Groene vinger Verbinding

De Groene vinger Verbinding geeft je een verdiept contact met jezelf en daardoor ook met planten en bomen.

Het verdiepte contact met jezelf ontstaat doordat je met behulp van de Groene vinger Verbinding contact gaat maken met een verstild deel in jezelf. Het contact met dit verstilde deel in jezelf kan sprookjesachtig aanvoelen.
Het contact met het verstilde deel in jezelf werkt tegelijkertijd ook versterkend op je intuïtie.

Vanuit dit verstilde deel in jezelf wordt de plantenwereld beter voelbaar.
Je gaat daardoor beter aanvoelen wat planten en bomen nodig hebben en hoe ze het beste verzorgd of behandeld kunnen worden.

Planten en bomen voelen het verdiepte contact met jou en voelen zich daardoor meer gezien en gewaardeerd. Dat geeft hen levenskracht waardoor ze vitaler worden en beter gaan groeien in jouw tuin en huis.

Voor wie?

Voor iedereen die een verdiept contact met zichzelf wil en/of graag groene vingers wil krijgen.

Groene vinger Verbinding voor een bedrijf

De Groene vinger Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Groene vinger Verbinding verdiept de intuïtieve vermogens van werknemers, waardoor betere ideeën kunnen ontstaan en zij beter op de markt kunnen inspelen.

Let op: De Groene vinger Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Groene vinger Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Groene vinger Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 150,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 30,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Groene vinger Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Groene vinger Verbinding bedraagt € 140,-.


Evaringen


Heb weer planten in huis gehaald

‘Sinds de Groene vinger Verbinding heb ik weer planten in huis gehaald.

Ik was al verbaasd over wat ik aan het doen was en hoe fijn ik het vind om planten uit te zoeken voor ons huis toen ik mij herinnerde dat de Groene vinger Verbinding mij daar een handje mee helpt, (nou ja twee handjes dan :~) 

Behalve in ons huis voelt er in mezelf ook een andere balans, heel fijn.’
Wil O, Gouda


Voel me nu groots, ruim en sereen

‘Na de activatie voelde ik mezelf steeds dieper in mezelf komen. Hoe dieper ik mij in mezelf voelde gaan hoe kleiner en verder weg het voelde en tegelijkertijd voelde ik mezelf steeds groter worden. Ook voelde het alsof mijn trilling omhoog ging. Daarna voelde ik een heel fijn gevoel in mijn hoofd komen. Ik zou het als serene rust kunnen omschrijven.

Ik voel me nu groots, ruim en sereen. Mijn hoofd lijkt heel stil. En mijn lijf stroomt intens. Ik voel me ook meer aanwezig.

Dit is echt grappig, en bijna ongelooflijk. Zoals jullie weten woon ik aan een natuurgebied. Daar kijk ik nu op uit vanachter mijn laptop. En als ik naar de natuur kijk ervaar ik echt een dieper contact.
Het ontroert me. Zo mooi. Enorm dankjulliewel voor deze prachtige Verbinding!’
Diana vdH, Boskoop