Ervaringen met de
Uitgestorven dier Verbinding

Door de Uitgestorven dier Verbinding krijg je een verdiept contact met dieren en de natuur.

Groot cadeau

Het voelt als een groot cadeau voor de uitgestorven dieren, voor alle dieren en voor het geheel als deze kwaliteiten weer ingenomen worden.
Als ontbrekende puzzelstukjes die teruggevonden worden en het nu mogelijk maken de puzzel af en compleet te maken.
Hester T, Bennekom

Ja, ik mag er zijn

‘Tijdens de ontvangst van de Uitgestorven dier Verbinding voelde ik veel verdriet over “iets” wat ik heel lang gemist heb. Geen idee wat.

Al snel daarna voelde ik me anders, fijner, krachtiger, maar nog steeds kon ik het “iets” wat door deze Verbinding weer bij me teruggekomen was niet goed duiden.

Na alles wat er de laatste tijd in mijn leven is gebeurd en hoe ik er mee om ben gegaan is het me nu ineens duidelijk geworden. Het “iets” is een heel natuurlijk bestaansrecht.
Ja, ik mag er zijn. Ja, ik mag mezelf laten zien zoals ik ben. Zonder aanpassingen, zonder fratsen en in mijn eigen kracht. Prachtig!’
Dianne S, Hengelo

 
Betoverende ervaringen

‘Direct na de Uitgestorven dier Verbinding voelt het ook of er meer contact is met de  (levende) dieren.  De aanwezigheid van dieren werd meteen al (uitvergroot) zichtbaar en voelbaar.

Het tegenovergestelde van uitroeien heb ik met twee diertjes ervaren.
Een uitgeput bijtje en vogeltje heb ik kunnen helpen zodat zij weer 'als herboren' wegvlogen nadat ze allebei eerst nog even als bedankje voor onze neus kwamen zitten.
Het waren betoverende ervaringen.’
Wil, O, Gouda
 

Neem de natuur veel meer als levend waar

‘Sinds ik de Uitgestorven dier Verbinding heb geactiveerd heb ik ook een duidelijke verschuiving in mijn waarneming. Dat heb ik heel vaak na een behandeling of Verbinding, maar dit voelt echt anders.
Het is ook net ik de natuur veel meer als levend waarneem.’
Corrine G, Amsterdam


Het voelt completer

‘Evenals met de 24 uur op proef voelde ik bij het activeren van de Uitgestorven dier Verbinding of mijn lichaam transparanter werd en ruimer. Het voelt completer, al wist ik eerder niet dat ik dit miste.’
Tegelijk voelt het zo logisch dat je daar niet eerder aan gedacht had.
Wil O, Gouda