Ervaringen met de Auto Verbinding

Mensen kunnen duidelijk de geïntensifieerde ’samenwerking’ tussen henzelf en hun auto voelen en dat geeft allerlei heel prettige gevoelens.
Daarnaast voelen mensen zich ook veiliger in de auto en beter gezien.

De auto rijdt ook beter.

Ik ging zekerder rijden

‘Eergisteren heb ik voor de eerste keer auto gereden met mijn geactiveerde Auto Verbinding.
 
Ik kreeg meteen een heel blij gevoel in mijn buik toen ik ging rijden, en wat ook opviel later was dat ik me veiliger voelde in de auto.
Ik durfde ook meer met de auto in het verkeer, ik ging zekerder rijden, zonder overmoedig te worden. Ik voelde me gewoon meer beschermd.
 
Ik heb het nog even met mijn dochter over haar Auto Verbinding gehad en zei beaamt dit en zegt dat ze zich vooral veiliger voelt nu in de auto.
Ook mijn man kreeg echt een wauw-gevoel, de eerste keer in de auto met de Auto Verbinding.
Dus heel fijn, we zijn er blij mee!’
Annemiek E, Kessel

 
Heb op bijna speelse wijze en lichtere manier mijn werk kunnen doen

‘Na de activering van de Auto Verbinding kon ik een duidelijke energieshift in mijn lichaam voelen. Ik had echter geen tijd om echt te gaan voelen wat het allemaal met me deed want ik moest weg om te poetsen.
Ook in de auto viel me nog niet meteen iets op.

Eenmaal op het adres aangekomen en ik begon met poetsen...ik kan het misschien niet helemaal goed omschrijven, maar er viel een bepaalde druk in mijn systeem/lichaam weg.
Altijd moest ik op een bepaalde manier mijn werk doen, perfectionistisch, op een bepaalde manier en onder best een grote druk en haast. Ik moest altijd bedenken om daarmee te stoppen, het niet op die manier te doen.

Opeens was die druk er niet meer, ik voelde het ook "wegploppen".
Ik heb daardoor op bijna speelse wijze en op een lichtere manier mijn werk kunnen doen, zodat ik aan het einde veel minder moe was. Ik moest echt mijn werk daarna controleren of ik het wel goed had gedaan, niks vergeten was, omdat ik het niet gewend ben om zo relaxed mijn werk te doen.

Echt heel fijn om het op deze manier te kunnen doen.
Een dag later leek het alsof ik veel meer in samenwerking met de ruimte het werk kon doen, alsof er een soort overleg was, overeenstemming, ook weer met veel minder druk en haast.

En pas vandaag, ik geloof nu de derde dag na de activatie merkte ik dat mijn auto ruimer en relaxter aanvoelde. Ik reed met een bijna onderuitgezakte relaxte houding in mijn auto, gewoon echt ontspannen. Het rijden voelt zachter en de auto lijkt meer te glijden, terwijl ik toch echt maar een "ouw bakkie" heb van 20 jaar oud.’

 
De Auto Verbinding werkt super

‘De Auto Verbinding werkt super. Mijn Mercedes rijdt zelfs maar op 2 bougies i.p.v. de gebruikelijke 5!!! Wordt wel vervangen vandaag hoor.

Toen ik in de auto stapte na de activatie, voelde ik of er uit mijn lijf een soort plasma liep en me verbond met de auto.

Verder viel mij op dat er nauwelijks nog gevaarlijke verkeerssituaties zich voordeden.
Voel vooral een betere samenwerking tussen mij en de auto en voel me ook zekerder om in de bergen te rijden, wanneer het donker is. Heel smalle wegen.

Ik rij hier rond of ik nooit anders heb gedaan. Mijn zelfstandigheid wordt daardoor steeds groter, wie weet waar dat toe leidt.’
Jacqueline Z, Nijmegen

 
Je voelt je één met de weg

‘Sinds de Auto Verbinding kan ik gelijk wegrijden met de auto. Voor de Verbinding moest ik de auto eerst laten warmdraaien anders viel die bijna uit tijdens het wegrijden.

Wat me nog meer opvalt is de goede wegligging. Je voelt je één met de weg waardoor je ook met meer vertrouwen rijdt.’
Renaldo vdL, Heerlen
 

De auto voelt als een paar goed zittende schoenen

‘Ik word nu helemaal blij van binnen als ik de auto instap en de auto voelt als een paar goed zittende schoenen.

Ik hoef ook helemaal niet meer te wachten op kruispunten waar ik eerder wel veel moest wachten. Ook het inparkeren gaat heel soepel en vanzelfsprekend, terwijl ik dat eerder altijd moeilijk vond en altijd een extra grote parkeerplek uitzocht.

Wonderlijk dat dat zo vanzelf gaat, zo is het weer een plezier om auto te rijden’
Lien F, Venlo

Wat een heerlijke Verbinding

Wat is de Auto Verbinding een heerlijke Verbinding.

Ik heb alle Verbindingen en voor mij is de Auto Verbinding de Verbinding waar ik het meeste plezier van heb.
Elke keer als ik in de auto stap, heb ik er plezier van. De eenheid die ik met de auto ervaar is heerlijk, het is echt een verlengstuk van mezelf geworden.

Zo nu en dan zijn mede weggebruikers ook duidelijk verbaasd, hoe snel mijn Toyota Aygo in kan halen als ik hem op z’n staart trap :~).


Koningin achter het stuur

‘Ik voel me ook veiliger tussen het verkeer en meer gezien.
Mensen lijken me te zien aankomen en lijken de weg voor me vrij te maken :~)

Dat is grappig om te ervaren. Ik voel me nu soms net de koningin achter het stuur.’
Diana vdH, Boskoop


Voel me gesteund door mijn auto!

‘Als ik nu nog maar aan de auto denk, er in stap of ermee rijd, moet ik glimlachen en voel ik me zelf zekerder. Ik voel me gesteund door mijn auto!

Ik vertrouw nu meer op ‘onze’ samenwerking. Soms sta ik verbaasd over mijn gedrag, dat ik nu meer ‘durf’ met de wagen. Het geeft me ook een zekere fierheid ‘hier zijn wij.’

Ik heb er nog maar eens een ‘partner’ bij gekregen: het  voelt aan als ‘ons’, ‘we’ zijn op weg, een eenheid. (Ik heb een relatie met mijn auto, waw! :~)’


Lees meer: Auto Verbinding