Eigen wereld behandeling

Mensen die de Eigen wereld behandeling nodig hebben, zijn heel eigen, hebben een eigen kleur, zijn anders dan anderen. In een groep vallen ze ook op zonder dat je direct kunt aangeven waarom.

Zij varen heel duidelijk hun eigen koers in het leven. Ze kunnen daarbij wel zo in hun eigen wereld opgaan dat ze moeilijk bereikbaar kunnen zijn voor derden.
Sluit, hetgeen je wilt delen, aan bij hun eigen wereld dan zijn ze één en al oor en is een diepgaande uitwisseling mogelijk.
Sluit het niet aan bij hun eigen wereld, dan krijg je geen aansluiting, dan kunnen ze zelfs, volkomen onverwacht, over iets beginnen wat wel in hun eigen wereld past.

Er is uiteraard een achterliggende reden, als iemand ooit een eigen wereld heeft gecreëerd.

Je kunt je eigen wereld creëren als je in omstandigheden terecht komt waarbij je je eigen talenten niet meer tot uitdrukking kunt brengen.
Je eigen wereld stort daardoor in elkaar, er ontstaat leegte, er is alleen nog chaos om je heen. Je kunt het niet aanzien, het doet zo’n intense pijn, dat alles waar je zo met hart en ziel aan gewerkt hebt van het ene op het andere moment ineenstort, dat je onbewust diep van binnen besluit: ‘Ik bouw een eigen wereld op’.

Je eigen wereld creëren is dus een wanhoopsdaad, doordat je bijvoorbeeld ineens in een oorlogssituatie verzeild raakt, of doordat je door een ongeval sterk beperkt wordt in jouw mogelijkheden en je een uitweg zoekt om je passie toch uit te drukken.

De wereld die je dan opbouwt is een illusionaire wereld, een wereld waar jezelf in gelooft, maar die niet reëel is.

Ook als de omstandigheden weer ten goede wijzigen, blijft je eigen wereld bestaan. Deze problematiek werkt zelfs over levens heen door.
Je blijft dus meerdere levens als het ware in je eigen wereld ‘gevangen’. Pas als je de oorzaak van het ontstaan van je eigen wereld verwerkt hebt, ben je ervan verlost.

De Eigen wereld behandeling kan je helpen om de achtergrond van je ‘eigen wereld’ op te lossen zodat je weer helemaal in de realiteit terug kunt keren.

Gradaties

De ‘eigen wereld’ problematiek kan in verschillende gradaties bestaan.

Je kunt een ‘eigen wereld’ hebben waarbij je tegelijkertijd in goed contact staat met de realiteit en je kunt zo sterk een ‘eigen wereld’ problematiek hebben dat je vrijwel geen of helemaal geen contact meer kunt maken met de werkelijkheid.

Als je in goed contact staat met de werkelijkheid, kun je met je ‘eigen wereld’ ook succes hebben. Dat kan alleen als je een goede aansluiting met de wereld om je heen hebt.
Er zijn bijvoorbeeld kunstenaars en musici die juist door hun ‘eigen wereld’ problematiek wereldberoemd zijn geworden.

Voorbeelden van kunstenaars die een eigen wereld hadden zijn: Jeroen Bosch, Vincent van Gogh, Dali, Picasso en Frida Kahlo.
De volgende zangers hadden of hebben een eigen wereld: Lou Reed, de zanger van de Velvet Underground, Janis Joplin, Bob Dylan en Brian Ferry, de zanger van Roxy Music.

Gaat iemand echt te sterk in z’n eigen wereld op, dan kan die de aansluiting met de realiteit en daardoor ook met anderen volkomen gaan missen. Dat kan zo ver gaan dat opname vanwege een gebrek aan realiteitszin de enige oplossing is.

De Eigen wereld behandeling zal dan helaas vaak geen oplossing bieden, omdat het risico te groot is dat de patiënt de verergeringen die op kunnen treden na de ontvangst van de Eigen wereld behandeling, niet aan zal kunnen.

Reacties op de behandeling

Als je na de ontvangst van de Eigen wereld behandeling je eigen wereld hebt losgelaten, kun je dieper contact maken met anderen en de wereld om je heen.

Je had jezelf dus als het ware gegijzeld, opgesloten in de toren van je eigen (lucht)kasteel.

Voor wie?

Ongeveer 5% van alle mensen heeft deze behandeling nodig.

Niveau

De Eigen wereld behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Eigen wereld behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Eigen wereld behandeling bedraagt € 280,-.


Een ervaring


Ben eindelijk uit mijn porseleinen huisje aan het stappen….

'Waar ik enkele maanden geleden nog voor een onoverkomelijke hoge muur stond sta ik nu in en landschap met alle mogelijkheden.
Het is een beetje een onwerkelijk gevoel want deze realiteit ken ik niet maar voelt als waar. Ben dan toch eindelijk uit mijn porseleinen huisje aan het stappen….'