullende behandeling

De Cel herinnering behandeling werkt aanvullend op de Schoonspoel behandeling.

Onderdrukte gevoelens oplossen

In het artikel Onderdrukte gevoelens oplossen worden de verschillende mogelijkheden besproken voor het oplossen, doorvoelen en verwerken van onderdrukte gevoelens.

Als je onverwerkte gevoelens niet verwerkt, dan bepaalt de wijze waarop je onverwerkte gevoelens onbewust onderdrukt hebt, hoe ze zo ‘losgemaakt’ kunnen worden dat ze weer verwerkbaar zijn.
Lees meer: Onderdrukte gevoelens oplossen

Reacties op de behandeling

Je kunt door de ontvangst van de Schoonspoel behandeling heel warme voeten krijgen, ze kunnen zelfs groter dan normaal aanvoelen.

Het afvoerproces, het aardingsproces van onverwerkte gevoelens begint dus direct na de ontvangst van de Schoonspoel behandeling.

Ook is het mogelijk dat je je aarding bij je stuitje sterker ervaart na de ontvangst van de Schoonspoel behandeling.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Ki-punt Verbinding werkt specifiek ondersteunend op de Schoonspoel behandeling.

Voor wie?

Iedereen heeft de Schoonspoel behandeling nodig.
Deze behandeling kan op elke leeftijd ontvangen worden, nadat je de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling ontvangen hebt.

Niveau

De Schoonspoel behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Schoonspoel behandeling kan ontvangen worden na de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Let op: Dit is alleen mogelijk als je de behandeling die aan deze behandeling vooraf gaan, al ontvangen hebt.
Zie het kopje ‘Volgorde’ in deze tekst.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Let op: Dit is alleen mogelijk als je de behandeling die aan deze behandeling vooraf gaan, al ontvangen hebt.
Zie het kopje ‘Volgorde’ in deze tekst.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Schoonspoel behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Schoonspoel behandeling is 3 maanden.

Door de ontvangst van Processor behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot anderhalve maand. De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.


Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Kosten

De prijs voor de Schoonspoel behandeling is € 120,-

 

Ervaringen


Voel me opvallend 'volmaakt' / compleet en gelukkig

Dank voor de Schoonspoel behandeling.....ik voelde mij al vlak na de behandeling opvallend 'volmaakt' / compleet en gelukkig zowel van binnen als naar buiten toe.
Wil O, Gouda


Ben al gelijk aan het ontgiften

‘Mijn handen en voeten tintelen heel erg en heb de hele tijd dorst. Ook een beetje hoofdpijn.
Ben al gelijk aan het ontgiften dus..’
Corrine G, Amsterdam