Bodemwater Verbinding

De Bodemwater Verbinding werkt in op het vermogen van de humus in de bodem om water vast te houden of juist los te laten.

Door de Bodemwater Verbinding worden de humus-deeltjes als het ware intelligent:

  • zij houden (regen)water beter vast als de grond droog is
  • zij laten het (regen)water sneller los als de bodem te nat is


Omdat de Bodemwater Verbinding regulerend werkt op het vochtgehalte van de bodem, heeft deze Verbinding een positief effect op de groei van planten en bomen.

Werkt voor alle grondsoorten

De Bodemwater Verbinding werkt vochtregulerend voor alle grondsoorten.
Het maakt daarbij niet uit of de grondsoort van nature heel water doorlatend is, zoals zandgronden, of van nature juist heel goed vocht kan vasthouden, zoals kleigronden.

Aanvullende Verbinding

De Bodem Vitalisatie Verbinding werkt specifiek aanvullend op de Bodemwater Verbinding.

Verhuist niet mee

De Bodemwater Verbinding optimaliseert het vochtregulerend vermogen van de humus in de bodem. Dit heeft uiteraard een positief effect op het bodemleven. Vanuit respect voor dit bodemleven verhuist de Bodemwater Verbinding niet mee.

Voor je nieuwe huis en tuin zul je dus opnieuw de Bodemwater Verbinding moeten aanvragen.De Verbindingen voor je huis en omgeving en de Spirit Verbindingen (voor je huis en jezelf) verhuizen wel automatisch mee naar je nieuwe huis.

Aanvragen

Je kunt de Bodemwater Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Bodemwater Verbinding nu'.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Bodemwater Verbinding

€ 0,125 per m², minimaal € 60,- (dat is 480 m², d.w.z. bijna 22 bij 22 m²).

Lees ook:
Verbindingen en behandelingen voor tuinen

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.


Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer