De Gevoelswereld Verbinding
en de voordelen van zijden onderkleding

Het dragen van zijden onderkleding heeft een aantal voordelen ten opzichte van onderkleding gemaakt van andere stoffen.

Deze voordelen ontstaan door de combinatie van de Gevoelswereld Verbinding en de specifieke kwaliteiten van zijde.

Zou je naast de Gevoelswereld Verbinding ook de Zijde Verbinding en de Tepel Verbinding ontvangen, dan worden deze voordelen nog veel groter.

De voordelen van zijden onderkleding in combinatie met de Gevoelswereld Verbinding worden in de onderstaande tekst beschreven.

De tekst De voordelen van zijden kleding geeft een overzicht van de combinatie van zijden kleding met de:


Voordelen zijden bh's en zijden bh-hemdjes

Zijden bh's en zijden bh-hemdjes hebben in combinatie met de Gevoelswereld Verbinding drie belangrijke voordelen ten opzichte van bh’s of bh-hemdjes die van andere stoffen gemaakt zijn.
 
Deze voordelen van zijden bh's of zijden bh-hemdjes zijn:

  • versterkte uitstraling van het hartchakra
  • tweezijdig uitstralen van het hartchakra
  • 4% ontwikkeling bevorderend

Versterkte uitstraling van het hartchakra

Na ontvangst van de Gevoelswereld Verbinding kan je hartchakra vijf keer zo sterk gaan uitstralen.
Deze veel krachtiger uitstraling geeft een verwarmend en weldadig gevoel. In combinatie met de Gevoelswereld Verbinding ontstaat dit weldadige gevoel:

  • zonder bh of bh-hemdje
  • met een zijden bh of een zijden bh-hemdje op je blote huid


Blokkerend effect door een 'gewone' bh of bh-hemdje
Een bh of bh-hemdje dat gemaakt is van een andere stof dan zijde, blokkeert het krachtiger uitstralen van het hartchakra. Hierdoor kun je, als je een gewone bh of bh-hemdje draagt, het krachtiger uitstralen van het hartchakra niet ervaren.

Omdat een bh of bh-hemdje de borsten geheel omsluit, ontstaat - bij andere stoffen dan zijde - een afsluitend effect.
Dit afsluitend effect belemmert de belangrijke energetische functie van de tepels. De tepels werken namelijk op energieniveau als 'antennes' van het hartchakra.
Door een gewone bh of bh-hemdje te dragen, wordt de antenne functie van de tepels beperkt en dat blokkeert op zijn beurt het krachtiger uitstralen van het hartchakra.

Geleidende kwaliteit van zijde 
Zijde heeft bijzondere geleidende kwaliteiten. Zijde wordt gemaakt van de zijdecocon, waarin de zijderups zich van rups tot vlinder ontpopt. In de zijdecocon blijft de zijderups in contact met z’n omgeving. Zijde werkt daardoor niet afsluitend, terwijl het wel omhullend voelt.

Door deze bijzondere geleidende kwaliteit van zijde, werkt een zijden bh of zijden bh-hemdje op geen enkele manier afsluitend en daardoor ook niet remmend op de functie van de tepels.

Je hartchakra kan daardoor na de ontvangst van de Gevoelswereld Verbinding ook tijdens het dragen van een zijden bh(-hemdje) vijf keer zo sterk uitstralen.

Tweezijdig uitstralen van het hartchakra

Een zijden bh of zijden bh-hemdje voegt nog extra dimensie toe aan de vijf keer sterkere uitstraling van je hartchakra, die met behulp van de Gevoelswereld Verbinding ontstaat.

Je hartchakra gaat door het dragen van een zijden bh of zijden bh-hemdje namelijk zowel naar binnen als naar buiten toe uitstralen.
Je hartchakra gaat dus - door de speciale eigenschappen van zijde - tweezijdig uitstralen en dat
geeft een heel fijn en harmonieus gevoel.

4% ontwikkeling bevorderend

In combinatie met de Gevoelswereld Verbinding zijn zijden bh's en zijden bh-hemdjes 4% ontwikkeling bevorderend.

Voordelen zijden hemden en t-shirts voor mannen

Na de ontvangst van de Gevoelswereld Verbinding kun je als man jouw hartchakra vijf keer zo sterk voelen uitstralen. Mannen dragen geen kledingstukken die het sterker uitstralen van het hartchakra belemmert.

Een zijden hemd of zijden t-shirt op de blote huid heeft de volgende twee grote voordelen ten opzichte van hemden en t-shirts die van andere stoffen gemaakt zijn:
 
Deze voordelen van zijden hemden of zijden t-shirts zijn:

  • tweezijdig uitstralen van het hartchakra
  • 4% ontwikkeling bevorderend

Tweezijdig uitstralen van het hartchakra

Als je als man een zijden hemd of zijden t-shirt op de blote huid draagt, voel je jouw hartchakra zowel naar binnen als naar buiten toe versterkt uitstralen. Dit geeft een heel warm en prettig gevoel.

