Ervaringen van Nadia met de
Schoonmaak Verbinding
en Jemako producten

Nadia Lucassen heeft de Schoonmaak Verbinding al vóór de introductie ontvangen en heeft een verslag gemaakt van haar ervaringen.

Kennismaking met de Jemako schoonmaak producten 

Vóór het activeren van de Schoonmaak Verbinding heb ik eerst een aantal weken kennisgemaakt met de Jemako schoonmaak producten.

Glasactiefschuim
Glasactiefschuim gebruikt op de glazen tussendeur en de glazen afdekplaat van het fornuis.
Maakt snel en streeploos schoon. Beter dan de spray van een ander ecologisch merk die ik hiervóór gebruikte.

Het sloeg eerst wel op mijn keel, het voelde wat bijtend. Toen ik het een aantal dagen later opnieuw gebruikte, sloeg het niet meer op mijn keel.

Powerreiniger
Powerreiniger gebruikt voor de tegels bij het fornuis, werkte erg goed, vetspetters gingen er makkelijk af.
Het sopje ook gebruikt om de gele Profidoek schoon te maken (zat veel vuil van de tussendeur op), ging ook prima.

Houtonderhoud
Houtonderhoud gebruikt voor de tafel in de praktijk. Werkt erg prettig en ruikt heerlijk. De tafel voelt er heel zacht en gevoed door, het honingachtige in de kleur is nog meer verdiept.
Veel fijner dan het middel dat ik normaal gebruikte.

Spray & Wash
Waskrachtversterker gebruikt voor bloedvlek, ging er prima uit. Ook gebruikt voor moddervlekken in een lichte broek, die zijn nog een heel klein beetje zichtbaar.

Powerreiniger
Powerreiniger gebruikt voor de ramen en kozijnen, werkt prima.

Citroensteen en RVS onderhoud
Ruikt lekker. Dit werkt echt fantastisch, makkelijk, snel en mijn RVS (koelkast, vaatwasser, fornuis, spoelbak, afzuigkap) heeft er nog nooit zo mooi en glanzend uitgezien.
Normaal gebruik ik hier een ‘olie-achtig goedje’ voor en dat voelde al niet zo prettig (ook omdat het geen milieuvriendelijk merk is), ik had altijd het idee dat het stof er aan zou blijven plakken.
Dus hier ben ik echt superblij mee.

Sanitair reiniger
Werkt ook goed en makkelijk. Er is nog wat kalkaanslag, maar het was ook lang geleden dat ik daar iets voor had gebruikt.

Vloeronderhoud
Ruikt lekker en prettig om mee te werken.

Hygiënereiniger keuken
Werkt makkelijk en snel.

Ontvangst Schoonmaak Verbinding

Na het activeren van de Schoonmaak Verbinding gaat er een zachte bruisende energie door mijn systeem, van boven naar beneden. Het voelt een beetje als gescand worden.

Gedurende de eerste twee dagen na de ontvangst van de Schoonmaak Verbinding ervaar ik een ontgifting proces. De Schoonmaak Verbinding ruimt blijkbaar veel op in mijn systeem.

In de dagen na het activeren van de Schoonmaak Verbinding vallen mij vervuilingen in mijn huis op die ik eerder niet heb gezien, terwijl ik er niet bewust mee bezig ben.

Als ik het gootsteenkastje open doe, waar alle schoonmaakmiddelen in staan (en waar nu nagenoeg alleen Jemako producten staan) voelt dat veel lichter, veel minder zwaar dan eerst. 
Het gevoel van ‘zucht, nu moet ik gaan schoonmaken, pffff’ is er niet. Het is ook niet mijn grote hobby, maar voelt vrij neutraal als iets dat gewoon moet gebeuren.

Ik richtte mij altijd op het resultaat, ik zeg altijd ‘ik hou niet van afwassen, maar wel van van een schoon bord eten’. Dat was mijn manier om mezelf aan te moedigen het toch te gaan doen.
Dat voelt nu heel anders, alsof ik nu van binnenuit al contact maak met het geheel van het schoonmaken. Dus zowel het schoonmaken (dat nu neutraal en praktisch voelt) als het resultaat voel ik in één keer.

Als ik invoel hoe ik me voor de Schoonmaak Verbinding voelde dan voelde ik me 'voller', zoals je neus aan het einde van een verkoudheid kan voelen. Niet dat je moet snuiten, maar wel nog wat gezwollen, alsof er nog dingen blijven hangen. Ik voel me nu lichter en vrijer, ik voel me ook wat onbezorgder.

Schoonmaken na ontvangst Schoonmaak Verbinding

De producten van Jemako voelen zachter en ook de geur komt heel zacht binnen, het prikt helemaal niet meer in mijn neus. Ook na het schoonmaken voelen mijn handen nog zacht.

Het schoonmaken voelt gemakkelijk en plezierig, deels natuurlijk ook omdat het zo fijn werkt.

Na het schoonmaken van mijn keuken voelt het heel prettig om in de keuken te zijn. Ik voel me blij van binnen. Alles voelt zacht, vooral de roestvrijstalen apparaten (gasfornuis/oven, vaatwasser en koelkast). Het zijn drie best grote delen van mijn keuken en ze voelen nu veel vriendelijker en zachter dan vóór deze schoonmaak.

Heel bijzonder

Ik ervaar de Schoonmaak Verbinding en het gebruik van de Jemako producten als heel bijzonder.
Mijn huis voelt schoner en opgeruimder en het schoonmaken zelf voelt ook lichter, ik merk dat ik het gemakkelijker bijhoudt en sneller even iets schoonmaak tussendoor.
Van binnen voel ik me opgeruimder en frisser, alsof je net hebt gedoucht. Al met al een hele fijne en bijzondere Verbinding.