Talen Verbinding

De Talen Verbinding helpt je onder andere om een taal sneller en gemakkelijker te leren.
Je maakt daarbij onbewust contact met een Hoger niveau in jezelf, waar de taal jou al bekend is.

Het is niet de bedoeling om je bewust op dat Hogere niveau in jezelf te richten, dat gebeurt vanzelf door deze Verbinding.
Het werkt zelfs averechts als je je bewust op dat Hogere niveau zou richten.

Richt je dus, als je een taal wilt leren, niet op dat Hogere niveau, maar pak gewoon je taalboeken of laptop en zet je in om de taal te leren spreken.
Door de Talen Verbinding gaat een taal leren vloeiender en vanzelf-sprekender. Je spreekt een taal daardoor sneller 'als vanzelf'.

De Talen Verbinding helpt je met het leren van alle talen waar jij je voor inzet. Je hoeft dus niet voor elke taal een aparte Talen Verbinding aan te vragen.

De Talen Verbinding zorgt er ook voor dat je informatie - waaronder ook boodschappen van het Hogere - gemakkelijker ontvangt.
 
Je krijgt door deze Verbinding het vermogen om informatie beter te aarden. Door deze aarding wordt informatie en dus ook taal ‘tastbaarder’, beter ‘pakbaar’.

Je kunt informatie dus beter in je opnemen. Je neemt het meer geaard, meer in contact met je systeem in je op. Informatie ‘verwaait’ daardoor minder, met als gevolg dat je het beter onthoudt.

In ons digitale tijdperk, waarin informatie vaak vluchtig en minder concreet voelt, is de Talen Verbinding daarom voor iedereen een heel belangrijke Verbinding.

Voor wie?

Voor iedereen die talen gemakkelijker wil leren en boodschappen van het Hogere - bewust of onbewust - beter wil ontvangen.

Voor iedereen die digitale informatie op een goed geaarde manier in zich op wil nemen.
Een belangrijke Verbinding voor zowel volwassenen als kinderen.

Aanvullende Verbinding

De Concentratie Verbinding werkt specifiek aanvullend op de Talen Verbinding.

Aanvullende behandeling

De Ontvankelijkheid behandeling en de Talen Verbinding zijn wat hun werkingsgebied duidelijk verwant aan elkaar en vullen daarom ook elkaars werking aan.

Aanvullende oefening

De Oefening voor je hersenen werkt specifiek aanvullend op de Talen Verbinding.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Talen Verbinding voor een bedrijf

De Talen Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Talen Verbinding heeft een positieve werking op de geestelijke opnamecapaciteit van werknemers en dat komt het werk altijd ten goede.

Let op: De Talen Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Talen Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding.
Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Talen Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 125,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers.
Voor elke werknemer meer wordt € 25,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Talen Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Talen Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Talen Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Bijdrage Talen Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer

 

Ervaringen

 

Tegenwoordig vind ik de Franse liedjes mooi

‘Het valt me op dat ik de Franse taal graag hoor: tegenwoordig vind ik de Franse liedjes op de radio mooi!
Vroeger sprak deze taal me niet aan.
 
Nu volg ik misschien nog wel een Franse taallessen?
Dit komt zeker door de Talen Verbinding’
Ria V, Wiekevorst, België


Voelde me steviger, compacter

'Ik had de Talen Verbinding geactiveerd terwijl ik in de auto zat.
Het kwam me voor dat ik meer gecentreerd was, me minder liet afleiden door wat er van buitenaf op me afkwam. Ik voelde me steviger, compacter.'