Gecomprimeerde tijd Verbinding

Met behulp van de Gecomprimeerde tijd Verbinding leer je om meer te doen in dezelfde tijd.
Je krijgt dus het vermogen om meer te realiseren in de tijd die tot jouw beschikking staat.

Hoe doe je dat?
Je wordt door de Gecomprimeerde tijd Verbinding onbewust in contact gebracht met een hoger niveau van jezelf waar alles instant realiseerbaar is.

Op dat hogere niveau realiseert je systeem á la minute wat je voor ogen hebt.
Hierna kun je datgene wat je op het aardse niveau voor elkaar wilt krijgen, duidelijk sneller uitvoeren. Je hebt op een onbewust niveau al ‘gezien’ hoe het moet, je hebt dus al een voorbeeld, het creatiewerk is al gedaan.

De handelingen die je vervolgens zelf moet doen om datgene te realiseren wat je wilt bereiken, verlopen daardoor duidelijk soepeler. Je voelt je meer naar een eindresultaat toegeleid.

Door de Gecomprimeerde tijd Verbinding kun je alles wat je doet meer in een flow doen.
Ook eenvoudige handelingen zoals de trap aflopen of jezelf aankleden verlopen sneller en soepeler.
Je kiest vaker een volgorde voor je bezigheden waarin alles goed op elkaar aansluit en je zoveel mogelijk resultaat hebt in zo min mogelijk tijd.

Voor wie?

Voor iedereen die meer wil realiseren in dezelfde tijd.

Gecomprimeerde tijd Verbinding voor een bedrijf

De Gecomprimeerde tijd Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Gecomprimeerde tijd Verbinding helpt werknemers om meer te doen in dezelfde tijd.
Welk bedrijf wil dat niet?

Let op: De Gecomprimeerde tijd Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Gecomprimeerde tijd Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Gecomprimeerde tijd Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 150,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 30,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Gecomprimeerde tijd Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Gecomprimeerde tijd Verbinding bedraagt € 140,-.