Ik ben Kanteling

Vrijwel niemand durft echt helemaal zichzelf te zijn.

Iedereen heeft gedurende de kosmische nacht diepgaande negatieve ervaringen opgedaan.
Je kunt daar onder andere het gevoel aan overgehouden hebben dat deze pijnlijke ervaringen waren ontstaan omdat je helemaal jezelf was, echt degene die jij van oorsprong bent.

Echt ‘jezelf zijn’ is door zulke diepgaande negatieve ervaringen gevoelsmatig tot iets gevaarlijks geworden. Het was daarom beter om jezelf niet meer te tonen zoals je werkelijk bent.

Zo heb je jezelf over levens heen een rol aangeleerd. Je gelooft in deze rol, je hebt zelfs de oprechte overtuiging dat je werkelijk zo bent. Je weet niet beter meer.

De ervaringen waardoor je jezelf ooit een rol hebt aangemeten, zijn zo diep gegaan dat ze geleid hebben tot een persoon specifieke kanteling, die dus van persoon tot persoon verschillend is. Logisch want de diepgaande negatieve ervaringen die jouw persoon specifieke kanteling veroorzaakt hebben, waren ook uniek.

De ‘Ik ben’ Kanteling lost deze persoon specifieke kanteling in jou op, waardoor je de mogelijkheid krijgt om te ontdekken wie je werkelijk bent. Als je werkelijk bent wie je bent, sta je automatisch ook veel meer in je eigen kracht.

Aanvullende Verbindingen

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de Kantelingen.De ‘Ik ben’ Verbinding heeft een specifieke aanvullende werking op de ‘Ik ben’ Kanteling.

Voor wie?

Iedereen heeft de ‘Ik ben' Kanteling nodig.

Niveau

De ‘Ik ben’ Kanteling werkt op het persoonlijkheidsniveau.

Over levens heen

Elke Kanteling werkt over levens heen.Van elke Kanteling heb je dus meerdere levens profijt.Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Elke Kanteling kan als eerste Kanteling ontvangen worden.


 

Elke Kanteling werkt pas volledig na de ontvangst van de Onderlaag behandeling, maar kan in uitzonderlijke gevallen wel vóór de Onderlaag behandeling ontvangen worden.

Tussentijd

Tussen de ontvangst van twee Kantelingen moet altijd minimaal 6 weken verlopen.

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze Kanteling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze Kanteling niet 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de Kanteling - die een Kanteling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.De Ik ben Kanteling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat behandelingen de integratie van deze Kanteling niet kunnen verstoren, omdat behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.Je kunt deze Kanteling dus ook vlak vóór of vlak na een behandeling van het Wholism Project ontvangen.Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke Kanteling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op de werking van de Kantelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de Kanteling - waarin je door de ontwikkelingen van een Kanteling gaat en op een Kanteling kunt blijven reageren.Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een Kanteling kunt verwachten.Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 


De uitwerkingstijd van de Ik ben Kanteling is 3 maanden.

Uitwerking van de Kantelingen

Onze Kantelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de Kanteling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de Kanteling jou doorheen zal leiden.Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de Kanteling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de Kanteling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een Kanteling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de Kanteling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.Lees meer:

Uitwerking van de behandeling

Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de Kanteling

Als je na ontvangst van de Kanteling vragen hebt over de uitwerking van de Kanteling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze Kanteling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl
Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Bijdrage

De bijdrage voor de ‘Ik ben’ Kanteling is € 80,-