Zonlicht Verbinding

De Zonlicht Verbinding is een Talent Verbinding die ervoor zorgt dat het licht van vrijwel elke lichtbron meer het effect van zonlicht krijgt.

Het (lamp)licht gaat door de Zonlicht Verbinding opladend werken, je krijgt er dus energie van net zoals je van zonlicht energie krijgt.

De Zonlicht Verbinding kan je ook het heerlijke, ontspannende en verruimende gevoel van buiten lekker in de zon zitten, geven. De Zonlicht Verbinding geeft je daarmee een soort innerlijk gevoel van vrijheid.

Je kunt met behulp van de Zonlicht Verbinding zelfs iets bruin, iets licht getint worden door lamplicht of licht van andere lichtbronnen.
Uiteraard in veel mindere mate dan door zonlicht. Zonnebrandmiddel zal dan ook niet nodig zijn als je ’s avonds onder een lamp een boek leest.

Werkt bij vrijwel elke lichtbron

De Zonlicht Verbinding werkt voor het licht van:

  • elk type lamp
  • TL licht
  • daglicht lampen
  • een gaslampje of olielamp
  • kaarslicht
  • de open haard


De Zonlicht Verbinding werkt dus bij elk type licht dat gebruikt kan worden als vervanging van of aanvulling op zonlicht.

Werkt niet bij
De Zonlicht Verbinding werkt niet voor het licht van infrarood lampen.

Puur individueel

De Zonlicht Verbinding is een Talent Verbinding en werkt dus puur individueel.

Elk gezinslid dat dus van het weldadige effect van deze Verbinding wil profiteren, zal dus persoonlijk de Zonlicht Verbinding moeten ontvangen.

Lost ook oude kunstlicht informatie op

Kunstlicht heeft niet alleen een effect op je als je in een ruimte bent die met lampen verlicht wordt, maar laat ook ‘informatie’ in je systeem achter.

Deze onnatuurlijke ‘kunstlicht’ informatie in jouw systeem wordt door de Zonlicht Verbinding omgezet in natuurlijke informatie.

De ontvangst van de Zonlicht Verbinding kan daardoor bijzonder verwarmend voelen.

Voor wie?

De Zonlicht Verbinding heeft voor iedereen een waardevolle en weldadige werking.

Zonlicht Verbinding voor een bedrijf

De Zonlicht Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Zonlicht Verbinding laadt werknemers op, waardoor zij langer geconcentreerd en alert hun werk kunnen doen. Door de Zonlicht Verbinding zullen er ook minder fouten gemaakt worden.

Let op: De Zonlicht Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Zonlicht Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Zonlicht Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 150,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 30,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Zonlicht Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Zonlicht Verbinding bedraagt € 140,-.


Een ervaring


Ervaar kunstlicht als veel prettiger en zachter

‘Wat een prachtige Verbinding.
Heel mijn lichaam begon te tintelen toen ik de Verbinding activeerde.
Ik voel me echt warmer worden van binnen :~), heerlijk!

Kunstlicht ervoer ik meestal als niet zo prettig. Alle lampen in mijn huis dim ik bijna altijd naar de zachtste stand.
Het valt me op dat ik nu het kunstlicht anders ervaar. Veel prettiger en zachter ook als deze niet op de zachtste stand staat. Fijn! :~)

Ik ontdekte vanmorgen dat ik nu ook de beeldscherm helderheid van mijn laptop en mobiele telefoon als veel prettiger ervaar, zelfs als deze in de helderste stand staat.’
Diana vdH, Boskoop