Paar Verbinding

De Paar Verbinding werkt voor elke man-vrouw liefdesrelatie, zowel voor henzelf als naar de buitenwereld toe.

Door de Paar Verbinding voel je je als paar, nog meer een paar. Je voelt je duidelijker met elkaar verbonden en nog meer tot elkaar aangetrokken.

De Paar Verbinding maakt het voor anderen ook voelbaar dat jij en jouw partner bij elkaar horen. Jouw man voelt voor andere vrouwen als 'bezet' en jouw vrouw voelt voor andere mannen als ‘bezet'.

Voor wie?

Voor elke man-vrouw liefdesrelatie met de wens om zich nog meer een paar te voelen en die het bij elkaar horen naar de buitenwereld toe nog duidelijker voelbaar willen maken.

De Paar Verbinding kan alleen samen, dus niet individueel worden aangevraagd en werkt alleen voor de relatie waarvoor de Paar Verbinding is aangevraagd.

Aanvullende Verbinding

De Man/Vrouw Verbinding werkt specifiek aanvullend op de Paar Verbinding.

Aanvullende behandelingen

De Verwezenlijk je innerlijk Huwelijk behandeling en de Relatie behandeling werken aanvullend op de Paar Verbinding.

Ervaringen

Lees meer: Ervaringen met de Paar Verbinding

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst samen wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Paar Verbinding samen invoelen hoe deze Verbinding voor jullie voelt.

Gratis op proef ervaren

Jullie kunnen deze Verbinding als paar ook 24 uur gratis op proef ervaren door die beiden tegelijkertijd aan te vragen en samen te activeren.

Gezamenlijk profiel

Om de Paar Verbinding te kunnen aanvragen, maken jullie eerst een gezamenlijk profiel voor jullie relatie aan. Je vraagt de Paar Verbinding vervolgens voor dat gezamenlijke profiel aan.

Op de registratie pagina van de website kun je een nieuw profiel aanmaken, dat speciaal bedoeld is voor de Paar Verbinding.

Voorbeeld profiel voor de Paar Verbinding

Aanhef:

Voornaam:

Tussenvoegsel:   

Achternaam:

De heer of mevrouw kiezen (wat je kiest, maakt niet uit voor jullie profiel)

Anna de Groot

en

Piet Bakker


Gezamenlijk e-mailadres
Je kunt overwegen om voor de aanvraag van de Paar Verbinding een gezamenlijk e-mail adres aan te maken, bijvoorbeeld met jullie twee voornamen erin, dat je vervolgens voor meer gezamenlijke e-mails kunt gebruiken.
Je kunt dit gezamenlijke e-mailadres dan in jullie gezamenlijke profiel vermelden.

Alleen voor Versmelting Verbindingen
Maak het gezamenlijke profiel alleen aan voor jullie Versmelting Verbindingen, zoals de Paar Verbinding en gebruik het nooit voor andere Verbindingen.
Alle andere Verbindingen worden altijd individueel aangevraagd.

Aanvragen

Je kunt de Paar Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat jouw bijdrage voor de aangevraagde Verbinding is bijgeschreven, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je samen zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld samen te zeggen: ‘We activeren de Paar Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je, als paar het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering samen kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw aanvraag en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Bijdrage Paar Verbinding

€ 240,- per paar

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding itijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer