Ervaringen met de Schoonmaak Verbinding

De Schoonmaak Verbinding zorgt er duidelijk voor dat schoonmaken lichter en leuker wordt en gevoelsmatig ook nog eens minder tijd kost.

En het allerbelangrijkste: innerlijk maakt deze Verbinding je ook schoon.
Wat wil een mens nog meer? :~)

Voel me steeds blijer en opgeruimder

‘O ja en dan nog de Schoonmaak Verbinding.
In mezelf voelt er meer ruimte. Er is een (flinke)weerstand/iets ouds tegen schoonmaken opgelost. Wat een bevrijding. Ik ben nu enthousiast en enthousiast over de Jemako producten.

Het gemak van de producten en het gemak en plezier dat ik voel als ik iets schoonmaak. Dan doe ik vaak ook iets extra’s als ik toch bezig ben, dingen waar ik nooit aan gedacht had, zoals de binnenkant van de kastdeuren. 

Ergens in mijn achterhoofd hoor ik zeggen : als  ‘…..’ mij zo zou zien schoonmaken gelooft zij haar ogen niet’.

Tijdens het schrijven van deze ervaring word ik steeds blijer. Zo is het ook met schoonmaken….tijdens het schoonmaken voel ik mij steeds blijer en opgeruimder net als ons huis’

Wil O, Gouda

 

Schoon van binnen en van buiten

‘Zo lang ik me kan herinneren ervaar ik schoonmaken en opruimen als een leuke bezigheid. Ik maak dagelijks schoon.
Jaarlijks gaan bij mij alle kasten leeg en doe ik dingen weg die ik niet meer nodig heb. Het is hier daardoor bijna altijd opgeruimd en schoon.
Ik was daarom erg benieuwd wat de Schoonmaak Verbinding nog voor mij zou gaan doen op dit vlak.

Sinds de Schoonmaak Verbinding viel het me op dat ik ineens elke dag na het douchen al fluitend en/of zingend de hele douche ging droog/schoonmaken.
En werd me er bewust van dat ik voor de Schoonmaak Verbinding het niet zo leuk vond direct na het douchen de douche droog te maken. Terwijl ik weet dat het veel schoonmaakwerk scheelt, deed ik het regelmatig niet. Nu maak ik zelfs alles schoon :)
En het lijkt me geen extra tijd te kosten. Dat vind ik ook opvallend.

Ik maak duidelijk nog meer dagelijks schoon in huis. Ik wist niet dat dat kon :) Ik zie ook sneller vuil liggen.

Mijn kasten zijn de afgelopen week inmiddels bijna allemaal binnenste buiten gekeerd. Er was niet veel om weg te doen maar vond toch nog een paar spulletjes.
Het lijkt allemaal sneller en makkelijker te gaan.

Van binnen voel ik ook schoongemaakt worden. De dag na de activatie kwam er heel wat los uit mijn darmen. Mijn stoelgang is sindsdien wat van slag. En het lijkt alsof ik wat meer transpireer.

Ik ben erg blij met deze Verbinding!’
Diana v/d H, Boskoop


Het gaat zoveel gemakkelijker en lichter

‘Wat is dit toch een heerlijke Verbinding. Zowel voor mijn systeem als voor ons huis.

Voelde ik gelijk een heldere stroom door mij heen gaan, met wat lichte hoofdpijn, is dit overgegaan in een zo voelt het een complete voorjaarsschoonmaak.

Ik voel mij veel lichter en helderder, al laat de weegschaal dit niet zien.

En als vanzelf ben ik in huis ook met de schoonmaak bezig. Het gaat zoveel gemakkelijker en lichter. Plekken die ik opeens vond die echt voor mijn gevoel vies waren, hoefden alleen een natte doek, met schoon water en het werd schoon.

Ik ben benieuwd hoe het over enkele weken voelt. Nu gaat het als het ware van binnenuit, zelfs als ik er geen zin aan heb, is er elke dag wel iets in mijn lichaam of gevoel wat doorvoeld wordt en in ons huis, iets wat echt wordt schoongemaakt.
Het gaat bijna vanzelf.’
Dini V, Luttenberg


Mijn huis voelt schoner en opgeruimder

‘Ik ervaar de Schoonmaak Verbinding en het gebruik van de Jemako producten als heel bijzonder.

Mijn huis voelt schoner en opgeruimder en het schoonmaken zelf voelt ook lichter, ik merk dat ik het gemakkelijker bijhoudt en sneller even iets schoonmaak tussendoor.

Van binnen voel ik me opgeruimder en frisser, alsof je net hebt gedoucht. Al met al een hele fijne en bijzondere Verbinding.'
Nadia L, Amersfoort

 

Ongelooflijk

'Gister in de namiddag ontving ik de schoonmaakdoekjes van Jemako.
Daarna had ik een gesprek met Marjon over het gebruik van de doekjes.
Na ons gesprek 'moest' ik gewoon aan de slag ik kon niet wachten. Zo'n enorme enthousiasme er in mij voelbaar was.

Ik begon met de ramen. Water en twee doeken. Ongelooflijk. Ik ging steeds harder lachen. Binnen een paar minuten was mijn raam schoner dan schoon. En ging ik vrolijk door naar het volgende raam.
Daarna nog even de afwas gedaan met weer alleen water en een 1/4 geknipte vaatdoek. Ik hou van kleine doekjes om mee te werken en Marjon vond dat een goed idee om uit te proberen.
Ongelooflijk alles schoon zonder moeite zonder zeep.

Ik ben erg onder de indruk.
Ik heb altijd al plezier in schoonmaken.
Na de Schoonmaak Verbinding versterkte dat gevoel en ging het sneller.
Nu met de Jemako producten is er nog meer plezier en nog meer snelheid.'
Diana v/d H, Boskoop