Verzorgingsproducten update
Neutralisatie Verbindingen

Verzorgingsproducten kunnen ontwikkeling remmend, neutraal of ontwikkeling bevorderend werken.

In juni 2017 heeft de Verzorgingsproducten update Neutralisatie Verbindingen plaatsgevonden.
Door deze update van de Neutralisatie Verbindingen worden alle ontwikkeling remmende verzorgingsproducten binnen een geneutraliseerde ruimte ontwikkeling bevorderend.

Binnen de Lichtpiramide van een Neutralisatie Verbinding

Een van oorsprong ontwikkeling remmend verzorgingsproduct wordt licht ontwikkeling bevorderend zolang het product zich binnen de Licht piramide of de kleine persoonlijke piramide van een Neutralisatie Verbinding huis, werk en/of bedrijf bevindt.

Breng je het product op je huid aan, dan is het dus belangrijk dat je ook jouw werkplek geneutraliseerd hebt met de Neutralisatie Verbinding werk of de Neutralisatie Verbinding bedrijf.
Als jouw werkplek niet geneutraliseerd zou zijn, zou het verzorgingsproduct tijdens jouw werk toch nog een ontwikkeling remmende uitwerking op jou krijgen.

Wat verandert de Verzorgingsproducten update in de praktijk?

Door de Verzorgingsproducten update Neutralisatie Verbindingen worden alle verzorgingsproducten 1% ontwikkeling bevorderend.
Met verzorgingsproducten bedoelen we alle producten in de categorie 'Verzorgingsproducten' in de tekst Ontwikkeling remmende producten.

 

Adviezen

Alle producten in de categorie 'Verzorgingsproducten' in de tekst Ontwikkeling remmende producten hebben nu binnen de Lichtpiramiden van de Neutralisatie Verbindingen een licht ontwikkeling bevorderende werking.

Toch raden we je niet aan om alle typen verzorgingsproducten te gebruiken.
Voorbeelden van verzorgingsproducten die je beter niet - of zo min mogelijk - kunt gebruiken zijn:


Anti-transpirant 

Deodorant is duidelijk beter voor je systeem dan anti-transpirant, omdat dit laatste product de natuurlijke transpiratiefunctie van het lichaam blokkeert.

Zonnebrandmiddel
Gebruik zonnebrandmiddel alleen als het werkelijk noodzakelijk is.

Make-up, kleurshampoo, haarverf en nagellak
Make-up, kleurshampoo, haarverf, nagellak etc. vallen niet onder verzorgingsproducten en blijven daardoor ontwikkeling remmend. Ons advies is om hooguit camouflage crème te gebruiken voor zichtbare ontsierende plekjes.

Kleurshampoo's
Kleurshampoo, shampoo voor geverfd haar en shampoo voor grijs haar verstoren de antennefunctie van de haren. Haren vormen onder andere jouw antennes met het Hogere.
Je vervormt deze in hun werking door je haar te verven of te kleuren met een kleurshampoo.

Welk verzorgingsproduct past bij jou?

Niet elk verzorgingsproduct past even goed bij jouw systeem.
In de tekst Welk verzorgingsproduct past bij jou? lees je hoe je zelf kunt voelen of een verzorgingsproduct bij jou past.