Drie ‘voeding’ Verbindingen

Er zijn twee Verbindingen en één behandeling die direct of indirect een invloed hebben op onze voeding. Dat zijn de Frequentie Verbinding, de Voedingsstoffen Verbinding en de Liefdesvoeding verbinding, die tot de behandelingen behoort.

Hieronder zijn de werkzaamheden van deze drie ‘voeding’ Verbindingen kort samengevat, zodat de onderlinge verschillen duidelijk worden.

Werking van de drie ‘voeding’ Verbindingen
 

Verbinding
 
Samenvatting werking
 
Frequentie Verbinding

Verhoogt de frequentie van voeding naar jouw trillingsniveau en dimensie.

 

Voedingsstoffen Verbinding Voorziet je continu van optimale energetische voeding en lost de geestelijke achtergronden van eventuele voedingsstoffen tekorten op.
 
Liefdesvoeding verbinding Verbindt je zodanig met Goddelijke Liefde dat je daardoor gevoed wordt en weinig grofstoffelijke voedingsmiddelen meer nodig hebt.

De Frequentie Verbinding is een aanvulling op zowel de Voedingsstoffen Verbinding als de Liefdesvoeding verbinding. In het laatste geval voor de voedingsmiddelen die je tot je neemt naast deze verbinding.

Als je niet volledig geïncarneerd bent, kan de Voedingsstoffen verbinding een welkome aanvulling zijn op de Liefdesvoeding Verbinding.

Onvoldoende geïncarneerd en voedingsstoffen tekorten

Als mensen niet volledig geïncarneerd zijn, kunnen zij liefdesvoeding niet voldoende omzetten in voor hen specifieke voedingsstoffen. Hierdoor kunnen bepaalde voedingsstoffen tekorten ontstaan, vooral als je naast de liefdesvoeding heel weinig eet.

Het soort voedingsstoffen tekort geeft daarbij aan op welk punt je nog verder moet incarneren. Je kunt als het ware die voedingsstof die overeenkomt met het punt waarop je onvoldoende geïncarneerd bent niet voldoende downloaden uit de liefdesvoeding.

Ook op dit punt toont de Liefdesvoeding verbinding z’n ongeëvenaarde spiegelende werking.

De Liefdesvoeding verbinding is zo geprogrammeerd dat mensen die een incarnatie probleem hebben, geholpen worden om volledig te incarneren. Dat is uiteraard een proces dat tijd vergt.

De Voedingsstoffen Verbinding werkt niet zo spiegelend en veel meer als een energetisch voedingsstoffen supplement. Die voorziet je, onafhankelijk van de mate waarin je geïncarneerd bent, van de voedingsstoffen die je nodig hebt.

De Voedingsstoffen Verbinding helpt op een andere manier om jouw voedingsstoffen tekort op te lossen dan de Liefdesvoeding Verbinding.

Deze laatste lost de diepste oorzaak van het voedingsstoffen tekort, een incarnatie probleem, op, terwijl de Voedingsstoffen Verbinding je leert, hoe je ondanks een incarnatie probleem toch voldoende voedingsstoffen kunt opnemen uit je voeding of kunt downloaden uit de liefdesvoeding.


Ervaringen
 

De ervaringen hieronder geven goed het verschil aan tussen de werking van de Frequentie Verbinding en de Voedingsstoffen Verbinding.
 

Enorme vrijheid

‘De Frequentie Verbinding heeft gemaakt dat ik in m`n verstoord eetgedrag alle voeding durf toe te staan zonder ergens hinder van te ondervinden, geen verboden meer.

Vanaf de dag erna voel ik me licht en kan uitproberen wat ik wil eten, alles kan, alles mag.
Dit geeft me een enorme vrijheid en stabiliseert zich in een gezond eetpatroon, geweldig!’
Gertje D, Panningen


Lichamelijk en geestelijk gevoed

‘Door de Voedingsstoffen Verbinding voel ik me lichamelijk en geestelijk gevoed.
Mijn lichaam voelt zich gevoed, m´n huid ziet er fijn uit en ik voel me heel fris.

De angst om niet voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen door m`n verstoord eetpatroon is weg, dit geeft me een enorme innerlijke rust.’
Gertje D, Panningen