4% ontwikkeling bevorderend

In combinatie met de Gevoelswereld Verbinding zijn zijden hemden of zijden t-shirts 4% ontwikkeling bevorderend.


Voordelen zijden hemden en rompertjes voor kinderen

Na de ontvangst van de Gevoelswereld Verbinding straalt het hartchakra bij kinderen vijf keer zo sterk uit. Kinderen en baby's dragen geen kledingstukken die het sterker uitstralen van het hartchakra belemmert.

Een zijden hemd, zijden t-shirt of zijden rompertje op de blote huid heeft de volgende twee voordelen ten opzichte van hemdjes, t-shirts en rompertjes die van andere stoffen gemaakt zijn:
 
Deze voordelen van zijden hemdjes, t-shirts of zijden rompertjes zijn:

  • tweezijdig uitstralen van het hartchakra
  • 4% ontwikkeling bevorderend

Tweezijdig uitstralen van het hartchakra

Als je als kind of baby een zijden hemd, zijden t-shirt of zijden rompertje op de blote huid draagt, straalt je hartchakra zowel naar binnen als naar buiten toe versterkt uit. Dit geeft een heel warm en prettig gevoel.

4% ontwikkeling bevorderend

In combinatie met de Gevoelswereld Verbinding zijn zijden hemdjes, zijden t-shirts of zijden rompertjes 4% ontwikkeling bevorderend.


Productiewijzen van zijde

Zijde wordt gemaakt van de cocon van de zijderups. De zijdecocon wordt voorzichtig 'afgewikkeld',  waarbij er lange zijden draden worden 'gewonnen'.

Afhankelijk van de gekozen productiewijze kunnen er langere of kortere zijde draden worden gewonnen.

Gangbare productiewijze
Bij de gangbare zijdeproductie wordt de zijdecocon in water gekookt, om de natuurlijke lijm rond de zijdedraad op te lossen. De zijdemot in de cocon wordt daarbij gedood. Zo blijft de cocon intact en kunnen lange draden van wel 900 meter lang worden gewonnen, waarmee de fijnste en kostbaarste zijdesoort kan worden gemaakt.

Diervriendelijke productiewijze
Er is ook een andere productiemethode, waarbij wordt gewacht tot de zijdemot uit de cocon is gekropen of waarbij men de cocon openknipt, zodat de zijdemot eruit kruipt. De zijdemot, die gemiddeld nog 24 uur leeft na het verlaten van de cocon, wordt zo niet voor de productie van zijde gedood.

De zijdecocon blijft bij deze productiemethode niet intact, waardoor de zijden draden veel korter zijn. Er kan dan alleen zijden stof gemaakt worden door de zijden draden te spinnen.
De eigenschappen van deze 'diervriendelijke' zijde, zijn daarom anders dan die van de 'gangbare' zijdesoorten.
Deze zijdesoort voelt minder glad en fijn.


Hoe diervriendelijk is zijde?

De gangbare productiewijze van zijde, waarbij de zijderups tijdens het productieproces wordt gedood om de zijdecocon in tact te houden, wordt door veel mensen begrijpelijkerwijs als dier-onvriendelijk ervaren.

We vroegen ons af hoe de zijderups dit zelf ervaart en hebben deze vraag aan de zijderups (als diersoort) voorgelegd tijdens een channeling.

Ook vroegen we de zijderups of die een voorkeur heeft voor één van beide productiewijzen van zijde.

De antwoorden die we kregen, waren volkomen onverwacht.
Lees meer: De zijderups over de productie van zijde


Kwaliteit van zijde

De energetische kwaliteit van de zijden producten die je aanschaft, is van groot belang voor de positieve werking van het zijde product.

Ten eerste moet de stof voor 100% uit zijde bestaan.
Een panty die voor 96% uit zijde bestaat en voor 4% uit elastine test bijvoorbeeld niet beter als een kunststof panty. De 4% elastine doet de positieve eigenschappen van zijde dus volkomen teniet.

Maar ook producten van 100% zijde hebben niet lang niet allemaal de werking, zoals beschreven in deze tekst.
De intentie waarmee de fabrikant de zijde heeft gefabriceerd bepaalt of het zijde product z’n unieke werkzaamheid heeft of niet. Meestal is het zo dat heel goedkope zijden producten niet de unieke werkzaamheid hebben die duurdere zijden producten hebben.

Je kunt meer lezen waarom de intentie van de fabrikant zo belangrijk is in: De zijderups over de kwaliteit van zijde


Overzichten zijden onderkleding

Als service hebben we een aantal overzichten gemaakt van energetisch geschikte zijden onderkleding.

Door op de onderstaande links te klikken, kun je overzichten downloaden van zijden onderkleding waarmee je de effecten die in deze tekst beschreven worden, kunt ervaren.

Voor vrouwen
Zijden bh's
Zijden bh-hemdjes
Zijden hemdjes 'plus'

Voor mannen
Zijden hemden en t-shirts voor mannen

Voor kinderen
Zijden kinderhemdjes, t-shirts en rompertjes