Niet welkom behandeling

De Niet welkom behandeling lost de problematiek op die kan ontstaan als je je als baby niet welkom voelt.

Deze problematiek kan ontstaan in de periode tussen de conceptie en de geboorte van de baby, als één of beide ouders de zwangerschap als ongewenst ervaren.
Het maakt daarbij niet uit of de betreffende ouder of ouders het voor hun gevoel 'ongewenst zijn' van de baby uitspreken of voor zichzelf houden.
De baby is zo diep met beide ouders verbonden dat elk gevoel van beide ouders door de baby wordt opgevangen.

Als broertjes of zusjes liever geen nieuw broertje of zusje willen, is dat nooit de oorzaak dat een baby zich niet welkom voelt. De baby is helemaal in het energieveld van de ouders en heeft daardoor minder last van dit soort gevoelens van broertjes en zusjes.

Triest bestaan

Als je sterk het gevoel hebt niet welkom te zijn, dan durf je jezelf niet te tonen. Je leeft dan als het ware als een grijze muis.

Je hebt het gevoel dat je niet aan het leven mag deelnemen, dat er geen plek voor jou op deze Aarde is. Je leeft daardoor een triest bestaan, een bestaan zonder uitzicht.
Omdat je er als het ware half wel en half niet bent, kun je jezelf ook niet realiseren en kun je dingen moeilijk neerzetten.

Omdat je jezelf niet toont, word je ook niet door anderen gezien. Die houden geen rekening met jou en walsen gemakkelijk over je heen.

Voor wie?

Ongeveer 30% van alle mensen heeft de Niet welkom behandeling nodig.

Niveau

De Niet welkom behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Niet welkom behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Niet welkom behandeling bedraagt € 140,-.